Predivno :heart:
Printable View
Predivno :heart:
Super,čestitam i velika mi je želja da bude puno ovakvih priča. :D :D
stvarno predivna prica :heart:
:D :D prekrasno, cestitam :love:
Stvarno predivna priča , čestitke od :heart:
I moj muž ima tu dijagnozu. Ja sam već izgubila nadu za prirodnim začećem.
Baš lijepo, čestitam i nadam se :D
Cestitam i ja! :DCitiraj:
didicro prvotno napisa
a sto se tice dijagnoze, i nasa je ista, ali ona moze biti 1., 2. ili 3. stepena.
nije nuzno isto ima li 19. mil/ml, ili 900.000 spermija/ml, je li progresivno pokretnih 23% ili 1%, a sve se naziva istom dijagnozom.
s druge strane, muska neplodnost zna biti promjenljiva velicina - MM-u nalaz varira od 3 do 17 mil/ml. ovo prvo je za ICSI, a drugo moze za AIH, tj. moze se bar pokusati. a ima i mnostvo forumasica koje su ostajale prirodno trudne s groznim spermiogramima, uvijek je dovoljan samo jedan, samo sto ne treba trositi vrijeme cekajuci cudo, bolje da ono samo dodje izmedju dva postupka ;)
Čestitam na trostrukom čudu :D A da potvrdim moj muž ima istu dijagnozu od 1.8 mil/ml do najviše 13 mil/ml, pa smo našu curicu začeli prirodno a nadamo se i drugom čudu-stvarno mi daješ nadu da se čudo može ponoviti
Wewa, hvala na infu. :)
Očito je suprug od ribe imao lakšu dijagnozu pa je i moguća prirodna trudnoća.
MM ima uvijek nepromjenjiv nalaz i to je uvijek količina oko 6 što je očito samo za ICSI a i morfologija je loša.
Čestitam od srca na tvojim srećicama :heart:
Meni je uvijek prekrasno čuti ovakve priče- a bilo ih je, prirodne trudnoće sa oligoasthenoterato.... I mi smo u istom klubu sa samo oko 2,3 mil/ml. Prva beba evo u trbuhu- potpomognuta, a ja se nadam da će nas jednom druga možda i iznenaditi- vidim da je sve moguće.
Pusa :love:
:love: ovo ne samo da je super vijest, već ne mogu vjerovati da Vam se to dogodilo. Također se mm i ja borimo sa oligoastenoteratospemijom, i prošli smo već od 3 ICSI i par inseminacija...i nula...znači, ima nade. Čestitam..fenomenalno..dali ste mi novu nadu, i to baš sada, kad mi treba.[
wow. čestitke od :heart:
Koja priča, wow! :D Riba ja te se sjećam s početaka mog forumskog druženja!! Drago mi je da si dobila tako krasne poklone!!! :heart:
Čestitam :heart: .
Prekrasna i ohrabrujuća priča. Hvala :love:
Čestitam :heart: !
Čestitam od :heart: , i nadam se da ću i ja biti jedna od tih sretnica :roll: :*
hvala svima na čestitkama, još samo da bebe izdrže što dulje u trbuhu jer me cervix baš i ne sluša...
didicro, mm je operirao i varikokelu, makar 1,5 godinu nakon toga spermiogram nije bio ništa bolji i spremali smo se na postupak icsi (već smo bili i na listi) kad nas je iznenadio prvi poklon...možda je operacija pomogla, ali prema nalazima baš i ne (dok kažu da se poboljšanje od operacije vidi već za 3-6 mjeseci, a ako se ne poboljša niti neće- ako se dobro sjećam)...
a bili smo i kod bioenergetičara - o tome sam dosta prisala (doduše davno)
Čestitam, tako mi je drago uvijek pročitati tako čudesnu priču, ulijeva nam svima nade da će se možda i nama desiti neko malo čudo :saint: , svima Vama želim mirnu trudnoću i puno sreče :love:
čestitaaaam !! :D
pa tko kaže da se djeca nemogu napraviti u kućnoj radinosti????
sunce mu...
hvala ti na priči. daješ nam snage i volje da ne odustajemo i posustajemo.... :* :* :* :* :*
:heart: Predivno!
čestitam od srca :*
:heart: B R A V O ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Neka bebe izdrže što dulje u maminoj pupi! :heart: :heart:
negdje mi je nestala čestitka pa čestitam još jednom !I sretno!