Cure :love:
Printable View
Cure :love:
:cry: Mislim da bi i kamen proplakao. Prekrasna pjesma i spot. Hvala rvukovi2 što si nam to proslijedila.
Učitavanje je trajalo sat vremena, a onda sam morala stisnuti zube jer je MM iza mojih leđa, a ovih dana sam i tako isplakala more suza..ja bi na spotu bila ona koja drži papr s cijenom IVF-a...tužno je da uz sve jade nismo financijski sposobni ZAČETI bebu. Drugi očajavaju zbog cijene paketa pampersa a mi o cijeni začeća! :cry:
Malo sam skrenula s teme, oprostite mi, frustracije rastu!
Plačem i gledam svoja dva čuda presretna što su tu :heart:
divan način za objasniti sve radosti i tuge koje nas preplavljuju :heart:
Surrogate for my sister...
rvukovi2, hvala :heart:
Sasvim normalno razmišljanje.Ti bi davala i cijelu plaću za pampersice,ali valjda je svakom njegova bol najveća pa makar i skupoća pelena.Citiraj:
mummy_s prvotno napisa
:love:
rvukovi :naklon: Kako si samo to nasla?
POTPISUJEM!Citiraj:
pujica prvotno napisa
Spot je predivan i svaka cast onome tko je odabrao bas TU temu za pjesmu..Mojih suza danas nije bilo, ocito sam isplakala vecu rezervu za neko vrijeme....sad sam u fazi neke tuposti
Samo za one koje ne poznaju moju situaciju da ne pomisle"koji je ovo kamen?" MI iscekujemo iz dana u dan vec 10 godina....Citiraj:
inga prvotno napisa
Jedino od cega sam se ja najezila gledajuci spot je saznanje kako je to sve veci problem na svijetu i jeza me hvata sto ce biti jos za kojih 10-20 god.
Gledao netko film "Children of men"?[/quote]
Da, bebomanka, i ja isto gledala i isto sam pomislila. Zastrašujuće. Evo nama teče deseta godina braka, dijagnostika neplodnosti od 2000., liječenje baš kod MPO specijalista od 2002. I još mi je uvijek čudno napisati da sam T, tolika je to nevjerica da je to upoće moguće. I na to me podsjetio isto pinin post gore na temi rasprava o neplodnosti di je napisano da sve više zdravih mladih mislim Nizozemki ne može začeti.
prekrasno i tužno :heart:
pisem i zuse mi klize... jako tuzno i bolno :cry:
:cry: :heart:
grozno bolno
ja sam se kroz svoju borbu uvijek nekako tjesila ovom pjesmom od Celine Dion http://www.youtube.com/watch?v=47GHwDMrvgw
potpisujem, bas razmisljam o tome, ako bude trebalo, pjevati u nekom nasem spotu, nasa djeca glumiti ja sam za. Ja bum pjevala kaj god mi daju heheh a vjerujem da ima dosta cura tu koje bi isto pristale. Mislim ova pjesma bi nam mogla biti kao neki poticaj za nas projekt, kad bi nam netko napisao pjesmu vjerujem da bi nas se puno javilo koji bi zeljeli sudjelovati u spotu, mogo bi se vrtit na tv-u, ak neide drugacije onda pjesmom reci sve.Citiraj:
rvukovi2 prvotno napisa
Citiraj:
Gost 1 prvotno napisa
Moja sestra je to meni odavno predložila, da ako terba da je ona uvik tu za to :heart:
Spot je :cry:
Kad već pričamo o neplodnosti, ja sam se totalno rasplakala kad sam čula pjesmu Vinka Coce - More li
http://www.youtube.com/watch?v=uakRlkmaGls
Oni i žena se isto godinama bore s nelodnošću, izgleda beuspješno i nekako kad sam čula tu pjesmu imala sam osjećaj da pjeva baš o neplodnosti, iako je ne spominju...
nevjerojatno je koliko puta već plačem, ne mogu prestati slušati - noćas sam opet po milijunti put sanjala da sam trudna, imam veliki trbuh, gledam se, nevjerojatni osjećaj me obuzima, budim se i pazim kako ću se okrenut da si ne stisnem bebicu i onda shvaćam da ništa od toga.... :heart: :love:
Cure ja bi vas sad sve najradije zagrlila :love:
Iako nisam imala problema kao većina ženica ovdje, razumijem sve Vaše patnje, nadanja i strahove. Za pjesmu sam čula od kume uz koju sam imala prilike čuti sve detalje potpomognute oplodnje. Svaki njen pokušaj bio je strepnja za sve, ali i nada. Nada se ostvarila i Jan i Katja su ostvarenje sna. Ustrajte i budite hrabre. Pjesma jednsotavno natjera suze u oči, ali daje i snagu. Zar ne? Veliki zagrljaj svima!
Tjaša :love: :*
predivna, predivna pjesma i spot.
ovaj spot mi je baš osvijestio onako zapravo činjenicu o tome kolika je neplodnost ustvari trauma.
evo, nakon svega što sam prošla ovih godina liječenja, u biti skoro nikad nisam uspjela stati i sabrati sve ono što me je snašlo i to proraditi sa sobom.
Samo sam išla, išla, išla dok ne uspijem ko neki mahniti čovjek.
I onda sad, dok sam rodila, nakon tri tjedna kad sam konačno jednu noć uspjela zaspati normalnim snom (to je tako kad je bebač skroz mali) imala sam takvu odvratnu noćnu moru, tako sam jako plakala da me je muž jedva probudio i umirio.
Sanjala sam da mi je beba umrla pred porod-grozno nešto-to mi je još od neprorađene traume kad sam izgubila blizance.
I ponekad dok se igram s malim, kad zamišljam kako će uskoro naučiti hodati, pričati-uhvatim sebe kako u biti ne vjerujem da ću to dočekati-uhvati me strah da će mi ga nešto oduzeti...
Ne znam jel i vama drugima tkao koje ste nakon sto neuspjeha konačno rodile svoje male.
Čovjek se s vremenom zaista više boji uživati u sreći.
A kako je tek onima koji je nikad ni ne dožive... :cry:
Uf, uf, uf. Rvukovi, :heart: Od snova cijela plejada, na kraju valjda se ono što se na javi ne preradi i u što se ide skroz kul ipak preradi noću. Zasad samo krvarenja, pa da nije kraj postupcima, pa još operacija, pa da me opet tjeraju na histeroskopiju i laparaskopiju, da se budim onako na gino stolu dok anestezija nije popustila, s nogama u onim udlagama, a oni mi kopaju i rade nešto što ne odobravam i viču na mene da šta se derem i da me ne boli i da ih ne mogu čuti, a ja ne mogu ništa reć (kombinacija straha onog Egdar Allan Poovskog - bit živ zakopan, plus to da sam van kontrole šta mi to sad rade). Muž zagrli i utješi, nije bilo toliko intenzivno vjerojatno jer još nisam u fazi da sanjam bebu. Vjerujem da je sve to normalno... I da će jednom proći.... Ili se makar minimizirati. Valjda.
Kad smo kod snova,napisat ću jedan svoj koji me doslovno dotukao!
Kako sam se načitala svega i svačega oko Femare,a nju sam uzimala u zadnjem neuspjelom pokušaju,slijedio je moj san u kojem se nalazim u KBC Splitu,rađam preslatku djevojčicu kojoj nedostaje pola tijela zahvaljujući femari...ne mogu vam ni opisati koja je to mora bila...
dugo sam se "razbijala"i razmišljala o toj djevojčici i zaklela samoj sebi da ću imati dijete ili s potpomognutom ili posvojeno!
cure :love: :*
ajme cure...samo ću vam poslati jedno veliko :heart: .
spot stvarno dira u srce :cry:
rvukovi potpuno te razumijem jer i ja imam iste strahove za svoju djevojčicu
Uh curke i meni suze teku na ovu pjesmu i spot....
Pročitala sam 3 prva reda pjesme i ne ide dalje....spot nisam ni gledala... :( ....ide me ovih dana.... :cry:
Ovo bi ja svakom političaru, doktoru...mmm...svako jutro za dobro jutro davala...spot i pjesmu a onima koji ne znaju jezik i prevoditelja....možda bi imali sluha za MPO..više...
...nekad sam ljuta na sebe što gledam ovakve stvari navečer.....svima :heart:
Nisam išla za sada pogledati spot jer milim da bi MM podivljao da opet zaspem sa suzama. Samo od čitanja mi stoji knedla u grlu i pokušavam se sakriti iza monitora.
Moram sačekati da budem sama doma
još uvijek provjeravam noću diše li Keti.Citiraj:
rvukovi2 prvotno napisa
neki dan smo se MM i ja s njom vozili na biciklu (ona i MM ispred mene), i klonula joj je glavica, ko da se klati. umrla sam taj tren od straha - izgledalo je ko da je izgubila svijest, možda je samo malo zadremala, otplovila mislima - al ja sam se taj tren počela derati MMu da stane, kako je K. loše, nek provjeri..
često me bude strah da joj se nešto ne desi - skroz iracionalan - ali ona je moje sve.. i tako rado bi preuzela sve njene ogrebotine, ubode komaraca, strgana koljena..
kužim Sanja.
:heart:
svima jedno veliko :love:
otkad sam čula pjesmu prvi put, pjevušim je svaki dan :love:
spot je prekrasan,... :cry:
bibi, i tvoj spot je također prekrasan :love:
Kad sam počela gledat čvrsto sam odlučila da neću pustiti niti suzu.
Stisla sam zube i pred kraj (doduše bolne čeljusti od stiskanja) sam bila ponosna na sebe -kao hrabra sam i čvrsta, mogu ja i bez suza ovo slušat.
I kad sam ih vidjela sa natpisom: "Just heard our baby`s heartbeat"
ode moja hrabrost.:cry:
Stvarno prekrasan spot i prekrasna pjesma :heart:
....ali brate ubi me :roll:
Slučajno sam našla ovu temu. Pogledala spot i rasplakala se.
Većinu vremena sam "samo obična mama". Udala sam se, zatrudnila, rodila, sve je kako bi trebalo biti. Uživam u svakom osmjehu, kao i svaka majka.
A onda mi se, u jednom trebutku, s nekom misli ili pjesmom kao što je ova, odjednom sve vrati. Onih 8 godina čekanja, nadanja, tugovanja, ponovnih pokušavanja....
Sutra nam je 10 godišnjica braka, a prekosutra Sunčica puni 10 mjeseci. Ona spava a ja sjedim pred kompjuterom i plačem ....
bibi koja pjesma od Celine Dion? Link više ne radi.
Evo meni se plače dok sam pročitala što ste napisale. Sad još trebam pogledati spot.