I ja bih kontakt za BK!
Printable View
I ja bih kontakt za BK!
slobodno pitam o kojem se problemu radi? :oops:Citiraj:
Sarah Kay prvotno napisa
I ja bih kontakt,please
Slucajno sam danas naletila na rescue remedije ali kao pastile tako da javim rezultate jer kazu da se uzimaju po potrebi za stres
I ja bi kontakt
Dane, di si nabavila te pastile i kolko koštaju? Tnx!
Ja sam trenutno u americi,kostale su oko 40 kn :love:
Hvala ipak. Jel zna netko dal ih ima u Hrvatskoj?
ovdje pišu i o kapima pa prepostavljam da ih imaju
http://www.grombol.com/kontakt.asp
Škorpion, mama sam dvogodišnjakinje i to me ponekad iscrpljuje, a želim biti strpljiva i imati vremena i živaca za svoje dijete. Sve bolje mi ide. Sad mi je treći tjedan.
I ja bih lijepo molila kontakt.
I ja molim kontakt .
i ja molim kontakt za bk
I ja bi i ja bi! Pliz!
podižem ovaj topic jer su me zainteresirale ove BK pa bih zamolila cure koje su pisale o njemu ili koje imaju iskustva da napišu dali su zadovoljne i kakve su reakcije. Ako su dobre i ja bi ih uzela pa bih molila nekakav broj, informaciju... gdje se mogu nabaviti?!
evo, i ja se pridružujem ninolini 32! :*Citiraj:
ninolina32 prvotno napisa
Nikad nisam cula za njih, bas ste me zainteresirali sada...pa čekam i ja sa iskustvima :)
Mislim da se mogu dobiti kod bilo kojeg homeopata. Ili u Austriji. Moj D ih je dobio od homeopatice zbor iracionalnih strahova. Uzimao ih je maksimalno dva tjedna, možda i manje, i strahovi su nestali i nikad se nisu vratili. Slučajnost ili ne, nama su jako pomogle.
potpisujem...Citiraj:
ninolina32 prvotno napisa
:shock: :shock: :shock: Sve samo pozitivni rezultati i skoro svatko piše da nezna dali je to slučajnost ili... zaista djeluju?!!! Meni se po svemu pročitanom čini da i nije baš slučajnost :/ i baš mi je drago radi toga :D ! Čini mi se da TESSA zna dosta o tome.... se mogu kod tebe nabaviti? I ja imam problem sa strahovima razno-raznim....Citiraj:
Freja prvotno napisa
Ja bih ipak radije kupila u nekoj ljekarni a kod nas je to nemoguća misija- ili??? :?
a što se tiče strahova, svakim danom ih je sve više... a da ne govorim o nervozi, ispadima i ostalim boleštinama koje malo po malo napadaju... :evil:
da li netko zna da li se smiju uzimati ako se doji? zna li netko kako doći do njih konkretno?plliiizzz!
da, i ako sam dobro iščitala( na brzaka), sve je na prirodoj osnovi?
Ja kapi koristim 2 godine. Idem kod jedne terapeutkinje. MM ide kod nje već skoro desetak godina.
Nakon razgovora ona mi uvijek smiješa moju dobitnu kombinaciju.
Mi smo prezadovoljni jer ona nije samo 'običan' terapeut već i vidi neke stvari, u što sam se dobrano uvjerila, pa joj u potpunosti vjerujem.
Ako vam treba kontakt, pošaljem vam na pp.
ČEKAM... :*Citiraj:
the enchantress prvotno napisa
I JA!!! :D
:sing: :sing: :preskaceuze: :raspa: ...... jel ima koga?.... :coffee: :raspa: ..... čekam..... :cekam: :cekam:
I ja bi molila kontakt :)
(još ako rješavaju strah od letenja avionom :mrgreen: )
Sorry, nisam išla na forum dva dana skoro!
Ubi me ovo vrijeme!
Šaljem vam!
:*
Zvuči zanimljivo.
No mene zanima ŠTO su Bachove kapi? Ne trenbam sad baš točan sastav, ali nekako nisam sklona uzimati nikakve tajnstvene sastojke ma kako drugi zadovoljni time bili.. :/
Kapi su napravljene od vode u kojoj se na suncu kupalo cvijeće.Citiraj:
Tiwi prvotno napisa
Određena vrsta sa svaku tegobu ili mješavina.Konzervans je mala količina alkohola.
Postoje i kapi napravljene od dijamanata,mjesečine,svemirske prašine i sl.,ali njihova je priprema nešto drugačija.
the enchantress,pošali mi molim te kontakt za terapeuta,mislim da je to odlična stvar,plz!Hvala!
Ima li netko iskustva sa BK naručenim iz "snage prirode", i ako ima- kakva su? I još jedno pitanje, malo laički ali me baš zanima- kakav okus imaju te kapi? Dali je istina da imaju okus po 100% alkoholu?
Podižem da pitam da li je netko Bio kod gospođe Iris tarbuk. Ako jest, trebam samo neke informacije.
Hvala
Hop...
ej ekipa... može netko i meni na pp kontakt za homeopatu i nabavku Bachovih kapi.
hvala :*
Moze i meni kontakt na PP, pls.... :)
Zaboravih, te kapi idu uz dojenje??
Molila bih i ja kontakt (po mogućnosti Split i okolica).
Da li se ove kapi mogu koristiti bez konzultacije sa homeopatom?
Uglavnom, ništa o njima ne znam.
Vala hvala ti!
I mene zanima gdje mogu nabaviti te kapi. :)
možete li mi preporučiti nekog terepeuta ili homeopatu koji radi s ovim kapima