Ne...uvijek nađem vremena za sebe da se sredimCitiraj:
happyness prvotno napisa
Ne bi se osjećala dobro da loše izgledam.
Treba se malo organizirati i onda se sve može :)
Printable View
Ne...uvijek nađem vremena za sebe da se sredimCitiraj:
happyness prvotno napisa
Ne bi se osjećala dobro da loše izgledam.
Treba se malo organizirati i onda se sve može :)
Sve ja to stignem ali onako u letu,neplanirano
:lol: neznam dal poznam ijednog muškog koji bi izjavio da mu je jednostavno s bilo kojom kategorijom žena.Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
A onda opet... nekim muškima je komplicirano čaj skuhati.... :roll:
A ne! Nisam mislila na MM. :heart: :* :mrgreen:
Stignem skoro sve, samo što su mi se promjenili prioriteti.
Sad više ne šizim ako mi je kosa neoprana nakon 4 dana itd..
Za svu sreću frizerka živi u kući do (al svejedno znam šetat prekrivena sivim vlasima), pedikerka mi stiže na poziv, obrve kontroliram nakon svakog tuširanja (jednom mj. :lol: ) i to je to. Ah da, depilacija kompletnih nogu, bikini zone, ruku, brkova . To obavljam sama navečer kad bebača stavim spavat. najčešće je to u 22h. U zimskom periodu jedanput mj., a u ljetnom 2 x mj. Nekad mi se zalomi da dlačurine izrastu 5 cm :lol: al naravno MD to ne smeta jer on voli prirodne žene :lol: .
Jedino što ne stignem, bolje reći lijena sam, za manikuru :mrgreen:
eto, još nisam nalakirala desnu nogu :oops:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
podpis XCitiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
ljudi ja se ne šminkam
stavila sam jednom sjajilo i zaboravila pa poljubila malog. :mrgreen: jedino mogu staviti malo sjenila, drugo ništa, on stalno rukicama čeprka po mom licu, a prije nisam išla po kruh bez pudera :lol:
super kaj ga ne smeta parfem - Jo by Glo ili kak se piše, ali moja koža je takva da ga nitko ni ne osjeti na meni :?
jedino sam morala ošišati se (maštala sam biti mama s dugom kosom :lol: ) i dati pramenove jer sam izludila od ispadanja i masnoće - mogla bi je prati 2xdnevno i opet masna, isto ko sa 15 godinica :lol:
ja još imam lak skoro 3 tjedna :shock: , sad sam postala svjesna :mrgreen:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
I nameće se zaključak sam po sebi da mame, bez obzira kaj nekad ne stignu vratiti se u prepoznatljivo stanje, ipak blistaju( pošto to NM ne smeta )a za to su zaslužna naša dječica :heart: :heart: :heart: !
( Nemojte mi zamjeriti kaj sam od jutra tak pekmezasta, valjda su hormoni, ili možda vrijeme.... :/ )
Stignem sve, pa i nasminkati se (ali kad zbrojim vremenski to uopce nije puno vremena, vise vremena sam na Forumu. 8) )
I to sve radim dok beba spava!!!
E sad dali ona puno spava ili sam ja brza ili nesto trece :?
Ja mislim da puno spava, kao i većina beba u toj dobi! Ja sam sa bebina 4. mjeseca bez problema odradila 4 projekta i to samo djelomično po noći. Koliko bi tek dlaka iščupati stigla! :mrgreen:Citiraj:
sanja30 prvotno napisa
sve bi se stiglo da je još bolje organizacije. imam feeling da ću najviše toga stići kad počnem radit. onda neću imati na raspolaganju cijeli dan, pa ću biti prisiljena sve poslagati kako treba.
Meni je jedna mama rekla da se ne smije stavljati parfem, da ne bi bebi oštetio osjet njuha. To sam uzela kao neprovjereno, ali u jednoj knjizi sam pročitala da bebe imaju jako oštar njuh, dakle puno jače osjećaju mirise. Na Rodi sam pronašla ovo:Citiraj:
dambo prvotno napisa
http://209.85.135.104/search?q=cache...lnk&cd=2&gl=hr
A što se tiče kose, meni je dermatologinja rekla da se kosa to više masti što se češće pere. Ja njoj, da ne mogu izdržati tako masna. :? Ona meni ampule, i kosa se više nije prekomjerno mastila. :)Citiraj:
Također je poželjno ne prikrivati majčin prirodan miris upotrebom parfema. Prepoznatljivi miris majčine kože pruža bebama osjećaj sigurnosti, pa korištenje čak i malih količina parfema može biti iritirajuće za bebu.
:love:Citiraj:
happyness prvotno napisa
definitvno potpisujem!Citiraj:
iridana2666 prvotno napisa
imam vremena za sebe, bebu, muža, frendice, hobije, faks, šetnje, manikure, pedikure, izlaske..... mislim da čovjek što ima više obaveza, to ih više stigne obaviti. recimo, dok sam trudna ležala doma, imala sam cijeeele daaaane samo za sebe i 'kućne' aktivnosti a stigla nisam - ništa!
(što se tiče sitnih ženskih strasti, ima ih par koje sam stavila pod "must do", zajedno s drugim zbilja bitnim obavezama, tako da se rijetko dogodi da ih izbacim iz tjednog plana)
kada bi mi šminkanje, friziranje, depiliranje..., bili toliko važni vjerojatno bi našla vremena za te aktivnosti.
doduše, povremeno nabacim na sebe nešto šminke, ali ovo ostalo doživljavam više kao torturu, pogotovo kada uzmem u obzir da u svim tim salonima treba čekati na red...
meni nekako više nedostaje ono vrijeme koje bih provela sama sa svojim mislima. e to mi stvarno fali.
stalno mi se glavom motaju nečije tuđe misli, zahtijevi, potrebe i nikako da ih se otarasim... barem na kratko. :mrgreen:
Ja na sebe stignem misliti, ali tu (skoro)sve prestaje...
nekad stignem sve a nekad ništa pa sam zaključila da ovisi o mom raspoloželju i volji a ne o mojoj bebi