Zao mi je cure :( ali ja pocinjem raditi tako da nazalost nece vise biti moguce odrzavati "igraonice srijedom"... :cry:
Printable View
Zao mi je cure :( ali ja pocinjem raditi tako da nazalost nece vise biti moguce odrzavati "igraonice srijedom"... :cry:
Cure, ako ste jos zainteresirane, mozemo nastaviti odrzavati igraonicu kod mene :D
Ako zelite doci, u srijedu oko 15.30h, posaljite mi pp da vam javim adresu :)
Super ste, cure, ideja je odlična!
Magnolija, poslala sam ti pp, ali nisam sigurna da li je prošlo.
Uglavnom, mi smo još uvijek zainteresirani, javi nam adresu!!!
Pozdrav i nadam se da se uskoro vidimo :D
Koliko vas je bilo prošli put?
Mislim da nije problem ako dođu i oni koje rade, mogu malo zakasnitii... Kao mi, na primjer. Mi možemo doći tek oko 16.30, ovisno o kom se dijelu grada radi.
:preskaceuze: Srijeda, 31.10., 16h
cure, bas ste se dobro sjetile sa ovo druzenje, blago vam se :)
mi imamo tek 7 mjeseci, ali cemo i mi pokusati uletiti u nesto ovako kada budemo malo veci. inace i mi smo na viskovu, i bas nam fali drustvo... :(
magnolija di si ti, u kom djelu?
Belveder,pored Filozofskog faxa.
Samo da javim da jos ovaj tjedan ne idemo u Rijeku, pa nece biti druzenja :(
Iducu sri obavezno, nadam se da se opet vidimo u vecem broju :*
Srijeda, 14.11., oko 16h.
Tko je za druzenje nek dođe :D
Pokušat ćemo, hvala na pozivu!
..ja, tek sada primjetila ovu temu..isto smo dosta novi u Rijeci, fali nam društva pa bih vam se pridružili u vašoj igraonici ako nas primite :oops:
Nataša T imamo dijecu rođeno na isti dan :love:
Cure sori sto nista ne javljam, ali Ianu je u srijedu bilo lose, povracao, proljev sto puta kroz dan, cak smo i na hitnu isli :cry: , pa nisam stigla javiti da nece bit igraonice...ali skuzile ste :mrgreen:
Srecom ispalo da je sve ok, vadili mu krv, sve u normali. Ne znam sta mu doslo taj dan jadnicku :?
Nadam se da se vidimo iducu srijedu oko 16h, ako dođe do kakvih promjena, javit cu na vrijeme :*
In love, naravno da nam se mozete pridruziti, javi mi se na pp
Sutra, srijeda, 28.11., isto vrijeme isto mjesto, tko je za druzenje nek dođe! :)
Cure, nismo ovaj tjedan u Ri, pa nece sutra bit igraonice :(
Vidimo se iducu srijedu :*
Danas, 19.12., igraonica oko 16h :D
Vidimo se :*