Donna, jednostavno www.gap.com
Printable View
Donna, jednostavno www.gap.com
To ćeš jako teško naći... Nas dvije trudnice u uredu nosimo košulje - one ipak izgledaju malo prezentabilnije nego majice....Citiraj:
icyoh prvotno napisa
U Ljubljani isto ima trudničke odjeće (H&M).
U Mariboru je H&M u centru grada (pješčana zona), da i ma ih 2, blizu su jedan drugog.
Ja mislim da se isplati (ali da sad ne ispadne da nisam za "kupujmo hrvatsko"), jeftinije je, kvalitetno, lijepo.
dakle ima i u Ljubljani! :)
a, evo puno ih je reklo da u Ljubljani nema odjece za trudnice? :?
Ok, neugodno mi je ali da pitam, kad si bila zadnji put u Ljubljani u H&M-u? Mozda je to nesto novo u asortimanu.
I di je tocno H&M u Ljubljani?
:love:
Taj brand LaVie ima jako lijepu elegantnu odjecu za trudnice...
jucer kad sam ja kupovala trapke, jedna trudnica e isprobavala tu 'finu' odjecu, jako je lijepo.. ima dosta haljina, tunika, kosulja, lijepih klasicnih hlaca.. ma veci je izbor nego li casual trudnicke odjece!
Frani otkada HM u Ljubljani ima robu za trudnice? Odnedavno? ja idem svaka 4mj tam u shopping pa nisam skužila ništa za trudnice (ali zadnji put me takav odjel nije zanimao pa moguće da nisam skužila?
Pričamo li o H&Mu u City Parku?
Sutra idem u Ljubljanu, pa ćete dobiti detaljan izvještaj: frendica me vodi tako da pojma nemam gdje je točno, ali je riječ o jednom šoping centru i sa Zarom i HM i još nekim dućkasima gdje ziher ima odjeće i za trudnice i za djecu/bebe.
icyoh - kako bih ti trebala čitati nick?
U Ljubljani, u velikom shopping cityju btc, u h&m-u nema odjeće za trudnice, bar je nije bilo ljetos kad sam pitala za nju. To je taj centar na koji ti Olivija misliš. Za H&m u centru grada ne znam.
Ja idem k'o torba: frendica sve zna...
cekam izvjesce :)
uzivajte u shoppingu :love:
Da ideš u BTC, u City Park (dio di je H&M, Bata, Marks...)
Olivija nisam sigurna, pretpostavljam "ajsiou" :lol:
:lol: Ajd, dobro jer već sam išla provjeravati boju kose.... :roll:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
A ja mislim iz Osijeka do Zg. da si kupim nešto lijepo za svatove a vi idete šopingirati po Aus i Slo. Znači nema nade za mene.
koji je bolji po izboru H&M onaj u gradu ili u city parku u mariboru?
Ma da? Stvarno nema u Ljubljani?? Ja sam bila doduše prije trudnoće, ali čini mi se da sam vidjela trudničku odjeću......zapravo gotovo sam sigurna!
Sorry ako sam proširila dezinformaciju, u međuvremenu sam bila u H&Mu u Linzu, Beču i Grazu. Može biti da mi se fakat pobrkalo. Ajde Olivija javi. Sad me baš zanima.....
nemam baš izbora,ovaj u centru ne radi nedjeljom tak da idem svakako u europark!Citiraj:
donna prvotno napisa
Ja ću sutra u H&M u Grazu,pa vam javim što ima tamo..
Inače,čisto kratki info da u New Yorkeru u City Centru ima povoljnih raznoraznih tunika, majica i haljina koje spadaju u običnu odjeću,a pogodne su za trudnice,pa pogledajte i tamo
H&M u Grazu-hlaće za trudnice-oko 35 eura,traperice manje od 50 eura,majice 15-20 eura,grudnjaci za dojenje oko 10-ak eura.donji dio trenirke za trudnice 15 eura...Ima i gomila tunika, haljinica i džempera na običnom odjelu koji su pogodni i za trudnice,pošto imamo sreće s modom ove godine...
C&A-hlaće isto oko 30-ak eura,grudnjaci za dojenje-2 za manje od 20 eura.Čarape najlon za za trudnice-oko 5 eura komad...
Eto,pa tko hoće...
Kupili smo i robice za bebu u H&M-u i super je povoljna,ali to je tema za drugi topic..
Cure, samo da vam kazem da postoje stvarcice koje omogucavaju da nosite normalne hlace u trudnoci - barem do tamo nekog 6. mjeseca, ovisno koliko ste velike. Neke stvari mozete naruciti samo preko neta, ali evo jedan od njih sam si napravila sama, slike slijede (pogledajte i tummy sleeve na tim slikama, isto dobra stvar): (tako da si lovu potrosite na vise majica/kosulja). Pejstiram post s jednog drugog foruma:
Napravila sam si "belly extender", evo kako to izgleda u ducanu. Opet nesto za nositi normalne hlace u trudnoci. Imam jedne traperice koje nisam nikad obukla i onda mi se trbuh povecao i bilo mi je zao kao psu sto ih necu moci nositi. Inace u ducanu belly extender kosta 17$, a jucer sam si kupila materijal za 1.5$ (10kn) - obicna lastika, 25cm dugacka, 4 cm siroka, i 3 gumba, i evo kako to izgleda. Danas cu bas nositi cijeli dan da vidim kako radi i da li hlace spadaju. Bas sam sretna za moje traperice (i mogu reci da je jako udobno i nista me ne tiska).
Hej,pa ovo je odlična ideja. :D
da, ovo s lastikom je super ideja.idem sutra tražiti. :)
blago vama kad kupujete odjeću- znači da se krećete, a meni se ne isplati ništa kupovati, već mjesec dana strogog mirovanja, a tako će do kraja, samo na preglede kod doktora, šmrc - baš sam vam zavidna!!!
joj.. 'riba' suosjecam s tobom!
Tako je meni bilo s prvom trudnocom, cijelu trudnocu sam prakticki provela u pidjami na trosjedu/krevetu !
A, i ono malo sto sam hodala bili su pregledi (i to imala 1hlace i 1majicu i 2haljine - sve sestrino) ....
Ma bit ce sve super! Samo neka trudnoca ide u redu... past ce shopping nakon poroda :)
Evo izvještaja iz Ljubljane iz City Parka:
- H&M NEMA trudničke odjeće, ali ima puno tunika i moda je trenutno takva da je puno robe rezano ispod grudiju, pa sam si uzela par komada iz "običnog" asortimana
- U paviljnu A7 u podrumu je jedan trudnički dućan s finom poslovnom i večernjom robom - štofane hlače, suknje, neke interesantne košulje. Baš sve jako lijepo sašiveno, nisam si ništa uzela jer mi je bilo poskupo (košulje od 70 do 100 €). Tu drže i Anita rublje, ali nisam gledala cijene.
- U Baby centru drže La Vie - uzela sam si trapke za 50 € - imaju i lijep svečaniji asortiman (netko je spominjao svadbu). Majice lijepo stoje, od finog materijala, ali su cijene oko i preko 30 €
- Zara - imaju jedan štender (Je'l se tak veli ?!) trudničke odjeće s dva modela hlača, 4 modela majica, 2 modela tunika i 1 modelom duže tanje veste od svile i kašmira za 40 € čemu nisam mogla odoljeti jer nema džepa za trbuh već je ful ravno krojena tako da ću taj komad ziher iznositi.
Ja sam zadovoljna izletom jer su i frendice nakupovale odjeće za klince, ciplele i sl. (ja upiknula i nekoliko Racmana). Ali da sam trebala samo trudničku odjeću, možda ipak bolje otići u Maribor.
Pino - super fora, samo je meni i guza otišla dva broja u širinu :mrgreen:
jel netko shoopingirao u Budimpešti možda da nam kaže kakv je H&M tamo? hvala :)
Olivija hvaaaalaaaa... :)
ja vidjela u Prenatalu u Ilici u ZG-u jako lijepi izbor trudnicke odjece!!
a, kakve su cijene u Prenatalu?
Ja sam bila za novu godinu - h&m u gradu je jako mali, ali u jednom šoping centru na kraju grada je ogorman, ali se ne sjćeam jel tamo ima robice za ebbe. Znam da za muške ima samo u gradu jedan mali kutak.Citiraj:
donna prvotno napisa
Evo ti link o iskustvimaCitiraj:
mel prvotno napisa
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=47300
Sjećam se kad sam prije 5 godina bila u New Yorku, tad mi trudnoća još nije bila ni u peti, ali sam ostala zabezeknuta koliko butika za trudnice imaju. Svako malo naletiš na neki prekrasan dućan, kad ono - za trudnice. To mi je baš ostalo u sjećanju. Da mi se sad malo zaletiti do tamo... Naravno, uz pretpostavku da love imam na bacanje...
ja sam nedavno u New Yorkeru gledala jednu lijepu majicu, netrudničku, rezana je ispod grudi i taman nam fino dođe, ali kako je vrijeme krenilo, mislim da takva tanjucna majica, na V izrez za ove hladne dane, nije najbolji izbor. Bila je oko cca130kn, Vidjela sam lijepu rolku u La Redoute-u, ali je skupa, fina trudnička, nabrana sastrane, ali je oko200kn, što je puno, ali mislim da se ona da iznosati ispod vesta isl.
idem sutra u osijek pa ću svratit u new yorker da vidim šta ima. ali mislim da nam super u korist ide ova nova moda, jer se furaju tunike, tako da eto..... ma nađe se štogod za nas lijepoga
jel u Arkadu možda? znači u onaj u gradu se ne isplati ići? :/ kakve su im cijene naspram recimo Maribora? hvalaCitiraj:
Alkemicarka prvotno napisa
Joj ne sjećam se kako se zove - nasuprot Ikee. Cijene u h&m-u su svugdje iste. Jedino su me oderali jer su u tom dućanu imali neki grozan tečaj za euro. Moglo se platiti eurima, ali onda cijena nije bila ista na etiketi, pa me je vesta umjesto 24 došla 29 €.
Pozdrav trudničice,
ne razmem zakaj se stalno spominje famozni hm....mislim imaju ok robicu za bebe al trudničkih stvari ima fakat dobrih i možda čak povoljnijih i u zg....ja sam vidla odličnih i modernih krpica u Magmi Dorothy Perkins traperice su od 250 do 350 kn imaju i svečanih hlača za cca. 200 kn, majice su pšamučne oko 120, a ono kaj je na sniženji da i ne pričam....top shop u Importaneu isto tak ima super trudničkih krpica....to je moje iskustvo.... :mrgreen:
eh... nakon svega procitanog, moj zakljucak je ici u shopping u Udine (tamo ima trudnicke odjece, i od Ri je cca 2h voznje)
ili da posjetim Zg (Dorothy Perkins, top shop)
:/
Recite di je H&M u Udinama? :?
Evo još jedan izvještaj od mene ;)
Bila sam jučer u Prenatalu: cijene su zapravo vrlo o.k. za ono što nude. Znači nisu štrace, već lijepo sašivena odjeća finih materijala, boja, dezena... Imaju vrlo lijep izbor za posao, a mogle bi se i neke večernje kombinacije složiti. Da, cijene nisu kao u H&M, ali je riječ o potpuno drugom asortimanu.
Inače imaju i dojilačke grudnjake koji mi se čine vrlo dobri i sasvim povoljni (125-150 kn). Naime imaju jaaaako puno onih kukica na leđima za proširenje/suženje, nekoliko načina na koji se košarice mogu zakačiti, nekoliko modela je pamučnih, a onaj od mikrofibre na dijelu gdje je bradavica je isto postavljen pamukom. Trenutno nisu imali moj broj, tako da ih nisam isprobavala...
Roby - ako još nisi ništa kupila, a treba ti za svadbu, predlažem ti da dođeš u ZG u centar: u Vlaškoj ti je La Vie (finjak), na početku Ilice Prenatal (finjak), malo niže u Ilici Benetton (casual), a ako potegneš do Britanca u Kačičevoj je Mama (i finjak i casual). Ziher ćeš si naći neku kombinaciju...
Bila sam jučer u La Vie: super izbor finjak hlača, ai traperica. Inače čini mi se da ima i finih košulja za posao. ja sam kupila majicu na preklop, pamučnu, ali izgleda mi baš nice.
imam pitanjac - gdje ste, ako ste, kupile hulahopke za trudnice? koliko koštaju? ima li onih debelih u bojama, najlonke mi se ne sviđaju ni obične
pozdrav svima, ja sam tek u 6 tj. i zanima me kada je većina vas počela nositi veći broj hlača, naime nisam uopće fan uskih hlača ali kao da me ove već stežu, pa mi nije jasno kako već??? :shock: i gdje u zg kupiti najlonke (i one me već stežu), a nije da sam se udebljala, možda sam samo onak napuhnutija (možda od dabrostona), pozdrav