cestitam i uzivajte :heart:
Printable View
cestitam i uzivajte :heart:
čestitam!!! :heart:
Čestitke sretnim roditeljima i dobrodošlica malom Janu :heart:
:heart:
Drage moje !
Evo danas je mom malom Janu jedanaest dana u obitelji , jako smo se dobro snašli u ulozi roditelja , Ja ga dojim i ide mi OK. na poćetku mi je malo štekalo pa mi je patronažna rekla da moram puno piti tekućine . Sada pijem puno mlijeka , soka , vode , jedem juhe i imama mlijeka na pretek. Moj mali anđeo je ulovio ritam. Jućer kad sam čistila pupčić iznenadila sam se kad mi je u gazi ostao pupčani batrljčić mmalo sam se uplašila jer nisam znala što dalje ali sam se snašla nazvala sam prijateljicu i rekla mi je da je to Ok. i da sada samo i dalje prašim pupčić da se do kraja osuši što sam i radila . Danas nam je došla patronažna napraviti prvo kupanje . Jan se nevoli presvlaćiti urla ko vatrogasna sirena a čim se približava kraj oblaćenja smiješi se . Dana kada ga je patronažna stavila u kadicu sa toplom vodom nije pustio ni glasa no čim smo ga izvadili iz vode ukljućila se sirena . Večeras smo našli super naćin kakao uspavati naše malo zlato , tata mi je donio stolicu koja vibrira mi smo Jana stavili u tu stolicu ukljućili na lagano i on je za uskoro utonuo u san . Od sada čemo tu stolicu koristit čim poćne plakati .
Sve u svemo sve ide kaako treba i baš nam je lijepo .
Uskoro vam se javljamo sa novim prićama iz naše male obitelji .
Svima šaljemo velike puse.
:love: :* :heart:
:heart: :love:
Draga Vlatka,
baš mi je drago da ste se snašli u ulozi roditelja-to je prekrasno iskustvo, zar ne?
Zbog toga te lijepo pozivam da nam se pridružiš na podforumu o djeci, na ljetnicama.
Tamo razmjenjujemo iskustva mi friške mame i bit će nam drago da čujemo tamo kako napredujete.
Ako se možda nisi snašla jer tamo postoje još jedne ljetnice, evo ti link
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...7487&start=150
Ja samo želim upozoriti- bebe se ne smije tresti! Po život je to opasno. Pripazi na tu stolicu koja vibrira, to je opasno, opasno za novorođenčad!
Što se tiće te stolice koja vibrira nema nikakve opasnosti za mog malog anđela jer on udobno leži u njoj u fetalnom položaju a stolica lagano podrhtava imitirajući podrhtavanja kakava je doživljavao u mojoj utrobi dok sam ja hodala i kretala se. Stolica je potpuno sigurna jer ima remenčić kojim se dijete zakopća dok leži u njoj . Moja prijateljica ima istu takvu stolicu za svoju malenu i ništa se nije dogodilo a mala uživa u njoj . Naravno dok je moj Jan u toj stolici ja sam uvijek blizu njega .Citiraj:
momtobe prvotno napisa
ah, ta rečenica je predivna, mislim da svatko za njom čezne.Citiraj:
Cure mi smo vam sretna obitelj uživamo , život nam je konaćno dobio smisao.
čestitam.
baš lijepa priča, uživajte u svom malom suncu :heart: :heart:
Čestitke od srca!
Pratila sam tvoju priču od početka pa mi je još draže da je vaš život s malim janom dobio smisao! :D
Čestitke Vlatka! :D
Predivno!
Napokon si dočekala svog :saint:
baš mi je drago da dojite i da je sve u redu!
Pusa Janu! :*
čestitam :heart:
čestitam od srca bas mi je drago pratim tvoju priču od početka i iznimno je lijepo kada priča ima takav završetak...ili možda početak onoga za čime sve mi ovdje čeznemo...još jednom čestitam od srca :heart:
čestitam :D
Čestitam na sinčiću od srca :heart: :D :*
Drage curke !
Sve što se zbiva u mojoj maloj obitelji možete pratiti na podforumu
dobne skupine 0-1 .
Tamo možete čitati o Janovom prvom kupanju pratiti sve što se dešava u njegovom malom životu .
Uskoro će biti nova prića sa prvog pregleda .
Jan i ja šaljemo svima velike puse. :love: :*