Vissnja :roll: kad mislis da se ne moze vise puta probuditi ona iznenadi ... sinoc cica poslije kupanja i pocne se buniti u mom narucju, ja je spustim u krevetic legnem pored nje a ona se okrenula na bok, rukicu ispod glave i spava, a ja lagano :zbunj: i pomislim moram ovo napisati na forum ... ha ha ... nakon 22 minute cujem eeeeeeeeej, ja dodem ona mase nogicama i rukicama kao da je spavala 22 sata u komadu, uzimam ju iz krevetica i govorim 'a jesi me ha?' a ona se smije i prsticima trpa cicu u usta, i sta da covjek radi nego da se smije ... onda je nakon tog cicanja odspavala skoro sat i pol a ja se taman zadubila u neki film i mislim si pocicat ce pa ce nastaviti spavati, ali ... pristekala se i rukicu prebacila preko mene kao da me grli i ja sam zaspala s njom ... a do jutra smo cicali bezbroj puta ... probudila se sa MMom oko 7:15, okrenula na trbuh i cackala prsticima po mom nosu, ocima i ustima dok se nisam probudila, onda sam ju presvukla pa smo se igrale i opet zaspale ... ona jos spava :heart: a ja pijem kavu i citam forum.