jel itko slavio rođendan u one2play-u u cc1??
ako je, može dojmovi :mrgreen:
Printable View
jel itko slavio rođendan u one2play-u u cc1??
ako je, može dojmovi :mrgreen:
možeš li napisati malo više o rockasu?Citiraj:
Nika prvotno napisa
jeste li donosili svoju hranu (i što?) ili ste uzeli ponudu iz njihovog restorana?
mogu li i roditelji biti prisutni tj. ako ih je više od jednog roditelja na petero djece?
pliz, napiši malo kako je sve teklo čisto da steknem neki uvid jer i mi tamo slavimo idući tjedan.
dakle, mi proslavili Nikin rođendan u Tulumulu rođendaonici na Ravnicama i super smo zadovoljni!!Citiraj:
bucka prvotno napisa
rođendaonica je nova, ne baš jako velika, ali lijepo uređena sa super tetama animatoricama koje se stvarno trude!!
nika je uzivala ko mala kraljica ta 2 sata, kao slavljenica imala je svoje prijestolje i krunu na glavi!
klinci su crtali, plesali, igrali razne igrice, gledali kratku predstavu, pili sokice, klopali...
cijena (do 25djece/vikendom)-1300kn (torta nije ukljucena u cijenu)
Mi smo ti donjeli tortu, sokove, slance... dofurala sam ja i tanjure, case i ostalo no sad se nemrem sjetiti al kao da mi zvoni da su i oni imali tamo - najbolje pitati.
Edukatorica nas je onda otfurala na ulaz, jer ovo sve naravno doneses prije tamo iza u njihove prostorije, tam smo se svi skupili, klinci i roditelji, mi smo svi bili zajedno cijelo vrijeme.
Oni imaju mislim pravilo da na 15 klinaca dva roditelja ili tako nekako, obavezno a mi bili svi.
Platis ulaznice kako vec ide za rockas plus za roditelje i udjete :-)
Kad je obilazak gotov, ide se u njihov edukativni centar...
e, da meni je edukatorica dala broj od pizzerije pa smo od tamo narucili i to u vrijeme kad je ona rekla da bi mogli biti gotovi. Imaju neku pizzeriju koja im tak dostavlja.
A ima i u onom njihovom kaficu neki sendvici ili hot dog, to se isto moze naruciti.
Klinci su onda navalili na klopu je su bili gladni i zedni (uzmi si vodu i plasticne case sa sobom dok setate, ziher ce netko ozedniti) roditelji sjeli vani ispred tog centra popili kavu i bas gustali na suncu. Nema ispred stolova, nego klupica pa smo se tamo zasjeli i nazicali jedan mali stolic da imamo gdje staviti ostatke hrane od klinaca :-), kavu i sokove.
Kad se najedu klinci onda imaju zgodan kviz i jos se bave necim unutra, crtaju ili slazu nesto.
Nakon toga torta i tada dolazi na red zivotinja koju ste odabrali.
Kod nas je bila jedna lijepa zmija i vecina klinaca je bila bas uzbudjena, tko je htio mogao ju je podragati.
U potrazi za novim idejama i rođendaonicama dijelim nove spoznaje :-)
Imam osjećaj da su sve igraonice poskupile, a klinci rastu i sve im već dojadilo...
Našla sam neke nove linkove pa šeram ;-)
www.igraonica-sunce.com
Ovdje su tri prostora, Bajka, Jungle Play i Dvorac Camelot.
mi smo slavili dva rođendana u igraonici Velebno ( http://www.velebno.hr/d_igraonica.htm ) i bilo je stvarno ok.
klincima se jako svidjelo (makar mene nervira to što malci slavljeniku moraju nešto zaželiti - ok par njih, ali baš svi...uhhh), sve poslikaju, zabavljaju se ko blesavi od igrica do plesa. Na samom kraju proslave, dok se djeca spremaju, roditelji dobiju cd sa slikama i obično kod vrtićke djece, svi klinci nacrtaju nešto za slavljenika (to je u zadnjih 10ak minuta da se malo smire).
Igraonica ima dio za proslave (bed je jedino kad se sve zahajca...), još jednu ekstra prostoriju sa stolom, gdje su mogli biti roditelji, i predvorje...
mislim da smo za 2 sata platili cca 800 kuna i u cijeni su bila 2 animatora, grickalice, sokovi, čaše, tanjuri, cd sa slikama, a tortu i svjećice donose roditelji.
EVO JOŠ JEDNOG SAMO NAJMA http://www.lilibo.net/cjenik
Znate li neku (dobru) igraonicu koja organizira proslave za vise od 20ero djece (25-mozda 30)?
vidi www.tantan-kutak.com Što se tiče kvalitete igara s djecom za mene su oni br.1 od svega što smo prošli.
Evo i mene... tražim nešto u Zapadnom dijelu grada, na potezu Špansko, Malešnica, Vrapče, Kustošija i Gajnice. Da je čisto, veselo, lijepo, da je program prilagođen... i tako.
Može i City Centar - ali ne znam koje igraonice tamo postoje?
www.centar-iskra.com
Igraonica ima lijepo uređen dvorišni prostor za djecu i imaju lijep program posebno za vrtičarce.
Imaš ovdje popust za Borčec:
http://grupnipopust.hr/
pozdrav,jel netko imao proslavu u ovoj igraonici,ako je dajte da cujem dojmove,hvala
http://www.hakunamatata.hr/djecja-ig...i-s-animatorom
ovaj vikend smo bili kao uzvanici na ročkasu u igraonicu u Parku Ribnjak i bilo je prestrašno. Prostor je bezvezan, neuređen, par nekih girlandica visi sa zida i to je sve od veselih boja. No sigurno me to ne bi smetalo da je sam ročkas bio smislen i zabavan. Prvo sam se nemalo iznenadila kada sam vidjela da animatorica ima šancov ovratnik i s te strane i razumijem njene kasnije bijesne i živčane ispade prema djeci...Mi roditelji sjedili smo u Purgeraju tik do djece pa smo na sreću mogli vidjeti što se događa i imati na oku djecu koja su izlazila vani u park, a za koje animatori većinom ne bi niti skužili da su izašli. Tragikomično je bilo kad čujete dječju graju a onda urlik tete animatorice i trenutačni muk...Igara smislenih nešto jako malo a i za njih nisu uspjeli zainteresirati većinu djece ili su bile igre gdje su samo neki dobili poklone na što su drugi bili revoltirani. Svi smo se međusobno pogledavali i zgražali... s obzirom da sam nedavno rodila mislila sam da će mi to biti jedan lijepi i opušteni "izlazak" uz neobavezno i neizostavno klafranje no na kraju sam non stop bila u grču gledajući da li je moja curica na ročkasu ili bezbrižno trčkara poo parku. Šteta jer mjesto bi moglo biti odlično za dječje provode, svojedobno smo bili na jednom rođendanu u kombinaciji igraonice,kafića i vrta i mislila sam da će to biti ista priča. Ma frišku figu, kad smo krenuli kući ona me pita: A mama zašto su ovdje animatori tako zločesti :(
Toplo preporučujem igraonicu "Ježeva kućica" u Dugavama, http://www.jezeva-kucica.com :-)
Jučer smo tamo slavili rođendan i djeca su se odlično zabavljala!
Igraonica uređena kao ježeva kućica, program je standardan: razne igre prilagođene dobi djece, muzika, disco kugla. Prilikom nošenja torte dva djeteta obuku se u maskotu ježića i lije i nose slavljeniku tortu :), ali kako se koje dijete boji maske onda zaobiđu taj dio već ih samo našminkaju u ježiće. Na kraju slavljenik i uzvanici dobiju poklončić, slavljenik dobije na poklon i majicu.
Cijena je 800 kn za 20-tak djece, 2,5 sata, 2 animatorice, u cijenu uračunato: grickalice, dekoracija, poklončići, negazirani sokovi, CD sa slikama, pozivnice. Plaća se na kraju slavlja. Teta Renata koja vodi igraonicu je jako pristupačna i topla osoba. :)
Tortu donosite sami.
mene zanima jel netko slavio rođendan u igraonici bajka u središću,kakav je prostor i koliki.voljela bi ćut vaše komentare.
mi uskoro slavimo u ZOO-u (rezervirali termin još u svibnju) i baš me zanima kako će nam biti!
Molim preporuku za proslavu 6-og rođendana za istočni dio Zagreba. Pešćenica, Kvatrić, Borongaj ili Dubrava. Prošle godine smo bili u Pank Panteru i bilo je ok ali ove bi htjeli malo promijeniti lokaciju.
www.tulumulu.hr
mi par rođendana slavili tamo i bili jako zadovoljni
da i ovdje pitam, jel netko bio ili zna kakva je proslava u igraonici Hakuna Matata?
ja sam čula sve pozitivno i o igraonici i o ljudima koji je vode. mislila sam tamo slaviti, ali oni nemaju u blizini neku birtiju gdje mogu odvest roditelje, a bez veze mi je da se ljudi voze do tamo, pa onda negdi na kavu, pa nazad.
Dali je netko nedavno slavio rođendan u CIty centru east u igraonici Cids Jungle, molila bi iskustva i broj telefona od njih. Puno hvala
Ima li nekih novotarija po pitanju igraonica?
Mi tražimo neku prikladnu za proslavu 7.rođendana!!
To su već velika djeca pa ne znam od kuda bih počela...koju igraonicu odabrati??/
si gledala LILIbo u mojem susjedstvu
fala curke, rođendan proslavili jučer ;-)
podižem.
da li ima negdje igraonica na otvorenom? naime curka bi rado proslavila 6-ti ročkas u igraonici (jer to svi njeni prijatelji rade), ali obzirom da je rođena u ljeti, mi smo do sada uvijek slavili kod nas doma, jer imamo dvorište. a ona napela, pa napela, a meni žao slaviti u zatvorenom kad je tako lijepo i toplo vrijeme.
dakle, znate li za nekaj na otvorenom? Thank youuuuuu....
ima,šestinski kišobran.animatori su dečki,odlični su!
Pitanje za splićanke.
Ima li tko iskustva s igraonicom La La na Gripama?
Moja skoro osmogodišnjakinja želi pozvati cijeli razred (18 ih je) a na kupi me je trenutno neka akcija pa je financijski najisplativije za toliki broj djece.
Ja sam nedavno bila tamo na rođendanu, isto 8. je bio :)
Igraonica je mala, ali slatka, bilo je stvarno super. Bile su čini mi se 3 animatorice, djeca unutra 2 sata, mi u dvorištu, šta su radili nisam puno pitala :) mi smo dobili kavu, sok, muffine, a djeca mislim pizzu, grickalice, sok i kasnije tortu.
Uglavnom, moj sin inače ima problem s igraonicama koje su preglasne, nije oduševljen ni onim tigrom u Cityja, sve ga to prestraši, a ovdje mu je bilo odlično
Super tangerina. Baš ti hvala na brzom odgovoru. Rezervirala sam već ali još moram potvrdit.
Mi smo do sada slavili doma ali je cura sada izrazila želju za velikim društvom što ja doma ne bih izdržala.
La la onda. :mrgreen:
Ima netko iskustva s proslavom u Grginoj rođendaonici, u Radnickoj? Na webu izgleda sve ok ali ipak me zanimaju iskustva iz prve ruke.
Mi smo bili pozvani na jedan RD tamo, ali nismo išli jer smo svi bili bolesni.
Mama koja je zvala je rekla da je to divljaonica. Njoj je to bila fora. Meni nije, pa mi nije bi žao da nismo išli.
Buduci da je moj mali divljak vjerojatno je da bi bio odusevljen :mrgreen:
Ipak bi rado da je kontrolirano divljanje da ne ide bas predaleko....