hauz, kućo stara ( :mrgreen: ), ma super, samo te molim da me ne savjetujes po pitanju dojenja :lol: jos jednog muskarca na tu temu ne bih mogla podnijeti. :mrgreen:Citiraj:
bucka prvotno napisa
Printable View
hauz, kućo stara ( :mrgreen: ), ma super, samo te molim da me ne savjetujes po pitanju dojenja :lol: jos jednog muskarca na tu temu ne bih mogla podnijeti. :mrgreen:Citiraj:
bucka prvotno napisa
Dobro nam došao i duuuugo sa nama (p)ostao!!!!! :)
Dobrodošao :klap:
helo :bye:
:mrgreen:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Dobrodošao.
vel'ko M! ;)
:lol:Citiraj:
mama courage prvotno napisa
dobrodosao :)
dobrodošao!!!
:bye:
:bye: Dobro došao
.Citiraj:
drHouse prvotno napisa
Dr. House-u zelim srdacnu dobrodoslicu.
...I usput imam jedno pitanje. Kad ce ponovo pustati Dr. House-a, zna li itko? :mrgreen:
:D dobro došao "blaženi među ženama" ;)
Pih..gospon "doktor " se uopce ne javlja :cekam: :mrgreen:
Dobrodošao!! ;)
btw.dr House je zakon!
predlazem da se zbog koristenja imena Njegova i slike Njegove uzalud, korisnik zbana ili da mu se da rok od dan dva za promjenu nicka
ima jedan topic o kakici koji čeka na tebe danima, a ti niš
jel ti to meni ili a.k.a. hausu?
tebi :mrgreen:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
sto gdje
pojma nemam
maria71 prvotno napisa
House nas je obrlatio totalno!
ma nisam :) , ja redovito čitam postove, ali nemam još ništa pametno za napisati. S obzirom da ne smijem davati savjete o dojenju onda bolje da šutim :lol:Citiraj:
sbuczkow prvotno napisa
maria71 prvotno napisa
Znaci ni da ne znas kad pocinje House ove godine? :mrgreen:Citiraj:
drHouse prvotno napisa
Znaci ni da ne znas kad pocinje House ove godine? :mrgreen:[/quote]
Jao ne znam, ali i ja jedva čekam. Imam nekoliko sezona na DVD-u, ali su snimane direktno s NBC-a pa mi se neda gledati bez titlova :)
Je, malo prebrzo izgovaraju sve one bolescine. :) Iako bi se vjerojatno dalo ufurati.Citiraj:
drHouse prvotno napisa
A koliko je uopce sezona dosada izaslo i je li serija gotova ili se jos snima? I da, nadam se da ce imati neki pametan kraj. :mrgreen:
Ajmo cure skulirajte se!!Možete vi to!!Doture je te lipo vidit!Neka te (nemaš pojma šta te čeka) :lol: :D
dobrodošao!
a za ove što sline, dr. House ide utorkom, dakle večeras na njemačkom rtl-u oko 21:15 ako se dobro sjećam
Dr. House koji govori njemacki. Fuj! :mrgreen:Citiraj:
aries24 prvotno napisa
Dakle, da ne propustite prvu epizodu- pocinje u nedjelju! :D :mrgreen:
ako bih ovako nikakva s nekim zgriješila to bi bio dr House ( s tv-a )
slatkica :love:
Hehe.
BTW, sirim dezinformacije- izgleda da pocinje u nedjelju, ali ne ovu. :oops: A ne sjecam se datuma.