tako je i bembu izbio prvi, a odmah surtradan drugi. ahmedu :love:Citiraj:
Mejra's mommy prvotno napisa
Printable View
tako je i bembu izbio prvi, a odmah surtradan drugi. ahmedu :love:Citiraj:
Mejra's mommy prvotno napisa
Ja opet nisam shvatila, jeli bembu izbio zubić s 2,5 mjeseca ili s 5m i 11d ili na babin rođendan :lol:
Arijana zeno, nasmijala si me do suza. Plus, Marge Simpson rules!!
Onda Puros, kad su zubici niknuli? :love:
Sa 5 mj. 11 d. i na babin 27 rodjendan...
dižem ovu temu da ne otvaram novu. mi smo završili kod doktora jer je malena od 3 mjeseca slabije jela i bunila se na prsima. ima na čeljusti bijelu izraslinu, tvrdu. doktori zaključili da će izbiti zubić. ne čudi me što izbija sa tri mjeseca, ali to je četvorka ili petica!!! Da li je tko imao slična iskustva ili čuo za takav slučaj? Mislim, prvi zubić, pa četvorka?!?
iva2405,mi smo dobili prvo donje jedinice,ali na moje čuđenje sad su nam gore izbili prvo četvorka pa onda do nje trojka!!!Dakle totalno zbunjujuće... :?
hvala ti na odgovoru. već sam posumnjala da će itko odgovoriti, a gledam svaki dan u nadi... :?
Moja cicika ima 4mj i 11 dana, a vec ima dva donja zubica,prvi sa 4mj i 4 dana i drugi 3 dana nakon prvog. :)
nama izbija i drugi zubic, prvi nam je izbio 12.11. rukice u usta je trpao jos u rodilistu. zadnjih mj-dva sve je grizao oko sebe, bas se glavom zalijecao, onda je pocelo pojacano slinjenje i onda nervoza jedno 4-5 dana i izbio nam zub!!
sve je moguća ... ima dječice koja se i rode sa zubićima ... onda ovo izbijanje zubića sa 3,4 mjeseca i nije tako veliko čudo!! :)
znam, ali četvorkice??? :lol:
prvi zub smo dobili sa 4 mj i poslije su ostali izbijali kao ludu.u dva tjedna je dobio 4 zuba.