:yes: ;)Citiraj:
MalaBuba prvotno napisa
Printable View
:yes: ;)Citiraj:
MalaBuba prvotno napisa
evo još jednom: :shock:Citiraj:
jadranka605 prvotno napisa
Ja se moram pridružiti MalojBubi. :shock:
MM bi :D :mrgreen: :klap: da imamo takav prosjek sad kad imamo sina.
A umjesto toga smo obadva :( .
jadranka, šta da kažem osim :naklon:
e sad mi je :oops:
Pa ja sam mislila da je ejdan do dva puta tjedno rijetko-to je naš prosjek kad nisam trudna...Riiiijetko kad se desi rijeđe, nekad je i 3 puta...Citiraj:
jadranka605 prvotno napisa
Sada sam već pomalo horny i jedva čekam da rodim da se krene u akciju, imam planove za sebe i MM-a! :mrgreen:
ajme, cure, posramile ste me skroz! sad je meni :oops:
očito sam zaboravila na trenutke prije bebe... :/
ana.m meni je to malo :lol:
A šta se ustručavaš sad pred kraj :?
Meni da je moj bija pri ruci dobro bi ga iskoristila (a bila mi željaaa :roll: )
Ma ne ustručavam se, dapače, ali nije tako često kao prije jer se ne osjećam nimalo seksi, jer mi je do nedavno bilo prevruće i disati, a poze, bolje da ne pričam. Ali baš se sada spremam u akciju jer se nadam da će požuriti porod!
da, vidjeh ;)
joj, mi smo prije trudnoce skoro svaki dan ili 2x, ali sada nista, jer mi je ili mucno ili me to boli.
A valjda ce mi doci zelja kada prodje 1 T.
prije par dana mi je doslo u 2 ujutro pa sam ga probudila, a poslije je 2 dana vikao da je iskoristavan :roll: a sta mogu kad mi je doslo :lol: :mrgreen:
o, jadan! :lol:Citiraj:
baby_eve prvotno napisa
od poroda :/ nabrojim na prste jedne ruke. :( :cry:
Ja u prosjeku svaki drugi dan, MŽ u prosjeku dvaput mjesečno. :mrgreen:
[quote="MMoover"]Ja u prosjeku svaki drugi dan, MŽ u prosjeku dvaput mjesečno. :mrgreen:[/quote
: opad u nesvijest i pad niz stepenice
Kod nas ima prilično oscilacija. Nakon prvog poroda kad smo stigli jer njega ionako nikad nije bio kući (na putovanju i po 10 dana), a kad je i bio, barem jednom dnevno (koliko nam je kćerka dozvolila). Nakon drugog poroda, nekih godinu i pol barem jednom dnevno, li kad sam počela raditi, to se smanjilo na oko 3-4 puta tjedno. Sad kad on radi 2 posla, prođe ponekad i tjedan dana da ne bude ništa. Zadnji tjedan je cijeli kući pa je bilo svaki dan, ponekad i dvaput :mrgreen:
samoda vam javim da smo mm i ja razgovaralii i rekla sam mu sve šta mi je na duši. Već je 2 tjedna na godišnjem i doma nam je JAKO živahno, sva sreća da karlo spava 2 puta dnevno :D :D . Nekoko sam u zadnje vrime smirenija, zadovoljnija, sretnija....... Znam od čega :oops:
super ! :D
joj kod nas nakon prvog poroda ja sm morala tjerati mm od sebe (bila epi) ali coek bio uporan pa nakon 5 tjedana uspio dobiti i bilo je barem 1 dnevno (nekada i vise puta). To je bilo prije 9 god, a sada situacija katstrofa (zamjenili ulogu tjeranja od sebe). U cijeloj trudnoci (osim ona prva 3 mj moglismo cijelo vrijeme)bilo mozda 10tak keksanja, nakon 6 tjedana (tj odugovlacio kao moram prvo na pregled iako nije bilo ovaj put epi) i obavljenog pregleda di je receno da je sve u najboljem redu samo 2 puta i to na moje nagovaranje i izistiranje.
sve me je strah da mm poprima zenske hormone jer jedino sam cula od zena da ih boli glava, da su umorne..... a sto se muskih tice jedino sto sam cula kada i gdje ,moze i odmah.
mi ništa 8)
totalna apstinencija 8)
Tjedno 2 puta.. :D
Kad djetešce spava, prva stvar koju treba učiniti jest seeeex! Onda ide ručak, punjenje mašina i ostalo.... I tako se stigne. 8)Citiraj:
Felix prvotno napisa
ili ručak zagori, ili je veš neopran, ili je dnevni razbucan
mi imamo kompromis: on posprema suđe u mašinu i čisti pod a ja mu dam :mrgreen:
Kad djetešce zaspi prva stvar koja se radi je vraćanje kičme u prvobitni položaj( ako je zaspalo na rukama ). Ako je zaspalo na ciki u krevetu, akrobatsko silaženje s kreveta i munjevita priprema obroka za taj dan jer dok se probudi -daj jesti. Zatim neprestana animacija, ako se igra solo pospremanje, stavljanje veša u mašinu i sl. do slijedećeg uspavljivanja koje ne mora uvijek biti jednostavno i kratko. I tako prek dana. M-evi rade pa se ova tvoja konstatacija vjerojatno odnosila na vikend. Ili dok je muž na godišnjem. Mislim da je ovaj scenarij češći. ( Dao Bog da sam u krivu, pa da je svima onak kak je opisala Anita-AZ )Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
da se priključim temi...
kad sam rodila, mučilo me zašto MM ne želi kao prije (često i dugo i sve ostalo što uz to ide..), čak mi je prošlo kroz glavu da se stvari više nikada neće vratiti na staro.
sad, 4 i pol mj. od poroda, seks odličan (i sve što uz to ide :mrgreen: ) i za moj ukus dovoljno čest (nikad nismo obraćali neku pozornost na učestalost koliko na trajanje (o daaa :oops: ) i kvalitetu. sad mi je čak i bolje nego prije trudnoće (iako da je po mome ubacila bih još koju zaigranu večer u tjedni prosijek, hehe)
misionarski položaj :mrgreen:Citiraj:
happyness prvotno napisa
Ne mogu vjerovati koliko vas ima uspaljenih. Pohotnice jedne!
Ja jednostavno nemam snage, spaava mi seee. :(
Vrijeme provedeno na Roda forumu je obrnuto proporcionalno vremenu provedenom u krevetu... pa se po broju postova može sve lako provjeriti... :mrgreen:
poznato mi je to "spava mi seee....". ali ja na to gledam ovako:Citiraj:
inga prvotno napisa
seks (ako je dobar) :
a) razbudi i djeluje ako injekcija optimizma i energije
b) pogoduje mirnom, lakom snu....
ni a) ni b) ne može biti loše ;)
djeluje KAO , a ne djeluje AKO ...sorry...
pogotovo kod mene. kad sam kod md-a broj postova mi drasticno padne :mrgreen:Citiraj:
MMoover prvotno napisa
Točno tako! 8)Citiraj:
k2007 prvotno napisa
Jooj, mogla sam mislit da cete me sad zaskociti s teorijama. :lol:
Jednostavno sam dosla do raspada sistema, ali vjerujem u obnovu.
Dobro a jel ima neka od vas dobrovoljka/dojilica da mi uleti na par dana? Naime moje dete spava uglavnom sa cikom u ustima, pa ako bi neka htela da pozajmi ciku, a da se MM i ja posvetimo jedno drugom. Kako smo zagoreli 5min bi nam bilo dovoljno :lol:
vissnja, kad dodem u bg javljam se na duznost :mrgreen:
E baš sam na nekom drugom topicu (gde si pisala da je TM u Bg) htela da ti kažem da se javiš za šetnjicu, ali može i za ovo :lol:
Šalu na stranu moje dete svako dnevno spavanje 'sprovodi' sa cikom u ustima, a uveče se uspavljuje satima pa MM uglavnom zaspe pre nje :(
Nadam se da će se situacija popraviti, inače ovo je strašno, 4x za 4 meseca!!!!
cuj, kolko se ja vidim s md, ne stojite vi ni tako lose.. ;)
poziv za setnju necu odbiti.. pristajem biti i surogat sisa ako treba.
Meni je radi krvarenja i jako rizične trudnoće (mirujem od početka) zabranjen sex! Bar onaj klasični po knjigama! :mrgreen: A prije ... :shock: :oops:
prije trudnoće svaki drugi treći dan,u trudnoći dok god smo smjeli(do 6.mj)a poslije trudnoće kad god stignemo jer smo se tek vretili doma od mojih i muž je preko tjedna u zg,znači vikend je naš čim cure hajaju.inače ako prođe predugo bez sexa oboje smo napeti i nervozni,ovako kvalitetno provodimo zajedničko vrijeme(ono malo što ga imamo)