HVALA :D :D :D :DCitiraj:
Rene2 prvotno napisa
a što se šetnje tiče... samo se nadam što toplijoj zimi. :love:
Printable View
HVALA :D :D :D :DCitiraj:
Rene2 prvotno napisa
a što se šetnje tiče... samo se nadam što toplijoj zimi. :love:
:heart: kako ide prilagodba? :heart: Kako ste se vi snašli? :heart:
Iskrene čestitke.
Ono što mene zbunjuje kod Vašoh posvajanja je to čekanje pravovaljanosti rješenja. Mi smo rješenje potpisali u CZSR nakon petodnevnog posjećivanja (dječak nas je vrlo dobro prihvaćao), odrekli se prava na žalbu, tako da je rješenje postalo pravomoćno odmah. Ništa nismo čekali, a ne vidim smisla čekanja kad vi to vrijeme svakako niste s djetetom pa ne možete ni eventualno vidjeti da vam nešto ne odgovara.
Zar to u Hrv. nije moguće (odricanje prava žalbe)
...dobar potpis..-upravo takav je stajao na dnu naše molbe... ;)Citiraj:
pahuljičica prvotno napisa
Nama su objasnili da nije, pa smo isto morali čekati.Citiraj:
Mariela prvotno napisa
I mi.Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
Čestitam od :heart:
...kao da je čitav život s nama. volim je, ma ne mogu vam to uopće opisati. presretna sam jer znam kako je lijepo biti mama. kad ujutro čujem kako mi šalje puse iz svog krevetića cijeli svijet je moj.Citiraj:
ništa mi nije teško. nema uobičajene dnevne nervoze... samo vidim moju prekrasnu curicu i uživam u njoj.
Pa sunčeko je curica, nekako sam zauzela da je dečkić!
:heart: za sunčicu.
I ja. Pusa curici. :*Citiraj:
leonessa prvotno napisa
:love: :heart:Citiraj:
imenica prvotno napisa
imenica-ah znam kako ti je.Uživaj u sunčici. Zaslužila si :D :heart:
:zaljubljen:Citiraj:
imenica prvotno napisa
...imenica-promakao mi ovaj topic-nadam se da nije kasno za čestitke!Uživajte svi skupa. :heart: :love:
:heart: ,uživajte sa malenom ribicom.
za dobre želje i iskrene čestitke nikad nije kasno.
čestitam sretnim roditeljima na maloj sunčekici, a sunčekici što je dobila ovakvu divnu mamu :heart:
:love: sve čestitke
čestitam! kako se snalazite? kakav je osjećaj biti mama?
hvala na čestitkama. mama, tata i curica se super slažu. mislim da se ne zna tko više uživa. moja curica je pametno i dobro dijete. e.. sad zvučim baš kao prava mama koja hvali svoju miljenicu. ali shvatit ćete me.Citiraj:
mamaanita prvotno napisa
sunčeko upija svaku našu riječ i pokret. sve oponaša. brzo uči. jako voli kad zajedno ujutro gledamo pčelicu maju i još nešto- obožava papati.
ma ukratko presretni smo. tako sam ponosna na nju. odjednom sam shvatila da prštim nekim emocijama koje su mi do njenog dolaska bile strane i nepoznate. i znate što- svima želim te emocije. :heart:
Da, to su novi svjetovi koji se i ne mogu opisati. :heart:Citiraj:
imenica prvotno napisa
imenica kako je sunčeko??
:cekam:Citiraj:
za početak hvala na pitanju. sunčeko je super. onako važno je samostalno ušetala u novu godinu i nitko joj nije bio ravan. ( do tada smo se samo držali za rukicu i upoznavali novi dom i sve oko sebe). inače je velika brbljavica. stalno nešto raspravlja. jučer smo bili u ambulanti na cijepljenju i ja imam osjećaj da naveliko pljeni pažnju ljudi. ima se potrebu svima obratiti i počastiti i sa nekoliko svojih "klingonskih" rečenica... e da, ali od mame se inače ne miče. sve kućanske poslove obavljamo zajedno. ( tj. ona se drži za moju nogu dok ja recimo stavljam posuđe u perilicu) i tako dragi moji. ovi zimski dani prolaze u igranju, čitanju slikovnica i svladavanju "prvog Pikovog riječnika" i naravno nezaobilazni teletabisi koji su mi iskreno već malo i glupasti, ali moje sunčeko gleda i upija. oponaša ih .
pusa od sunčeka i njene ponosne i sretne mame.