Draga Ina čestitam i želim vam svu sreću u životu !!! :love:
Printable View
Draga Ina čestitam i želim vam svu sreću u životu !!! :love:
Čestitam i neka ti lijepo i bezbrižno prođe trudnoča. :*
Ina -prekrasno :love: . želim ti što mirniju trudnoću. i još jedna stvar. tvoja trudnoća me je totalno digla iz krize, zato hvala ti :* :heart:
presretna sam zbog tebe :* !
Draga Ina!!!!!! Puno sreće ma gdje bila! Lagano se forum čisti od maratonki. :love:
Draga Ina, čestitam još jednom na malom :heart: .
Normalno je da te je sada svega strah. Mene je počeo popuštati ima tek par dana. Bit će sve ok, vidit ćeš!
:*
~~~~~~~~~~~~~~~~ za što mirniju, ugodniju, školskiju trudnoću! Meni se čini da se vama ovaj put sve poklopilo i da je to sad stvarno to! Zato draga, opusti se i uživaj u svom prekrasnom stanju :* :heart:
Ina, za tebe i bebaća~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uživaj u svojoj trudnoći :*
Drzim palceve za mirnu i lepu trudnocu i za jos lepseg bebirona :heart:
draga ina33 tebi, tvom m i vasoj bebici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :* :* :* :heart: :heart: :heart:
sretno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Draga moja Ina, stvarno ti čestitam od sveg srca i želim lijepu, mirnu i urednu trudnoću.
:love:
jos jednom ti cestitam draga Ina :heart:
uzivaj u trudnoci...
ina, nemam rijeci, cestitam vam od :heart: i zelim da prica ima hepi end i vise od toga :D
ina želim ti svu sreću ovog svijeta, dopusti sebi da uživaš u svakom trenutku trudnoće :heart:
:D :D :D Sjajno ina, šaljem puno vibri za vaše :heart: :heart: :heart: . Koliko si dexa pila dnevno 0,5? i koliko dugo? jer si počela sa danom punkcije ili kako-hvala lepo na odgovorima :love: :love: :love:
Evo i zvanicno,
Cestitam draga Ina!
Zelim ti najljepsu trudnocu, najljepsi moguci porod i najljepsu bebicu na svijetu ;).
Hvala vam, cure :heart: ! Decaob, dan nakon transfera 0,5 mg, dao dr. u ZG-u.
Čestitke još jednom! Da do kraja sve bude savršeno.... :heart:
Draga Ina, još jednom ti od srca čestitam!!! Želim ti mirnu trudnoću i puno postova o njoj.
Svi te volimo i jako si nas razveselila ovom viješću.
:* :* :heart: :heart: :heart:
Ina zaboravih da pitam koliko dugo si ga pila?Nadam se da te ne umaram ovim pitanjima, ali želim saznati sve o ovim postupcima, posebno uspešnim inemoj baš previše kuckati i sedeti za kompom, odmaraj i leškari.Ljubac :love: :* :*
ina uživaj u malom :heart: koji se smjestio na najljepše moguće mjestašce, u svoju majčicu punu ljubavi ~~~~~~~~~~~~ za :saint: i mamu i tatu
Decaob, još pijem, to se pije mislim do 10. ili 12. tjedna, moram još vidjeti.
ina - imaš li kakve nuspojave od dexe? da se znam pripremiti.
Ne. Jedino pojačan apetit i to me najviše vuče na ono što inače ne jedem - junk food a la topli sendvići s majonezom, ali ne znam je li to od dexa ili od trudnoće...
ja bi rekla da je ti je to od trudnoće :) . ja sam mislila na ono tipa malo izobličeno lice (moon face,ako sam dobro zapamtila :oops: ) i slično.
samo ti papaj i uživaj :* .
A to dolazi s jačim dozama, navodno je ova 0,5 mg preblaga, neki ginići je zovu i "placebo" doza...
da čitala sam za tu placebo dozu.
samo što ću ja sa svojim 18,6% killericama možda dobiti i jaču dozu.
:love:
Piši i izvještavaj nas o svojoj školskoj trudnoći još oko 8 mjeseci :*
Šaljemo vam bezbroj pusa i vibramo da sve bude po PS-u :* :heart:
Od srca ti čestitam!!!! Opusti se i uživaj sada! :heart:
Bezbroj vibri ti šaljem i da uživate u svakoj sekundi .
Da vam od sad sve ide ko majčino mlijeko
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ za vas.
sretno, ina :heart:
Još jednom od :heart: čestitam i želim ti mirnu trudnoću! Ovakve stvari zaista dižu iz bedaka. Sretno!
:heart:
Upravo mi zastekao net kad sam ti napisala veliko pismo... 8)
No ok...
Mila, jos jednom, iskrene cestitke i sto ti jos reci: uzivaj, uziiivaj u svakom danu i svakom satu sa svojim malim cudom, zagrli svog muzeka i gledaj - ostvarili ste svoju zelju- svi troje!!! :heart: :heart: :heart:
Misica...imam jos jedno malo pitanjce: uzimas li progesteron sad? S obzirom na nase govorancije u svezi toga... :P
tnx :saint:
Draga Ina, od scra :heart: cestitam i puno ~~~~~~~~~~~~~ za mirnu trudnocu! :love:
:heart: :heart: :heart:
Da, reklo 3x2 utrogestana vjerojatno do 12. tjedna.... Koje govorancije :oops: ?
Draga Ina,
pa zakaj ti nas moliš da malo vibramo ?
Stara moja, vibramo mi vec 3 tjedna i to kak, kaj se nije dole na Visu osjetilo?
Uživaj....uživaj !!! :heart: