Blago vama!!! :(
Ja dobila posle dva meseca.....i pored sisavca.....
Samo sam se bojala da mi nece odbijati siku kad imam.Ali sve je u redu,mala joj promena ukusa izgleda godi.
Printable View
Blago vama!!! :(
Ja dobila posle dva meseca.....i pored sisavca.....
Samo sam se bojala da mi nece odbijati siku kad imam.Ali sve je u redu,mala joj promena ukusa izgleda godi.
DOBILA!!!
:D
Dojim 18 mjeseci, od menge ni M. Pišem post, kako bih dobila mengu. Vjerovale ili ne, sad je već stvarno dugo i fali mi. I mene zna štrecnuti dolje pa bih voljela da dođe
evo mi dojimo vec 15 mj i od m.nista,mislim super jel je nema ali mi bi jos jednog bebia :love:
Interesantno. Aj da vidim sta ce da se desi.
Dojimo godinu dana, znaci 21mesec bez menge. Ponekad mi zafali, ali malo. Mada, nisam jos nabavila mooncup, sve se mislim nece jos, a ne vraca mi se u uloske.
krajnji ti je trenutak da ga naručiš
vidiš da ovaj topic djeluje
Nešto nije u redu sa topicom, moje još nema... :mrgreen: Ajde dođi, dođi, ja bi drugu bebu... 8)
Moram Vam prijaviti neugodnu nuspojavu vezanu uz redovnu menstruaciju.
Kod ovulacije bradavice mi postanu toliko osjetljive da su evo prepune ragada. Dojenje je toliko bolno da o tome zapravo ne zelim ni misliti :(
A necu prestati dojiti, nema sanse sve dok E to ne pozeli sama!
Dakle is is is is menga od mene
Hmm, proslo tri dana i nista. Mozda ovaj topic deluje tako da koja zeli (pa makar i potajno) dobice, a one koje radije ne - neka cekaju, ima vremena.
citala ovaj topik prije tjedan dana i evo da prijavim da radi :lol:
dobila mengu 12 mj i tjedan dana nakon poroda.
i radujem joj se.
mozda budem bar nalik onoj staroj, napokon.
kod mene isto, dojim skoro 15 mjeseci, a još je nema - točno mi fali da se malo "pročistim" (a kupila i mc :lol: )
I ja se nadam dobiti mengicu (gle kak joj tepam :) ) i postati ona stara. 13 mj. dojenja a menga niks. I ja bi drugu beeeebuuuu :/
:cekam: još ništa. Tek toliko da se javim da me ulovi jinx s ovog topica jer lagano planiram novu trudnoću!
Haha paljetak, očito se i ti iz istog razloga prijavljuješ!
Da LIMA, ali dajem joj fore(mengi) jos koji mjesec pa pocinjem cupat kosu. Ili mozda moji jajnici skuze ovaj topic pa prorade :mrgreen: Ah, sta bude bude, necu se zato ostaviti dojenja.
Niti kod mene još ništ, a evo začas bude N. star 15 mj!
20 mj, jos nista. vec sam zaboravila kako to izgleda...
imala bi pitanje za iskusne ili malo bolje od mene informirane?molim vas recite mi kad se dobije menstruacija u tjeku dojenja je li od tad redovita ili ne mora biti..
a da nisam rekla da sam prvu dobila nakon 17 mjeseci poroda,sve u redu,na pregledu,sad se osjećam super,zadnje dvije su malo u povećim razmacima...pa sad ne znam je li netko imao slično :? ,je li to normalno? :mrgreen:
ja sam dobila nakon 30 mjeseci uz dojenje. Prvih nekoliko neredovito, zatim se ciklus skratio :/
Prvu dobila nakon 13.5 mj dojenja, pa iduća nakon skoro 2 mjeseca i sad opet nakon točno 2 mjeseca. Meni je očito neredovita.Citiraj:
ruža prvotno napisa
hvala VIPmama i enela,već sam mislila da nešto nije u redu. :D
Citiraj:
Hady prvotno napisa
hady,malo sam škicnula u tvoj album,ajme Petra je divna,preslatka :zaljubljen: :bye:
dobila sam sve pet,ajme moram reći da sam se zaželila i ovog osjećaja :lol:
Evo da se prijavim, skoro 13 mjeseci i ništa od menge. Možda i zato što sam jako smršavila, a možda i zato jer još dojim :D !
Ja sam dobila 10-ak dana prije Janinih 18 mjeseci. Još uvijek dojimo.
I ja je željno iščekujem :( Dojimo se 17 mjeseci i nikako da dođe...
Već sam počela nosit narukvicu od gagata (navodno pomaže), samo da se vrati.
Mi bi drugu bebu.....
P.S. Ko je neće, nek šalje meni.... :lol:
možda i meni stigne nakon ovog...
godina dana dojenja i još 13 mjeseci prije toga. Znači 25 mjeseci bez menge!
stigla :D
evo i ja prijavljujem sretan dolazak gospode M nakon 28 mj. i bas sam sretna ,sad mozemo u akciju :D
Kod nas jos nista od menge, evo M. ima vec 16 mjeseci. Mi bi drugu bebu,a nemam srca M na silu odvajati od cike. Pa kolko jos moram cekati tetu crvenu :? :cry:
Mislim da sam čitala tu na forumu da su neke mame izbacivale noćno dojenje u tom slučaju.
Mada, tvoja curica je premala da joj išta objasniš.
Hm, nocno dojenje izbaciti? Pa jedino tak i dojim, rijetko po danu cica, osim kad sam iz nocne. A nis, svega sam toga i ja svjesna, i dalje cekam da menga dodje a da ne prekidam dojenje.
mi nismo nis izbacivali,jedino je bila malo prorjedila dnevene podoje i eto ti je na...
navodno sto vise dojenja u lezecem polozaju pomaze u odgadanju menstruacije... ilitiga odmaze u dobivanju iste :)
ma daj...prvi put cujem,kaj to fakat ima veze :?
to su sve rekla-kazala informacije koje sam pokupila s jednog drugog foruma, sorry sto nemam konkretne izvore (ali zemske tamo su poprilicno alergicne na bapske price pa im vjerujem :) )
- dojenje u vremenu od 2 do 6 ujutro (neki kazu od 1 do 5, ovisi valjda koje doba godine :) )
- dojenje svako par sati (dakle bez puno duzih razmaka)
- dojenje u lezecem polozaju
to sve bi trebalo pomoc u odgadanju menstruacije.
naravno ima svih ekstremnih slucajeva - od ne rađenja niceg od navedenog pa ne dobije mengu dvi godine ili radi sve pa dobije nako 6 tjedana - tu ne mozemo nista ;)
uf, da jos malo pojasnim (da bar ima edit ovdje :) )
navodno dojenjem u lezecem polozaju organizam prima signal da mama nije spremna na iducu bebu :)
evo raspitujem se za konkretnije izvore pa javim!
prijavljujem, napokon - 23 mjeseca nakon poroda odnosno 32 mjeseca nakon zadnje menge. da, dojimo nocu i to puno.
I ja se prijavljujem, stigla nakon više od 16 mjeseci, odnosno 25 računajući i trudnoću.
Mi dojimo puuuno noću, a donedavno smo dojili ISKLJUČIVO ležeći, tako da mi ova priča i nije toliko nevjerojatna. Sve u svemu, osjećam se čudno, čak me nije ništa boljelo iako me prije znalo rasturati od bolova.