mayda hvala, i vama također sretan minjak!!! :heart: Naš je prošao obilježen klasičnim urlanjem i odbijanjem sise... :( i danas se čini da će biti opet tako, a imali smo prije toga 2 dana mir i već se ponadala da se stvar smiruje a kad ono..moš mislit! :cry:
Čestitam na jako dobrom dobivanju na težini! I ja isto strepim da mi malecka ne kiksa na vazi zbog tog odbijanja, al eto vidiš da ipak napredujemo! To mi je ipak veliko ohrabrenje da nastavim dalje. Nije ni čudo što mnoge žene posustaju i počnu sa formulom, ovo je mnogo teže što sam si uopće mogla zamisliti da će mi biti!!! I ja se tješim što će ovo kad tad prestati i već će jednom doći vrijeme za pravu papicu. Zavidim ženama koje doje bez problema i uživaju...meni je dojenje 95% vremena samo izvor stresa, grča, nervoze, napetosti i umora, jedino kad prihvati sisu i pojede na miru onda sam na ružičastom oblaku, a to je tako rijetko.... :cry:
Nama nije pedijatrica ništa rekla za C vitamin, dobili smo samo kapi D.
A šta se tiče našeg spavanja, još se uvijek nije ustabililo, tako da imamo 2-5 buđenja tijekom noći.
U kojem položaju spava tvoja beba? Moja najviše voli na trbuhu a to me malo strah je je preporuka na boku, a moja na boku jedva odspava sat i pol jer joj je neudobno, a na trbuhu krmi i po 4-5 sati u komadu? :?