ja nisam pila kavu prvo tromjesečje trudnoće, a onda sam polako prešla na 1 dnevnu, a sad 2-3, s tim da je to instant, pa neki biljni kapaćino (kak veli moja mala :mrgreen: )
Printable View
ja nisam pila kavu prvo tromjesečje trudnoće, a onda sam polako prešla na 1 dnevnu, a sad 2-3, s tim da je to instant, pa neki biljni kapaćino (kak veli moja mala :mrgreen: )
Mislila sam barem prvih par mjeseci ne piti kavu, izdržala sam skoro dva! :mrgreen:
Vimmerby ja sam u rodilištu imala boooooolesnu želju za kavom, u cijeloj trudnoći nisam ništa tako žarko željela kao kavu poslije poroda! Ali nitko me nije ponudio... :(
Tinna po tvom iskustvu ispada da je bolje pit nego ne pit! :mrgreen:
Ja sam zaista bila uvjerena da nijedna dojilja sa Rode ne pije kavu i da ćete me izopćiti!!! Hvala na prosvijetljenju! :mrgreen: :naklon: :coffee:
a gle, ja prestala pušiti godinu dana prije prve trudnoće, hranila se zdravo, nisam pila kavu, šetala, idealna trudnoća, idealna početak poroda .... i onda na porodu zdrogiraju i mene i bebu na mrtvo ime, iscijepimo je poslije do besvijesti, postane boležljiva nakon toga do ludila ....
eto tako ja odlučim drugi puta piti ipak malo kave, ne bi li nastavak bio obrnut :lol:
u to ime Elinor, odma si sukni jednu Jacobsicu! :mrgreen:
vidiš kak dobro prolaze oni koji priznaju!
TinnaZ, dobra taktika! ;)
Još da nam se okupiti na zajedničkoj kavi... :love:
:lol:Citiraj:
Elinor prvotno napisa
Ja sam uredno pila kavu cijelu trudnoću i dojenje (znači 2-3 kave s mlijekom ili kapućina dnevno).
Ako me je neka Roda jučer tražila u ljekarni, nek' se javi na pp, znatiželjna sam tko je bio (po opisu kolegice "mršava, niti stara niti mlada" :) ). Kupila je Oleovit D3.
a-hahahaa, čim je mršava, nisam ja! :mrgreen:
ja sam te tražila ;) ......isuse, " niti stara niti mlada" :shock: ...ovo me fakat ubilo...ja još uvijek imam osjećaj da imam najviše 25 (imam 31...čini mi se :lol: )
ne da sam stara, nego sam i senilna :roll: .... pročitala tvoj post i uspjela odma zaboraviti da si napisala na pp :roll:
Elinor mene nije bilo preko ljeta pa ti nisam čestitala (valjda sam zadnja )velike čestitke tebi i tvojem sunčeku slikice su prekrasne
Hvala Ivančice, nikad nije kasno! :love:Citiraj:
ivančica15 prvotno napisa
Danas slavimo 2 mjeseca!!! :D
o bravo,bravo :D samo se puno mazite vrijeme ti ide tako brzo u toj prvoj godini da se još ne snađeš a beba za čas postane pravi mali čovjek samo uživaj
Čitam, nadoknađujem propušteno...i kako čitam komentare o marami, tako se sjećam kak su mene prošli tjedan na Pagu gledali otprilike isto tako, što sad to radim, dok sam motala maramu, pa kud ga to guram, pa u čemu ga to nosim...
Prije par tjedana smo bili na Bistrici i ljudi za stolom do nas su toliko neuljudno zurili, okretali se, čak i dovoljno glasno komentirali što sad ja to radim dok sam vezala maramu da mi je sestra napomenula da sam glavna tema i da će im oči i jezik ispast od čuđenja..kad smo se digli, napravili par koraka i sjeli nakon minute, a on je spavao, onda su se počeli smješkat i komentirat kak je to super..ali, već sam se navikla, pa se ne obazirem puno.
Ali istina, ni ja nisam nijednom u Vž vidjela uživo nekog s maramom ili slingom, mada mi je Marijana u 9M nedavno rekla da se polako i kod nje prodaje, pa, kao što Tinna reče, vjerojatno će to za godinu-dvije biti normalno, a mi ćemo ostat ljudima u pamćenju kao frikuše, samo se neće moći sjetiti zašto. :lol:
mi nismo to isprobali, ali ovo mi se sviđa
http://www.pixiekid.com/twg/image.ph...twg_type=small
a tek gdje su našli one zgodne tatice http://www.pixiekid.com/shop/index.p...d=19&chapter=0
MM je redovito setao J po Vz u marami, to mu je bilo zgodnije jer bi mali uvijek zaspao u roku od minute. I veli samo da su ga svi gledali i nasmijesili se (ak bi uopce skuzili da je unutra klinac - inace je izgledao samo da ima malo poveci trbuh :mrgreen: )
:lol:
treći red, zadnje desno je muž od Lutonjice, ona je slika do, lijevo, lilac, kao i gore i dolje nebo.Citiraj:
TinnaZ prvotno napisa
mala žabica je Zara od Winnie The Pooh, a bila je prije i slika s tatom. za druge zgodne tatice ne znam :nono:
Cure moje, šaljem vam jednu veliku zaposlenu pusu, ne stignem ni škicnuti na net :cry:
Elinorček, nedostajete nam !!!!
Inače, Katja se skoro pa super prilagodila u jaslicama - još samo da počne jesti, zasad je svladala spavanje - 2h u komadu - , a tete ju cijeli dan moraju nositi, jer jedina još ne hoda, a neće da puza (inače joj je to glavni način transporta) - pametna mamina cura - :roll: :love:
I da se pohvalimo - proslavili smo prvu godinicu :zaljubljen:
ups, od sada hvalim samo svoga. A još mi se nekako činio taj tata u trećem redu kao M od Lutonjice, ali tako smo na brzinu počakulali u mom kvartu i bio je preveliki mrak, da nisam sad povezala 2 i 2.Citiraj:
Hera prvotno napisa
Pa ne mislim ja baš da bi se Lutonjica ljutila kad pohvališ njenog muža. :mrgreen:
Ti misliš, srećom da ne čita ovaj topić? ;)
ma neće se ljutiti, ja ne stižem niti svoje obaveze odraditi nema brige :mrgreen:
Elinor, kad će tvoja priča s poroda?
Baš sam danas razmišljala da li da pišem priču s poroda ili ne... Nekad si mislim da bi trebala, da će možda nekome pomoći ko što su meni pomogle priče drugih žena; nekad pak mislim da nisam u stanju napisati "sastavak" :lol: , predugo nisam tako nešto radila! Probat ću se ohrabriti i nešto sklepati.
Katja, zlato malo jazzmamino, sretan ti 1. rođkas!!! :D
Cure iz Čakovca (a i Varaždinke su pozvane), rađa se neka ideja za kavicom u ČK, tamo negdje iza obilježavanja TD. Svi prijedlozi su dobrodošli.
dmagi10 Noica ti je bonbonček! :zaljubljen:
Hvala! Elinor, potpuno te kužim u vezi priče.
samo da vas obavijestim da je kraljici mišek pregrizel kabel za net.
Šalje vam lijepe pozdrave :bye:
:shock: odmah me nekaj oko srca stislo - mislila sam da mišek znači Štefek, smotana ja, :lol: a onda sam skužila da mišek znači mišek... :oops:
bitno da su ona i klinci ok, pozdravi i ti nju! :*
a zato joj je inbox pretrpan i mailovi ne prolaze :mrgreen:
tko od forumašica dolazi na štand u posjetu i podršku :)
Možda mi.
Mi bi tak rado, al ne znam dal ćemo stići, sutra nas čeka hrpa obaveza, uglavnom trudit ćemo se navratiti :)
see U :*
Cure, moram vas malo zagolicati.
Upravo su stigle nove majice i mogu vam reći da su stvarno prekrasne i ima ih dosta.
A i pelena smo dobili dosta.
ja bih rado došla, najviše zbog majica, moram priznati, međutim, neću znati do ujutro, a pošto meni baš i nije suđeno kad obećavam, neću ništa obećat ovaj put i :oops: se kasnije
Cure, samo da vam velim da mi vas je bilo drago napokon vidjeti, iako se nismo baš ispričale, već sam gotovo prohujala kroz štand (ostat ću zapamćena po tome što sam porušila pol štanda :oops: i izgnjavila Martinu).
I napokon sam se dočepala majica, iako sam došla na ostatke! :D
Samo da vam velim, onaj moj anđelek iz kolica se za par minuta u susjednoj uličici pretvorio u razglas i skoro uništio glasnice dok sam namontirala maramu. Onda je opet postao :saint: do auta...
upoznali smo u subotu Elinor i njenog Oskara te kasnije joan i njenju mrvicu! :D
:heart:
Mi nažalost nismo uspjeli doći, a baš sam mislila kupiti koju majčicu (a možda i pelenu).
Šteta što se nismo okupili u isto vrijeme, ali organizirat ćemo neku kavu! Oskar upravo isprobava Rodinu pusu... :zaljubljen: i ljuti se što mama čačka po kompjuteru :mrgreen: )Citiraj:
Riana prvotno napisa
Danas sam srela na Korzu inamar i njenu Mirtu, preslatku nasmijanu curicu u marami :zaljubljen: .
Pusa svima od radne jazzmame i novopečene jasličanke Katje :*
Elinorček :heart: :heart:
Od kad ti radiš, ja nisam popila poštenu kavu! :evil: Čekam vas sutra u 9! :*Citiraj:
jazzmama prvotno napisa