:D :D
a sada i :lol:
eto ga, kad je okusila kemiju i vidjela sta je ceka odmah se vratila sisi.
zna mala sta valja ;)
Printable View
a sada i :lol:
eto ga, kad je okusila kemiju i vidjela sta je ceka odmah se vratila sisi.
zna mala sta valja ;)
prepala se da bu to jela za stalno :lol:
:* i :love: za tebe i Brunu!
mali update
cicamo i dalje :D
Mogu se prištrekati ovoj temi na kratko.
Prvo da postavim pitanje.
Da li je 450g u mjesec dana malo (od 2. do 3. mjeseca)? S time da je narasla 3 cm.
I Iva doji skroz čudno. Sisa kratko, ja ju moram podsjećati na cicu, posisa za 5-10 minuta, zapravo sam jako zbunjena nakon Janka koji je imao cicu u ustima i po 2 sata ponekad :roll:
To je minimum.
Kratko doji ili zato sto je veca i brze povuce ili zato sto je sve oko nje zanima (u tom slucaju zamraciti i stisati atmosferu u sobi, kao da idete spavati, mozda bolej bude vukla).
Minimum???
Mi dobili svaga 320 g u mjesec dana. :/
Rođen 4280
iz bolnice 4060
sa mjecec i 10 dana 5010
sa 2 mjeseca 5660
sa 3 mjeseca 6430
sa 4 mjeseca 6750
Noću dojimo 3-10 puta, na svako meškoljenje cica po koju minutu, ali kad rijeđe cica onda je i podoj duži. Po danu isto često traži (svakih sat i pol-dva).
Ludim, jer sam sama sa dvoje mališana, od kojih manji stalno želi na cicu, a starijistalno želi igrati se.....
Najviše me brine to da sam Mateju negdje u dobi od tri i pol ponudila ad jer je imao prirast od svega 150 g u mjesec. A sad se ne dam tako lako, ali zabrinuta jesam.
da, minimum je, ali nije zabrinjavajuce ako je beba prije dobijala puno i/ili ako su prirast opsega glave i visine OK
:taps:
:DCitiraj:
Mirta30 prvotno napisa
ana.m, a koliko je Iva dobila prva 2 mjeseca? Mislim da ak je bilo više od ovoga, kad zbrojiš i podijeliš, prosjek bi trebao biti dobar. Baš to kaj Nataša veli.
u slijedeća dva tjedna 360 g dakle 7110Citiraj:
Rođen 4280
iz bolnice 4060
sa mjecec i 10 dana 5010
sa 2 mjeseca 5660
sa 3 mjeseca 6430
sa 4 mjeseca 6750
sa 5 kjeseci 7200.
Opet je dobio svega 90 g u dva tjedna.
Isključivo dojen.
Baš sam bila :( , ali nepokolebljiva sam, mada je pedica oprezno predložila dohranu i AD (ali oprezno, jer zna moj stav).
Mislim da je dijete sa 5 mj. i 7200g više nego super!
Moja sa 5 mj.je imala 6 080g i ja zadovoljna!
Da, ali je rođena sa 1200 manje nego Petar....
Mene ne zabrinjava sama težina, već mali prirast i njegovo nespavanje.
Kako ti cure kažu,to je samo jedna teška prolazna faza.
Izdrži!!Uskoro se nećeš ni sjećati toga!! :* :*
Joj, nadam se, jer ovo nespavanje i stalno cicanje uz jaaako aktivnog dvoi pol godišnjaka me polako izluđuje....
Vjerijem ti!
Ja imam samo nju i stalno se pitam kako žene doje dijete ako imaju još jedno ili više djece
Držim fige da svi problemi brzo prođu
AndrejaMa pridružujemo se u malom prirastu.
Od 7.11.-19.12.,dakle punih mjesec i pol dobili 520 g :? :/
koliko ti je beba stara, zaboravila sam
Za tj.dana punih 6 mj.