ukinuli na kriužoocima trudnica sve topike tipa Jesenske trudnice radi chattanja
malo sma u šoku, nadam se da se isto neće desiti i sa ovim našim topikom
eto samo upozorenje...
znale smo u zadnj evrijeme zachattavati...
:/
Printable View
ukinuli na kriužoocima trudnica sve topike tipa Jesenske trudnice radi chattanja
malo sma u šoku, nadam se da se isto neće desiti i sa ovim našim topikom
eto samo upozorenje...
znale smo u zadnj evrijeme zachattavati...
:/
:lol:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Yasmin-da,baš čitam o tome i moram priznati da sam razočarana :(
Ako se to i nama dogodi(a nadam se da neće) ja znam da ću barem 50% vremena biti manje na forumu
Mene zaista veseli čuti kako ste svi vi,i naravno vaša djeca,kako tko napreduje u nečemu,pa zar ovo isto nije razmjena iskustava,savjeti,općenito edukacija o svemu vezano za dijete ????
Iskreno se nadam da neće :)
BOKIC! Kontaktirali smo Ancicu promjenit ce mi nik :D :D :D :D MAIL!! jeste bili na UVZ-u? mama=160cm,54kg,strijelac tata=180,oko 75kg,rak Mateo=oko 92cm,12kg,riba. Nisam jucer stigla rec,bili smo u jaslicama 1h,svidjelo mu se,al krecemo tek 09.10,to je nova grupa"leptirici"svi prvi put krecu, svi su na privikavanju pa nemogu odmah sve primiti,svaki novi tjedan uzimaju po petero mi smo u zadnjoj skupini :(
A ja gledam i čudim se tko je sad Nina80 :shock: :lol:
Aj super,ovo je puno ljepše i jednostavnije!! :)
Čuj,možda taj pristuo nije ni loš(mislim za jaslice)-vjerojatno to rade da ne bude kolektivnog plakanja,a i da se mogu posvetiti svakom djetetu!!
Pošto vidim da se sve po forumu zaključava :evil: :cry: predpostavljam da će i nas
Ako se to dogodi,nadam se da ćemo se ipak čuti preko pp-a iako mi to uopće nije isto.....
Puno vas vole traktorka i Roko :heart:
Ah,zvučim sama sebi tako patetično,ali baš sam tuuuuužna!!
sad si mi ti popravila raspoloženje nakon ovih ukidanjaCitiraj:
NINA80 prvotno napisa
nemoj shvatiti krivo ali umirem od smijeha jer sam se sjetila kako je Mial napisala nešto u stili kako uvijek krivo napišeš njezin nik i sada opet MAIL, možda da ju ipak preimenujemo :lol:
sorry, i ja kada nešto krivo zapamtim teško to ispravim, no hard feelings
NINA80, ako ti je ovo 80 godište, Josiena lenta je ozbiljno ugrožena ako se ne varam
Josie???
adaptacija je i kod nas prošle godine izgledala slično, mislim da je to svugdje tako kad su mali jasličanci u pitanju i potpuno nova grupa
i da, na podforumima 1-3 pa nadalje neće ništa ukidati, barem ne za sada!
Jesi sigurna?? Ja i dalje skeptična :/Citiraj:
yasmin prvotno napisa
I ja sam se nasmijala s onim MAIL :lol: ,a i također pomislila da je Nina80-8o godište?? Ili...???
da,bas zbog plakanja,bas mi je zao tih teta :( kak je to zahtjevan posao,malecka joj je plakala od o7 kad ju je mama ostavila, :cry: :cry: nikako je nisu mogli umirit :( bas je zalosno plakala za mamom :cry: :(
Dobila izvjestaj drugog dana u vrticu. Malo plakao (ne pri dolasku, niti pri odlasku), ostalo se igrao. Teta (danas druga od jucer?!) je MM-u rekla da Filip ima malo agresivne reakcije. To nazalost vec znamo, ako mu netko pokusa uzeti igracku (osobito autice), on uglavnom lupa. MM-u se cini da je i druga grupa djece, blizi po dobi, jucer je bilo vise nesto starije djece. Meni bi bilo draze da su razlicitih uzrasta, jer se Filip cesto pridruzuje starijim i onda ih respektira i ne tuce se.
MM kaze da mu je jucer bilo najgore kad je teta rekla Filipu da je tata došao po njega, a na to se oko MM-a okupila grupica uplakane djece koje su stezala medvjedice i molećivo ga gledala (tipa "vodi i nas").
:smajlić:koji:puca:mitraljezom:u:traktorku: mislim da si pobrkala....:taps:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Revizija moje kilaže: prije trudnoće 69, u trudnoći 94, nakon poroda 86...sad eto 70.
Peticija protiv ukidanja ZPB 2005.:
1. wana
jeste lude :lol: :lol: stvarno nisam prevec obracala pozornost na nik,SORY MIAL STAY COOL!!! Da "80-to godiste sam,zasto je cudno koje ste vi? o kakvom ukidanju govorite?informirajte me nisam u toku pripremam rucak a i Mateo me ...
Opet pucaju u mene :x :lol: ja sam uvjerena da je pisalo 185 cm i 65 kg,ok-ako ti kažeš da nije onda nije. Zadovoljna :P
Peticija protiv ukidanja ZPB 2005.:
1.wana
2.traktorka
i mi se potpisujemo za peticiju :)
Kakva peticija? Kakvo ukidanje, ne kužim, ne stižem pratitiiiiiiiii :(
evo i mene, znate i ja radim povremeno :lol:
halooooooo
o čemu vi to
kakvo ukidanje
nešto pročitah, ali nigdje nisam uspjela naći ništa konkretnije kako i zašto?
i uostalom, ako je yasmin rekla da nas neće ukinut, čemu onda peticija???? to si objašnjavam time da trudnice kao još nemaju djecu, pa ne izmjenjuju iskustva :lol: , a o trudnoći ima puno i na "specijaliziranim" topicima :? - da, ovo i zvuči kao čisto hvatanje za slamku :/
traktorka :* :love: :heart:
Peticija -da se ne zaključavaju topici poput našeg,malo samo pogledajte pa ćete vidjeti da ih je puno zaključano na trudničkom pdf i O-1,a mi smo vrlo blizu...
mama27-recept za Zapečeni složenac od njoka spovrćem
Sastojci-500 g kupovnih njoka,1 vezica mladog luka(ja stavila obični),malo ulja,100 g mesnate slanine,1 limenka pelata,200 g gorgonzole ili sl. sira
Skuhaš njoke i ocijediš. u tavi na malo ulja prodinstaš luk i slaninu,a nakon 15-tak minuta dodaš konz. pelata koje ugrubo narežeš,dodaš začine po želji(sol,papar,vegeta,peršinov list...) i kuhaš još 10-tak minuta.
U vatrostalnu posudu na malo ulja staviš njoke,a po njima rasporediš smjesu luka,slanine i rajčice,te zatim posipaš sa sirom. Pečeš 25 min. u pećnici na 180.
Nina80-mi smo ti skoro sve babe od 30 pa naviše :mrgreen:
Stijena-sad vidim da si i ti tu-nemoj da se ja brinem....
A vidiš da su zaključali od O-1
traktorka, stavi još koji recept - to nije nikakav OT i četanje :lol: da bi nas uopće imali priliku razmatrati za zaključavanje :lol:
Ma kak ne kužiš-to ti je recept za DJEČJI RUČAK :aparatic:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
sad stvarno vidim sve zaključano, ali nigdje ne mogu naći nekakvo pojašnjenje, nego samo dolinu :cry: za zaključanim topicima bez ikakvog obrazloženja.
A kaj do nas još nisu stigli ili smo mi ipak nešto posebno na ovom forumu :mrgreen:
Cure, izgleda da ce i nas zakljucati :cry:
Saljem svima jedan veliki :*
koliko vidim na topicu "plačem", ako nas misle ukinuti, nikakve peticije ne pale...odluka je čvrsta, ali čini mi se da nije bilo baš nikakve prethodne ni najave ni objašnjenja....
možda bi bilo dobro tamo pitati jel će i nas ukinuti, ajmo hrabre koja će, da zaustavimo ovu neizvjesnost, a tek smo se postrojile kak spada :(
...ja se ne usudim da ih ne podjetim ako su nas zaboravile :lol: :lol: :lol:
To sam si i ja mislila, da su nas zaboravile pa da ih ne podsjetimo :lol:
A, nista Stijena, ajde pitaj ti pa sto bude :mrgreen:
Ne diraj lava dok spava :mrgreen: :lol:
Da, i meni se nekako tako čini.... :/
Evo, dok nas ne zaključaju i oduzmu nam "našu razonodu", :* svima od nas.
Mislim kako nas u ostalim topicima (osim po pukoj potrebi) baš i neće biti...pronašli smo se baš na ovom ZPB 2005.
100000000000000 :* i do neke druge zgode... :bye: , a
moderatorima za ovako drastičnu odluku :evil:
Potpis , iako se još nadam da nas neće likvidiratiCitiraj:
wana prvotno napisa
Zaista sam se navukla "na vas" i baš će mi biti koma ako nas zatvore
No ajde da se vratimo na temu ovog pdf;
I kako vaša djeca?? :lol:
Moj spava i danas je bio dobar i uživao s bakom i djedom :heart:
pa nece nas valjda stavit pod kljuc :(
vodili smo Kristijana danas na cjepljenj HepA/B
za promjenu bio super, inace kod doktora uvijek plac i dreka :roll:
cak je mirno i na vagi stajao pa evo svjeze mjere:
tezina 16 kg
visina 100 cm (ja mislila da ima 95 cm, bas sam se :shock: )
jos smo u patikama br.26 trazimo nove i cipele i patike
Kristijan ima siroku nogu i ravna stopala pa mu kupujem i obucu za "siroku nogu", naravno da je izbor manji ali nadje se....
iduci tjedan imamo termin kod ortopeda....
zanima me sto ce on reci....
ako trebamo uloske da onda ne uzimam jos cipelice itd.
:* od nas i nadam se da nas nece zakljucati!
bili bi jako :( da nas zatvore,bas nam je :D s vama! TRAKTORKA---ono za "stare babe" :lol: bas ste mi sve simpa!!! Nemamo neko drustvo pa smo se skompali s vama :love: Mateo jos spava
NINA80 super nik!
Kristijan isto jos spava!
Uspjeli smo i do vrta otici jutros pa se naskakao, cupao travu samnom, gledao kako tata kosi i onda pao izmedju 2 ruze :( i :cry:
malo je samo ogrebao ruke pa je mama ljubila i proslo :heart:
ja se raspisala dok nas jos ne zakljucaju :mrgreen:
al odluka je cvrsta, ukidaju i nas najvjerojatnije :( :cry: :cry: :cry:
svima puno :* i :love:
Kod nas ništa novo. Nažalost jer situacija s psovanjem izmiče van svake kontrole! Stvarno više ne znam što da radim. Najgore u cijeloj priči je to što on više ne psuje jer traži nekakvu reakciju od nas već psuje iz navike. :/ Barem ja to tako vidim.
Ima li netko savjet: kako da ga odučimo od toga?
Ah,šteta što si tek sad došla,mislim zato što će nas likvidirati,ali uvijek možeš na pp se javiti :*Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
Bokić!
da se uguram prije ključa!!!! :evil:
kukići SUPER :D , a ja cijelu noć koma, tako mi je bilo i s Kalom
Kala jutros malo plakala, al ju je teta zaigrala pa se uspjela malo adaptirati bez mame al ju je zato teta morala nositi. veli da joj je Kala zapovjednim tonom rekla nosi me, al teta se neda dresirat već se primila posla pa krenula dresirati moje djete :) , ajde de bit će nešto. zadržala se u gradu pa kasnim s ručkom i sad mi još i nestade plina :evil: :oops:
NINA80 šta smo ono rekli i ti si plavuša :lol: , kad nisi skužila kad sam ti rekla da slovo po slovo čitaš moj nick :lol: :*
traktorka star babe ma dat ću ti ja, ja još nisam u vašem klubu :P ,
e a da si pp mobiće pa se čujemo ak nas zapru ? !
adminice imat ćete me na duši pa ja ću puknuti bez ovih cura a da nas malo pecnete po prstima prvo
25. 09, s oboje idem na inekcije joj kak će mi tek onda biti
MM vodenjak 1,80
ja riba 1,58 ( iliti metar i šumska jagoda ) a kg ajme prekoprekoviše
Kala blizanac
Kiar ovan
vidim vodenjaka najviše
sad sam izmješala svega :mrgreen:
Kristijan zna ponoviti kad cuje neku psovku ali ignoriram!Citiraj:
Maruška prvotno napisa
nadam se da ce i ta faza proci :roll:
a jel se mozemo mi organizirati KAO ONI STO VOLE NOGOMET na "da se pretstavimo" , ja se ne kuzim ali bi voljela da se negdje sastajemo.... :(
da i Kala bubne PM ali ja to znam okrenuti miku miku, tiku tiku i tak kak mi padne na pamet da njoj zvoni u ušima, ak branim onda tek ponavlja i pamti.
zaletih se do 0-1 da pitam nešto cure a ono kjuzo rekli su mi da su nalazi uredni od kukića al da dođem na kontrolu za 3 mj. :? to je kod nas standardno da se ide na UZV kukova išla sam i s Kalom . zar vi niste išli? kako je kod ostalih jeste išle na UZV kukova?
a možemo se i emajlirati :lol: :lol: :lol: za čatanje, ako je koja za javite se na pp šaljem mail tj svoj novi nick :mrgreen: , malo te zezam Nina80 sad sam ko leptirić kad je sve prošlo
pregled kukova smo i mi radili zato sto je sestra od MM kao beba imala problema
ovdje to prakticiraju ako je netko u obitelji imao problema sa kukovima
pregledali su ga dan -dva nakon poroda, ne sjecam se vise, pa opet kad smo prvi put posjetili pedijatra i to je bilo to!
i da nastavim.... s kukovima je sve u redu
kako se **mial** i ja lijepo dopisujemo mozda nas i ne zakljucaju :mrgreen:
da :*
ali u zg je obavezan bez obzira dal ima neko u obitelji ili ne.
moje djete po doma je obvezno bez pelene a ujutro kad ide u vutić traži pelenu. s tim ima nema je zbunjujem zar ne ? al nekako bi ipak da se privikne na vrtić i tete pa ju onda pošaljem bez pelena.
pitanje bezpelenaša koji su u vrtiću kako spavaju tamo pop sa ili bez pelena?
Kod nas je trajalo mjesecima i prestalo nedavno. Zna da ćemo se ljutiti ako psuje i onda opsuje šapćući :) , ako je nismo čuli onda kaže "sovala sam......"Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Neki roditelji ignoriraju, mi nismo, svaki put bismo je opomenuli.
Što se horoskopa tiče, ja strijelac, mm i Lea ribe (01.03. i 02.03.)