Meni je bilo OK...dosao sam doma u 23 sata...hehe.
Nakon rasprodaje na tekmu !
Printable View
Meni je bilo OK...dosao sam doma u 23 sata...hehe.
Nakon rasprodaje na tekmu !
Baš me zanima kak si ti to mene zamišljala! Bum dobil kakav pp?Citiraj:
Mukica prvotno napisa
A iskreno, ni ja baš nisam očekival da mi se Mukica skoro baci na haubu! :mrgreen:
Muffini u bijeloj "slastičarskoj" kutiji su bile moje, pa ako su ti bile fine, drago mi je, i to mi daje poticaj da idući put napravim još... :trep:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
a mislim kakvu smo to dobru kalamaricu dobili za rasprodaju, sorry klamarice, premalo sam na forumu :oops: .
I žao mi je što na kraju ipak nisam probla tvoje muffine, to su bili oni s bananom za ukras?
:yes:Citiraj:
hildegard prvotno napisa
(žao mi je što ih nisi uspjela probati, ali izgleda da ću ih morat donijeti i na iduću rasprodaju... :) )
E te sam probala, ali klamarice ne sumnjam da su i tvoji bili fini...Ali kad sam ja došla bilo je smao Mukičinih muffina i to još jako malo.Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Vidio sam prazne košarice od SVIH muffina koji su došli na rasprodaju.
(osim ako ih netko ne jede)
ja sad nikako ne znam koji je juroslev?Citiraj:
Mukica prvotno napisa
jel onaj koji je odsao sa tatom matom ili onaj drugi?
inace i mm je pohvalio muffine. on doduse nije radio, samo je dosao na kolace :mrgreen:
ne, juroslav je onaj koji puno priča (kad ne radi, naravno) :*
U četvrtak popodne nije bilo muffina, Mara nam kupila "samo "pizzu. :mljac: Ali mi smo ionako puno radile, a malo jele. :P
o, apri, mogu ja pričati i dok delam, nemoj tak!
Amelie, drugi put recite mari nek vam barem pizzu naruči iz neke poštene pizzerie, Basciera živi na staroj slavi (iznosil sam s Davorom smeće, pa sam uz ambalažu od muffina videl i kutije od pizza - sad mi palo na pamet: to je ivakika dala meni i Davoru da nosimo smeće baš zato da vidimo tu ambalažu pa da ne možemo pričati kak nas nisu počastile! :P )
a kak je Mamita lijepo ispala na fotki u Večernjem.
Osmijeh od uha do uha. Da svi vide kak nam je bilo lijepo :)
[/quote]sad mi palo na pamet: to je ivakika dala meni i Davoru da nosimo smeće baš zato da vidimo tu ambalažu pa da ne možemo pričati kak nas nisu počastile! )Citiraj:
:lol: Juroslave, Juroslave