necu ti rec da drugi ne procitaju :P
prodaju smo ogranicile na ova dva dana jer u medjuvremenu treba i radit, ne samo prodavat. ali za iznimne situacije ofkors da smo otvorene, samo prije pliz nazvati na fixni ili mob
Printable View
necu ti rec da drugi ne procitaju :P
prodaju smo ogranicile na ova dva dana jer u medjuvremenu treba i radit, ne samo prodavat. ali za iznimne situacije ofkors da smo otvorene, samo prije pliz nazvati na fixni ili mob
evo i ja iz pule.
Možda bih kupila jednu za poklon. A te slike, sigurno ih ne bi mogle fotkat :) ?
Bebolindra, mogle bi dijeliti poštarinu :)
sve marame koje smo imali sasivene su prodane na rasprodaji
javit cu vam za par dana koliko cemo ih jos imati i kad (neke su nam kod sivalice)
meni su marame bas lijepe !(dobro neke vise, a neke manje) i jednu prekrasnu sam na rasprodaji kupila za frendicu koja je nedavno rodila!! :D
molim vas, tek sam sada otkrila ove prekrasne funkcionalne marame. mogu li se ikako naručiti poštom jer u rijeci nema vaših rasprodakja. ili nekim drugim putem, jer bi ju stvarno htjela imati. hvala naprijed
Kupili smo Rodinu maramu i nosimo se. Tako uživamo da se ni meni ni malcu ne da van iz marame.
sutra od 12 do 16 telefon 01 61 77 500Citiraj:
sanjaneo prvotno napisa
a kada ćete staviti fotke na net?
HOće li biti marama drugi tjedan u RG?
hoce ako ti se ne pokupuju ispred nosa
Ako ne bude kiše došla bih u utorak, mogu li doći i prije 12h? Ne želite čuti M. podnevno urlanje :/ .
nazovi me prije na mob
Da li bi mogli neke marame (onako par komada da se može izabrati) poslati na Rodin štand za Dan planeta Zemlje 19. 04. koji će se održati u Puli? Koliko sam shvatila prodavati će se pelene. Marame nemaju veze s ekologijom, ali mogle bi biti ispod pulta :mrgreen:
kupila ja maramu, bas neku cakanu (rekla bi da je boja marelice)
mogu staviti slikicu ovdje, ako uprava dozvoljava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ofkors, ne sramimo ih se BAS toliko :lol:
e voila :)
http://img523.imageshack.us/my.php?image=img1564rj8.jpg
http://img134.imageshack.us/my.php?image=img1565jw0.jpg
bilo je i jos nekih plavih isto sa crtama, ali kako ja jos nisam sigurna sto nosim (ja jesam doktori nisu :D) onda je ovo ziher varijanta
ne stignem ja tako brzo editirat koliko ti mozes lijepit slike u post 8) :mrgreen:
nesto me gnjavi ovo sa slikama, jel vi vidite ok?
http://img523.imageshack.us/img523/8788/img1564rj8.jpg
uglavnom 4,60
a zato sam i mislila da imam problem, soooooori :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Trebam jedan Rodin zagrljaj.
Ima li ih?
Mogu bilo kad nazvati u Gnijezdo?
nazovi :)
Pozdrav svima, dali se još mogu kupiti rodine marame i gdje ?
Roda, nažalost, više ne proizvodi marame.
Da li smijem pitati zašto?
Neisplativost, tj. nezainteresiranost od strane kupaca? ;)
nismo bili zadovoljni materijalom kojeg smo uspjeli naci u hrvatskoj, tkali su nam u jednoj tvornici, ali od pretankih konaca nekih bljedunjavih boja, preruzno je to ispalo za nase kriterije. je bilo mekano i dovoljno cvrsto i kvalitetno, ali...
jace smo se posvetili pelenama, to nam je islo kudikamo bolje, a u medjuvremenu su se druge zene/proizvodjaci marama bolje snasle s materijalima za marame
ja sad uopce vise ne pratim kakva je ponuda marama, puno nam je posla i s pelenama. znam otprilike tko ima slingove i ostalo.