jeeeeeeeeee :D :D :D ja imam jos dvi mame dojilice koje ce doc sa mnom :D :D :D oce bit mista za svih?Citiraj:
zrinka prvotno napisa
Printable View
jeeeeeeeeee :D :D :D ja imam jos dvi mame dojilice koje ce doc sa mnom :D :D :D oce bit mista za svih?Citiraj:
zrinka prvotno napisa
naravno :)Citiraj:
zhabica prvotno napisa
Znala sam. Šmrc! :(Citiraj:
zrinka prvotno napisa
:D
a kako to uopce izgleda? sastanak grupe, mislim sta se radi, jel ima kakvo predavanje? ili samo cakulamo? :oops:
cakulamo :)
moja trudnica će doći :D
lu, super :D
pozivamo vas na sljedeci susret grupe za dojenje u nedjelju, 17.2.2008. u 10:30 u klubu trudnica i roditelja split
vidimo se
zar vec?! super! :D :D :D mi cemo doci! opet u ekipi, sad mozda sa jos dvi nove mame :)
super!
vidimo se :D
btw
koliko su stare bebice?
moj 5 mjeseci, od prijateljica 4ipo, 2ipo i 1ipo mjesec.
vidimo se!
:love:
zasto (opet) nema obavijest o ovome na rodinoj stranici? i na stranici i forumu kluba t.r.st?
ajme 'pjoti :oops: sad san vidila post na forumu :oops: al isto bi se moglo stavit na web obiju udruga jer ima mama koje nisu na forumu a mozda bi dosle
bit ce na nasem portalu, uvijek budeCitiraj:
zhabica prvotno napisa
lijepimo i ostavljamo obavijest i u ordinacije pedijatara, u prostorijama kluba
stavila sam na forum kluba i m&b forum
ako zelis pomoci u distribuciji, samo se javi :D
rado! ja vas vec i usmeno "distribuiram" :mrgreen: al za ubuduce moze, mogu ostavit u 4 vrtica i jednog pedijatra kad obavljam dnevnu setnju, jel moze toliko?
ili mamama koje susrecem u dnevnoj setnji :) tih je hrpa... al malo ih doji :( i jos me zacudjeno gledaju sta ja "jos uvijek! :shock: dojim
super
oces da ti posaljem na mail letak za isprintat?
:)
a i vidimo se u nedjelju za daljnje :D
moze, samo sutra nista od setnje jer je jaka bura :( al ti posalji svugdi ti ja nalijecem na mlade mame :mrgreen: i vrbujem ih :mrgreen:
(a sto dizeeeeeeeeeeemoooooooooo topiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic :lol: )
dizem, sutra su :D
zrinka, drugi put me podsjeti ako se ne sjetim da stavim na web kluba
Da li se ubrzo organizira u Splitu sastanak za potporu dojenja?
I ja bih rado posjetila takav susret. Prošli mi je izmakao i sad očekujem obavijest o slijedećem. Hoće li uskoro?
uskoro ce
za tjedan dana
znaci 6.4. u 10:30 u klubu trudnica
odgađa se za tjedan dana.Citiraj:
zrinka prvotno napisa
sljedeći sastanak grupa
13.04.2008. u 10:30 u klubu trudnica
može li ukratko opis kako izgledaju sastanci?koliko sam shvatila vi se većina međusobno poznajete?
neeee
dodju mame i koje se prvi put vide
s bebicama
sjedimo, pricamo o dojenju, druzimo se...
akjde dodji i vidi :)
dobro,dolazimo nas dvije!
super
evo malo podizem
:D princess i zri imate pp.
zhabice :*
nama dvijema je bilo masu lipo,vrijeme je prošlo u tren,nadamo se skorom druženju,ali nemojte čekati toliko dugo
hvala :love:
tako mi je drago sto vam se svidjelo!
necemo cekati dugo, obecajem i obecajem da ce ovaj put biti mirnije i bez onoliko gongule :heart:
i ja bih da je češće
trebam rodit početkom 9 mj, a ako budete samo jednom mjesečno, onda imam samo još 2 puta šanse da vas uhvatim, a imam tako puuuno pitanja, strah me je da me ne boli 2 i po mjeseca dok dojim ko zadnji put
ovaj put sam propustila jer mi je Luca strašno povračala