Na njihovim stranicama piše da je stručni suradnik tamo,ali ...tko zna
Printable View
Na njihovim stranicama piše da je stručni suradnik tamo,ali ...tko zna
U Zagrebu postoji privatno rodilište za one koji žele platiti da bi imali liječnika od povjerenja kraj sebe na porodu. Sve ostalo je obično mito i korupcija. Ako netko ima nagon za takvim aktivnostima, ovaj forum mu zaista ne bi trebao biti podrška u tome.
Matijević je u međuvremenu na SD postao v.d. ravnatelja pa je moguće da sad ima više obaveza u bolnici pa ne radi u Viliju (to je samo moja pretpostavka)
Htjela sam se naručiti kod njega u trudničku ambulantu-SD na pregled ali nema ga više ni tamo.
I dođi sad ti do njega! Niti se zna gdje radi niti kad...
radi gore na patologiji trudnoće, al je teško doć do njega, ja sam bila naručena za četvrtak, ali je bio na nekakvom sastanku i pregledala me neka zamjenska dr.
kad sam se naručivala, otišla sam gore, pokucala na vrata, a sestra samo što me nije pojela... da kaj si ja umišljam, da se ne može samo tako naručiti kod njega, blabla... a kad sam bila tamo s tom dr. ta ista sestra mi se klanjala do poda... wtf :S
Radio je i prije.Citiraj:
A mislim da i radi na med. fakultetu
Sad je v.d. ravnatelja, a koliko sam čula i šef ginekologije, pa vjerovatno ima i više obveza...
Čula sam da dr. pregledava samo četvrtkom.... je li to istina zna li netko?
Ja sam uvijek išla na pregled kod njega četvrtkom. Mislim da tada ima za vanjske pacijente ambulantu visokorizične trudnoće.