ja sam malo premlada za ovo, sjecam se boljih crtanih ali ovih emisija koje spominjete bas i ne... :oops:
Printable View
ja sam malo premlada za ovo, sjecam se boljih crtanih ali ovih emisija koje spominjete bas i ne... :oops:
Nismo ga kupili, dobili smo ga na divx-u od frendova :oops:Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
ne, ne, nije dzanki
i ne mrzi decu:) ne da ja znam:)
on je pozorisni glumac, osnovao je Pozorištance Puž, pozorište za decu koje se i danas nalazi u Beogradu
kockica se snimala u studiju tadasnjeg RTB (danasnjeg RTS) i u par vrtića sa decom predškolskog uzrasta, ne znam kako je mogla Kockica izgoreti
licno sam vise volela Kolaricu Panicu, jer sam bila pre drustveno-dramski tip, nego prirodnjak
priznajem da su ipak vodili Rusmir i Vajta
Minja Subota je obnavljao Muzicki tobogan, ali se bas nesto i nije primilo kao onih zlatnih godina
evo, sad sam zvala prijateljicu, kaze da je sigurna da ove sezone pozoriste NIJE radilo
mislila sam da je to dobar put doci do nekog DVD-a :)
Da, Branko je neprevazidjen. :naklon:
Jelena, ja sam na sajtu nasla da ce pozoristance ponovo raditi od septembra...
ja se kroz maglu secam serije iz detinjstva "Detinjstvo mladosti" i znam da sam to jako volela
i naravno Smogovci
staro dobro vreme...
seca li se iko te serije?
ja sam doslovno obožavala sivi dom...
"sve što želim u ovom trenutku
idi,idi iz života moga
srce mi je izgorelo moje
a duša je ostala bez svoga.
veselo mi s tobom nekad beše
al kad je sa neba zvezda pala
sad mi osta samo bleda slika
što mi tvoja sestra jednom dala.
ne, neću plakati,
srce mi je pun o radosti..."
ja sam isto volela "Sivi dom", a onda su ga reprizirali do imbecilnosti, 534 puta i nekako mi bas dosadio
kao i "Vruci vetar" koji sam mnogo volela
jedna od retkih serija koju mogu uvek da gledam je " Grlom u jagode"
Doduse, volim i "Pop Ciru i Pop Spiru" sa Balasevicem
"Vise od igre" mi je drag, Gradjanski i Radnicki
kad sam videla da repriziraju "Velo misto", bas me puklo detinjstvo...
sivi dom par repriza sam ulovila na rts-u prošlo ljeto, a vruć vetar su i na našem netu reprizirali...Citiraj:
JelenaML prvotno napisa
a pop ćira i pop spira..e, tog bi se valjalo prisjetiti...
a meni je pak repriza velog i malog mista, kao i kapelskih kresova, na vrh nosa...
a pa tako to obicno biva :)
one s pravom kosom hoce kovrdzavu, a ovima s kovrdzavom preko glave
A serija Jelenko, jel to tko pratio
meni jedna od najdražih
Ivana, Jelenko mi bio omiljeni
Jelenko, medenko, secerko...
ja i dalje pitam mamu kad ce da mi kupi lane :lol:
Sjećam se svega navedenog, i baš sam pomislila kako moje dijete neće imati uspomenu na lijepe TV emisije. (Nije da smo mi buljili samo u TV, ali opet)
Samo gleda edukativni program na satelitu.
Naš program je :P
A tek serije za djecu. Sjećate li se Jelenka?
Pa to je naše, to bi mogli reprizirati za svaku generaciju.
ali,seca li se iko Detinjstvo mladosti? Ja cak vise ne znam ni je li DJetinjstvo ili DEtinjstvo
:heart:Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Kada sam bila mala ,nedjeljom u 14 je išla serija "plavo ljeto"......
e za nju sam fakat emotivno vezana
Dinastija se nije propuštala ,ponedjeljkom u 9
a za zadnju epizodu povratka u Eden sam dežurala do 2 ujutro.....
:nostalgični smajlić pali cigaretu gledajući u sumrak
e, maria, upravo sam ovo htjela napisat, telepatija :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
obožavala sam tu seriju !
andrea :love:
to je jedina serija koje se sjećam, al onako do detalja.....
po vrtak uededn sam prije par godina ili više gledala ureprizi i sama sebi sam se smijala kako sam ja taj trash mogla pratiti
POVRATAK U EDEN, marko mi je hitio balon na tastaturu :roll:
da,plavo leto, nedeljom u 2
cini mi se da se jedan plavi decak tu zvao Tito
ja sam mislila tad- kako i on moze biti Tito, kad je to ime rezervisano... :)
je, ja se baš jučer sjetila jelenka, a doma čuvam i knjigu jelenko sa slikama iz serije...to je sad ostavština za luku...
ja sam htjela biti fellon iz dinastije jer mi je bila prekrasna, a htjela sam se zvati sammy joe, jer mi je to ime bilo zakon... :lol:
povratak u eden mi je bio super, još se sječam kak su je grizli krokodili, a bila je i neka "ruže su za bogate", to sam po školskim leksikonima uvijek navodila kao najdražu seriju :mrgreen:
i "čitala" sam bravo (zbog postera i naljepnica), ćao i specijalno izdanje ćao za devojke...
još imam prijateljica po svijetu zahvaljujući rubrici dopisivanje iz mikijevog almanaha ili je bio zabavnik :?
a nedjeljom se nisam odljepljivala sa kauča jer je išlo "dozvolite da se obratimo" (drugovi vojnici,zdravo) i onda su puštali one filmove, a meni je bio najkrasniji boško buha ("boško, pazi metak")
a bilo je i filmova, jooooooj, "salaš u malom ritu", "vlak u snijegu", "družba pere kvržice", "kapetan nikola mali"........
vratili ste me u prošlost .... u moje djetinjstvo.... :)
Kad je serijal završio raspakala sam se k'o kišna godina.Citiraj:
ivana b prvotno napisa
Zar Branko Kockica nije poginuo u ratu???Citiraj:
MMoover prvotno napisa
Bilo je na vijestima da je poginuo, sjećam se da je bilo nešto kao "sjećanje na Branka Kockicu..."
a sjećate li se Družbe Pere Kvržice?
a Vuk samotnjak
a Tobogana i Minje
ajmeeeeee, kad je to davno bilo....
ma nije ,eno šeta
tak sam i ja čula da je dragan bjelogrlić poginuo, a koliko po filmovima vidim još je živ
zadnje kaj sam gledala,a on je glumio je onaj psihodelični film o onom vozaču kamiona -daltonisti i otkačenoj slikarici koji idu na more ...
Sivi kamion crvene bojeCitiraj:
maria71 prvotno napisa
Sad ste me podsjetile na te serije pa se i meni vrte sjećanja. Plavo ljeto je bilo zakon, Dinastija, Povratak u Eden. Voljela sam onu staru Galaktiku a ova nova mi je bez veze.
jel da da je ona stara galaktika završila tako da im je brod eksplodirao ?
Brod je explodirao ja mislim u Blakeovoj sedmorki (prijavljujem se u nostalgičare :mrgreen: )
a znate onu:
Kad se neko rodi u velikom stilu
i otvori oči u maminom krilu
Pa kad zatim počne da hoda i šeta
i očima meri sve lepote sveta
Kad počne da čita i broji do osam
nek sam sebe pita čik pogodi ko sam...
ili tako nekako?
a jelenko i smogovci i melita...to mi je bilo zakon
da ne govorimo o nostalgiji za hrpom pjesama koje sad nije primjereno pjevati, a nikad mi neće ishlapiti iz glave, koliko sam ih puta čula i otpjevala
Ne puštajte klincima Gustava, ja sam ga se ko mala bojala, neki dijelovi su bili downright scary. :mrgreen:
I, nostalgia je sasvim na mjestu, i meni srce pleše, al ne dirajte mi ni u SpužvaBoba, predivan je :)
Evo upravo našla ovu pjesmicu koje se sjećam još iz vrtića:
DECA SU UKRAS SVETA
Nema sveta ni planete
Gde ne može stići dete
Jer sve dečje staze vode
Od igre do slobode
Cveće je ukras bašte
Leptir je ukras cveta
A deca puna mašte
Deca su
Ukras sveta
Lepe pesme tihe tajne
Sve ljubavi važne sjajne
Neka planu nek' se rode
Od igre do slobode
Cveće je ukras bašte
Leptir je ukras cveta
A deca puna mašte
Deca su
Ukras sveta
Ljubivoje Ršumović
Pa Gustav i nije crtić za djecu. Tako je meni mama objasnila svojedobno, jer ga ni ja nisam voljela kao klinka, ali kasnije sam sve to nadoknadila 8)Citiraj:
Maja prvotno napisa
Mene nije bilo strah Gustava, ali bio mi je nekako depresivan crtić.
Ma ja sam bila premala za prepoznat depresiju, pa sam doživjela kao strah :)
Eh da, zaboravila sam dodati da ja jaaako volim Gustava, iako mi je bio depresivan u djetinjstvu!
Meni je pomoglo što je mama sa mnom analizirala svaki od tih crtića, pa sam ih tako lakše "prokužila". Ali svejedno to nije crtić za malu djecu (u svakom slučaju, nije za prije škole).
A sjeća se netko Arabele? To mi je valjda najdraža serija koju sam ikad gledala.
Kako ne, čarobni prsten i plašt...
mene je sram napisat na koju sam se seriju sada navukla :oops:
Eh, da, Arabela... kad je počela epizoda, okolni svijet više nije za mene postojao :shock: ! A od crtića mi je onaj o šumskoj vili Amalci bio najnaj - vila je imala plavu kosu dugu do tla i svaka epizoda je imala neku eko-poruku, ako se dobro sjećam :/Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
ja sam se u plavo ljeto razocarala kad su se spustili neki svemirci usred serije
inace, ja sam bila od onih kojima mama nije dala gledati serije i crtice plus jos smo svaki vikend bile van grada, golema trauma
ipak s vremena na vrijeme sam uspjela pogledati nesto ali nikad nisam bila u toku :roll: