:D :D :D Čestitam lolla od srca... i da nas bude sve više! :heart:
Printable View
:D :D :D Čestitam lolla od srca... i da nas bude sve više! :heart:
lolla, jako mi je drago zbog vas! ne brini se, sve će biti ok. Čestitam!!!
:D Čestitam od :heart:
:D
Cestitam :D :heart:
Čestitam :D Miruj i "udri" po utrićima.
:D :D :D
:D :D :D
Isksrene čestitike! :heart:
Čestitam :D
Super se osjecam kad god procitam da mi cestitate.Nevjerovatan je osjecaj procitati toliko puta tu carobnu rijec ""cestitam"..hvalaaaaaa
cjemo se sa novim vjestima u petak.... :D
:heart:
:D :D
:D :D lolla cestitam i vibram da sze eta udupla. Bit ce to sve ok vidjet ces :*
čestitam !
Čestitke od :heart:
Svima saljem poljubce...sutra ujutro radim ponovo test pa cu javiti koja je brojka ...jos uvjek imam to smedje kapljice al ih ignorisem.
:D :D :D :D :D
Čestitam od srca :D
Velike čestitke :D
Čestitam od srca :D
čestitam na beti, i nadam se da je danas dupla, i zato ti šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~
moj je transfer bio 21.9. u mariboru, beta 402 jeeeeee!!!!Citiraj:
asja prvotno napisa
lolla CESTITAM!!!!! :D
Jos uvijek cekamo na danasnju beturinu! :mrgreen: :cekam:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je spotting nestao!
geae :D JUPIIIIIIIIIIIIII!!!!! CESTITAM!
BRAVO MARIBOR!! :klap: :naklon:
cestitam :heart:
Cao cure...danas je moja beta 1119.....jupi...kako sam samo izgubljena,nevjerovatno, vi ste pola moje srece vjerujete,,,toliko vam dugujem da se molim svakoj od vas da se zelja ostvari, i prije sam al sad je taj uspjeh realnije zamisliti nego iz one perspektive.
Jos jenom zelim da izrazim sve pozitivne ocjene za tim u Mariboru....naravno svi imamo svoje price, iskustva i zelje. Nama je ovaj postupak bio treci i uspjesan, hahah treca sreca zar ne?11 godina, teskih noci ,dugih dana , borbe, razumjevanja tuge ,placa, suza radosnica od prije par dana,nevjerovatno ali sav bol je nesao kad sam shvaila da je uspjelo ovaj put.Znam, tezak put je pred nama , moram izdrzati jos 8 mjeseci da rodim malu bebicu , jedva cekam da vam je pokazem :D :D Moj suprug nije tu pored mene , on radi u jednoj dalekoj zemlji i znam da moram sve sama...ali uvjek je mama tu pa cu se osloniti na nju.
U ovom postupku sam imala jednog kapitalca kojeg nisu zeljeli da izgube radi 2 mala ipak tri su oplodjena ali jedan , ovaj kapitalac je uspio i evo tu je raste i dupla se svaki dan bas onako kako treba.
D anapomenem , imam jos malo smedje , trudim se da mirujem sto vise, iako i prosetam i vozim ponekad do labaratorije jel?!Ako neka ima neki savjet jedva cekam da cujem. Jos nesto nisu mi rekli za uzimanje ikakvih sredstava za smirenje.Trazila sam normabel , negdje sam procitala cini mi se od ine33 da je savjetovala ali nisma mogla naci.
Hvala cure pa se cujemo
Cestitke, sve najbolje ..... :heart:Citiraj:
geae prvotno napisa
Bravo lolla!!! :D veselim se zajedno s tobom. Uživaj draga, to je moj savjet. I prebaci se na trudničke pdf-ove! :love: :heart:
Čestitam geae! :D
Čestitam od srca!!! :D :D :D :D :D
Lolla čestitam!!!
Thanks....ja bih jos da ostanem ovdje s vama ...ili da idem i tamo i vam :heart: o....pomlo svuda....
Lolla, super, tako mi je drago, još kad sam čitala tvoj posti iz daleke zemlje :D ! Mislim da normabel smiješ (opet ti i to ovisi od klinike do klinike) - najbolje nazovi Maribor i pitaj. Držim palčeve da se odvija sve za 5.
čestitke :D :D
Geae čestiatam.
Lolla super beta. :D
Bravo Maribor.
Cestitam od srca. Uzivaj u trudnoci :D :D :D :heart:
Čestitam :D :D
jako mi je drago!
cestitam od :heart:
Čestitam