ja updateirala svoje ime :mrgreen:Citiraj:
Točkica prvotno napisa
Kojoj agenciji, šaljem ti moj mob na pp pa mi pošalji poruku,jer upravo idem sa posla.
Ja bih željela proći što jeftinije :mrgreen:
Printable View
ja updateirala svoje ime :mrgreen:Citiraj:
Točkica prvotno napisa
Kojoj agenciji, šaljem ti moj mob na pp pa mi pošalji poruku,jer upravo idem sa posla.
Ja bih željela proći što jeftinije :mrgreen:
mi u boravku imamo dva šatora koji su na početku služili za igru a sad da bi se sav nered mogao ubacati u njih. imamo mi svašta medeka , bebe, kolica, autić na kojem se vozi, lopti, kockica pa ti sad kodaj ak možeš. trudim se da nepospremam pred njom nego da to ona sama ili da zajedno.
Yasmin tak sam i mislila da će biti od Ivana, al reko možda ima nešto novo. tako i Kiar ima jednu rozu posteljinicu, a Kala je imala plavu, ma koda je to bitno.
naše odlaženje u vrtić svakim danom me sve više i više oduševljava, nakon onih suza i muke, ona ujutro bez problema ode i vele tete da nema više nikakvih problema s njom. :bouncing:
vidim ove poslovne žene kafenišu, a mi domaćice pa morat ćemo i mi nešto skemijati :mrgreen:
Stijena i moj ludi za LCD-om
Jutros mi zvali MM iz porezne da im dostavimo nešto što fali od papira, pa koliko sam na burzi i dal imam brutto 8 - da da da imam :lol: :lol: :lol: , pa mu ljubazna teta rekla da će dobiti i za mene :D
posavjetovala sam se kod zubarke,zbog naseg karijesa!Za prvi put trebali bi doci u ambulantu,upoznati se sa stomatologom,pogledati ordinaciju,sto se tamo radi,upisati ga i naruciti za prvi pregled! Za drugi dolazak pogledat ce mu zubice i premazat ih otopinom floura,koji ce zastititi ostale zubice od karijesa,a za radit na karijesu misli da prerano al mora ih vidjeti.i sad se ja pitam kako zastitit te male zubice!?veli ona da je trebalo poceti s higijenom cim je nikao prvi zub,a mi smo tek nedavno poceli (od druge godine)mislila sam da nece bit problema jer nije koristio boćicu al eto presudili su slatkisi koje cemo izbacit iz uporabe :(
http://public.fotki.com/ivan06/stvar.../pa040031.html
http://public.fotki.com/ivan06/stvar.../pa040033.html
http://public.fotki.com/ivan06/stvar.../pa040036.html
eto i lucija će imati neke nove stvari
kad sam čitala onaj prethodni post pomislim jadno dijete sve će imati od brata
ali fakat je bespotrebno trošenje novaca kupovati puno toga kad u toj dobi sve brzo prerastu
jedino ova AS je bila potrebna jer sa starom nismo bili zadovoljni a ova bijela i roza kombinacija možda i posluži da ovo brdo nepokolobljivih mama malih dečkića ubrzam :P :mrgreen:
e da, što se pospremanja tiče, ivan krene pospremati ali se brzo zaboravi i nastavi igrati sa igračkom koju je kanio pospremiti
tete ih u vrtiću uče da prije nego što idu van moraju pospremiti igračke, to sam skužila jer on čim spomenem idemo van krene u svoju sobu i viče sve je razbacano, moramo spremiti
a to radi i kad smo u gostima, već mi je pomalo neugodno
jučer se i kod bake čudio kak je sve razbacano :oops:
ovih dana kada hoće ići van obavezno pita
" a jel možemo sada ići van, prestala je kiša?" - a nije ni padala
ili
"hoćemo ići napraviti jedan krug?" -(sa biciklom)
Yas-stvari za Luciju se prepreslatke :heart:
Ali ipak mi to još nije dovoljan argument za drugo :) 8)
Mial-stvarno mi je drago da je Kala zavoljela vrtić :D :D
Yasmin koji kompletić za van :zaljubljen: , pa ona odmah kreće u zavođenje
Traktorka ma daj, a gle kak je slatka rozo-crna ! :mrgreen:
mene moje djete danas izludilo, naravno baka cijelo vrijeme s nama i Kala je katastrofa čak se i bacala po cesti po podu, dala joj je da jede sladoled i sendvič u isto vrijeme, a ja 8) . bilo šta da kažem evo vriske i pametovanja, onda bolje da šutim u uživam sa sinom dok se njih dvije nadmudruju, samo što ju Kala tako muštra.
ma sad sam ne da me je prošao vlak, nego i cunami
mah mah
yasmin robica...roza...slatko skroz :heart:
koliko ces robice moci od Ivana iskoristiti?
ja cuvam Kristianovu robicu i zatrpavam podrum, najradije bi sortirala i ostavila "najljepse" a znam da bi mi bilo tesko odluciti sta ostaviti a sta pokloniti ili prodati...
spremanje, ma ne zelim ga hvaliti da se ne pokvari :mrgreen:
pospremamo sobu redovito, sto zajedno sto on sam
danas je trazio krpicu da pobrise prasinu :heart:
mi se igramo uvijek u njegovoj sobici, od pocetka je tako i rijetko kada donosi igracke u dnevni boravak
u kuhinji sam mu oslobodila 2 manje ladice za njegov pribor za kuhanje pa se u kuhinji s njim igra a posluzi se i sa mojim sudjem cesto :mrgreen:
iznimka je jedna loptica koju skrivam al kad ju pronadje onda je bude po svuda :roll:
Vidim da me se prozivalo gdje sam...
Eto me...bili od sredine prošlog tjedna na produženom vikendu u Slavoniji , a ja bila u utorak i srijedu u Međimurju s klincima - MM bio na putu.
Inače Matej još ne ide u jaslice i sad sam sigurna da će novi početak biti još teži. Doma nam je super kad je s Petrom sve OK. Kako sam ja jedna od onoh dojilja koje sve jedu pa izbacuju ono što smeta - imamo tu i tamo neke problemčiće. Petar i dalje beskonačno mnogo cica, Matej tada krene raditi ono što se ne smije, a ako samo malčice povisim ton: "Nemoj vikat, probudit ćeš Petra." Iscrpljena sam a kile idu gore :evil: jer prvi pošteni obrok mi je u 10 navečer i onda se ubijem u jelu, a preko dana sve nešto usput...
Pročitala sam vas letimično
NINA80 - mi smo zubiće prali od prvog dana, slatkiši su stvarno minimalno kod nas, bočicu nije imao, pije na sportski čep samo vodu - ali jedinice su stradale. Idemo kod zubara slijedeći tjedan.
Pišo - i mi imali takav slučaj, gnoj je iscurio, pedica rekla namazati Plymcolom ako imamo, i poslije se više nije ponovilo.
Igračke - da, jedna dobra stvar odlaska u vrtić je spremanje igračaka, ali to je nešto što treba i kod kuće prakticiratim jer vrlo brzo nauče da se to u vrtiću radi, a kod kuće .....može i netko drugi spremiti.
točno tako sam i ja napravilaCitiraj:
haribo prvotno napisa
ivan je imao dosta robice, a kako je šogi pored mene u kući a nećak je tri mjeseca starij ona mi je prosljeđivala i njegovo, a oni brdo rodbine koja ih je zatrpala odjećom, njih dvojica to nisu mogli iznositi, ma ne mogu vam ni opisati koliko je to robe kod šogi na tavanu, za jedan butik od 100 kvadrata sigurno isve je bilo lijepo i kvalitetno, uglavnom pokloni izvana
ja sam svoje sortirala, prodala ono što mi neće trebati, baby stvari su zapravo kao nove, nešto sam uzela od šogi, a nešto sam dobila od mame jedne curke da ima i malo "ženskastih boja" i par stvarčica kupila sama, a znam da će još i dobiti brdo kad krenu posjete
a šogi, ona je ko hrčak, ne znam kako će uopće i pregledati one vrečetine kad bude imala drugo
andreja Ma- eto i mene uskoro u sličnim prilikama s tim da za sada vrtić funkcionira super, vidjet ćemo kad dođe beba...
danas idem na pregled, sve si nešto mislim da ne bi bilo loše torbu smjestiti u auto za svaki slučaj, ak me nema u rodilištu sam, brojeve moba imam, bit ćete obaviještene...
veli mm da mogu danas ili sutra da se stigne proslaviti preko vikenda, a ako ne da se strpim do kraja idućeg tjedna
ne znam kako kod vas ali kod nas su to fešte naveliko koje s e prepričavaju još godinama... (men only, of course))
dobro jutro! ANDREJA-jel to prvi put da idete zubaru?sta mislis kak ce reagirat ak vec niste bili?kak se slazu dva brata,jel bilo ljubomore?MIAL-sendvic i sladoled ludnica,a M ledeni čaj,mlijeko i vodu istovremeno sam si je zmuckao koktel a oni gledaju kasno sam vidjela kad je sve popio :x YASMIN-sve je lijepo, :heart: Luce ce bit presalatka! kod M u ormaru sve plavo(tamno-svijetlo),cak i ona prva odjeca br 56,tak da dobijem curicu ;) sve novo kupovat jer mi curica u plavom... :*
yas, da fešte, moj već evo treću godinu za redom obilježava "rođenje patrika".
naravno, feštalo se (u vinskom podrumu kod svekija :roll: ) tako da mi se drugo jutro nije niti mogao javiti u rodilište, a ja ne znajući za planove jer kao nije mi rekao da se previše "ne uznemirim", zovem ga čitav dan, a on se jednostavno nije mogao javiti :roll: :lol:
a da ne pričam da sad svake godine par dana nakon što patrik proslavi rođndan ima se repriza jer slave "godišnjicu slavlja" :lol:
Svašta sam čula, al ovo još ne :roll:
Doduše nemam što reći jer takve fešte se događaju ipak samo jedanput godišnje, ali.....vidim vrijeme je za drugo već im se fešta razvodnila :lol: :lol: :lol:
Bokić!
joj kad smo kod fešta neznam dal sam vama napisala . . .
kad sam Kalu rodila radio doma roštilj i kogagod pozvao svi ga otkantali i on si feštao sam sa sobom pa veli da mu je bilo i najbolje ,al je ipak bio ljut,
a ujutro kad sam rodila i kad su vidli Kalu i samnom se čuli on i moja mama otišli k sveki i zarakijali se oni i počeli od sreće plakati, kad došla susjeda starija žena koja slabije čuje pa jadna kad ih vidla a ovi od rakije nemreju pričati, a ona zna da da sam tu negdje za rodit pa se jadna sjela k njima natočila si sama i udri u plač kad su ovi skužili da i ona plače al nikako se sporazumjet dok i susjeda nije koju više e onda su bili na istoj valnoj duljini pa su počeli slaviti a ne tugovati :lol: :lol: :lol: .
a za malog - kum ga voziokao pa su imali turneju po birtijama , veli MM nikog ja nebum zval ak na koga naletim dobro, a naletil je na sve poznate i nepoznate pa me pitao jel mora doć prvi dan da me vidi, reko ja njemu ajd bolje nemoj ima dosta alkohola u bolnici :lol: :lol: :lol:
robica - joj cure ja tak ljubomorno čuvam tu robicu da mi je sve muka, sve mi nekako žao da bi je se riješila možda će još koje :mrgreen:
AndrejaMa - a meni su kile u početku išle dole ja sva sretna kak je brzo krenulo, a sad opet sam počela se penjati, katastrofa, kad preko dana ne stignem.dok je Kala u vrtiću htjela bi nešto po doma napraviti, pa malo na forum, pa oko sineka i ode, trči po nju pa spavanje ili ne, kad svi jedu ja hranim malog pa oko Kale da ljepo jede i kad i ako dođe na mene red pa to baš nekako bude u sitne sate, počela sam se tjerati da bar malo navečer vježbam
Yasmin ~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled :heart:
eeeeeeee....al naša fešta je imala i nastavak - ova spomenuta je bila samo za najuži muški krug tzv. circulus masculinus domesticus minor :lol: :lol: :lol:
imali smo mi još jednu, jedno tri tjedna nakon što se patrik rodio, za sve i svakoga, a po janjca se išlo specijalno na Cres, a mama i slavljenik naravno opet nisu bili pozvani....a što da vam kažem mi smo jednostavno familija koja jaaaaakoooo voli feštati :lol: a nekim čudom uvijek naemo razloga :lol: :mrgreen:
Jutro!
Ja čuvam apsolutno SVE Rokove stvari kojih ima JAKO PUNO i toliko su mi lijepe i drage da ih obožavam,ali s nedostatkom prostora bi dio mogao i na burzu (kad totalno pretjeram s karticom :mrgreen: )
Ja o fešti za Rokovo rođenje neću puno pisati,osim da mi je stan rasturen bio a petarde su se bacale i po haustoru :mrgreen: :roll:
AndrejaMa- :* tebi i dečkima!
Yas-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Evo i mene :D I ja cuvam svee stvari :oops: ,tavan je gotovo prebukiran tim stvarcicama,par puta sam pokusavala da izaberem samo naj i kad se okrenem pa sve mi je :zaljubljen: ... :oops:
Yas kako je preslatko,ja sam i dalje zaljubljena u roze...opet bih curu :D
Nina kad idete zubaru?Javi kak je bilo,jer smo i mi u pripremi :roll:
Wana-sretna godišnjica braka ! :heart:
BOBICICA-idemo uskoro,narucili smo se 11.09 bit ce izvjestaj.a sto je s vama,jel samo prva kontrola il karijes?cula sam svasta o mljecnim zubima,da nisu toliko bitni,pa da su bitni jer kakvi su oni takvi ce bit i drugi...al odlucila sam da cemo to lijecit pa sto bude! A i kod nas se festalo :dancingfever: ipak je prvi unuk a bila je i noc s petka na subotu pa je mm ravno iz bolnice s ekipom tam gdje se lumpuje(da ne reklamiram),i iduci dan repriza al u kuci! a nas povratak kuci proslavili u najuzem krugu obitelji,zato se mateov rođendan slavi na veliko pozvani su svi pa tko dođe dobro dođe zadnji put 30 u stanu cak su mi i u spavacoj sobi sjedili na krevetu :lol: :lol:
evo mene cure sa pregleda i nema niš novo, otvorena samo za prst, beba još visoko, ctg je zabilježio jedan trud, osjetila sam ga kao stezanje nije niš boljelo...
ali sam uspjela u tjedan dana dobiti kilu :shock:
kaže doktor, nećete vi još, šmrc, a ja se nadala da će mi reći da ostajem u bolnici :lol:
dakle, još me se niste riješile...
wana sretno i dalje...
to je nekakva špranca, oni koje imaju prvo dečka žele curu, a one koje imaju curu najčašće bi opet curu, a pogotovo tateki, barem ovi koje ja znam...(kategorija samo neka je zdravo je dakako najvažnija, mislim da je ne treba ni spominjati...)
YASMIN-ne brini brzo ce tvoja bebica onda kad se budes najmanje nadala tak je meni bilo ,necete jos ,a prekosutra pukla i rodila 10 dana prije termina a kila vise manje nista ti neznaci :*
wana sretna godisnjica :preskaceuze:
yasmin samo ti budi u propravnosti i nikud bez torbe za rodiliste 8) (moja se zadnjih mjesec dana vozala samnom u autu :lol: )
kod nas nije bilo festanja bar ne u tom smislu-muski u birtiji, MM mi dolazio zadnji u posjetu, uvijek nekih 10 do 10 navece i bio kratko jer ujutro rano treba na posao...
morao je na poslu dosta toga srediti jer je uzeo 2 tjedna slobodno kad smo se vratili kuci iz bolnice pa nije vjerojatno ni stigao misliti na festu a i ja se porodila sa nedjelje na ponedjeljak :roll:
Naravno Yas,(nek je zivo i zdravo,to se podrazumijeva,ali bi mi opet curku :lol: )
Neka te opet s nama
Nina,pa ja sam primijetila da ima kao malcice,al sad koliko sam ja to dobro uvidjela, :/ .Ali u svakom slucaju bih voljela da ima zdrave i mlijecne
Kod nas se festa svake godine,a sta kad se rodila pred 1.Maj pa to sve lijepo spijimo i imamo ne radnu sedmicu :lol: .
i molim te nemoj o kilama :roll:
ja se nisam brinula za svojih 25 pa nemoj ni ti za tih tvojih par kilica :mrgreen:
nabijas mi komplekse :mrgreen:
nisam se tad brinula al zato se jos i sad borim sa 4-5 kg viska, a sta ces... :roll:
Yas-ipak još ima fore do termina,i nek si se udebljala,bitno da si ti nama dobro :mrgreen: :lol:
Evo moj scenarij-navečer nam javljaš da nema ništa novo,a drugo jutro mi šalješ poruku da si rodila,i da je sve za 5 !! Može ?? :)
Ma ustvari-neka bude kako si ti sama želiš.i nek sve bude brzo i da nam Luce stigne što prije!!
I da....nadam se da ćeš nam se ipak uspijevati javljati kao i do sada,jer kad nekog zavolim pa se taj ne javlja,baš mi bude bed :(
ma ne moras se javljati svaki dan al ponekad kad ti djecica dopuste :*
oni su ispred nas :love:
E baš mora :mrgreen: :mrgreen: :lol: :PCitiraj:
haribo prvotno napisa
Evo i mene :)
Vanja je zadnjih par dana nesto smrcava , ali nista ozbiljno.
Prosli tjedan smo krenuli u igraonicu.
Luka je bio hrabar , ali nakon pet minuta igranja je
izasao van i rekao da je njemu dosadno i da hoce doma :roll:
Naravno, ja sam mu rekla da se vrati unutra , ali tada je poceo plac.
No uspjeli smo se nekako dogovoriti i ipak je otisao unutra i
na kraju je rekao da mu je bilo lijepo.
Jucer je bilo sve super, nije plakao i na kraju rekao da jedva ceka da
ide ponovo.
A Vanja, ona bi isla da ide i mama s njom :) .
Malo se poigrala i rekla da vise nece ici i nisam ju vise forsirala.
Sto se tice stvarcica, Vanja je jako puno nosila od Luke i naravno jos uvijek sve cuvam ,
ali cu uskoro sve izvaditi i dati svojoj sestri jer ce njoj
trebati.
Mama27-koliko plaćate sat igranja u igraonici (ako je po satu) i jesi li zadovoljna ?
Jel ti seka trudna,koliko?
onda dobro :mrgreen:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
moras se javljati svaki dan, jeeel jasno! :lol: :lol:
Igraonica je dva puta na tjedan od 9 - 11.30. i to placamo 220 kn.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
U grupi ima za sad devetero djece i pretezno su djeca stara 3- 4 godine.
Imaju i jedan obrok , za sad su imali neki jogurt i mlijecni namaz na kruhu.
Mi smo za sad zadovoljni i s tetom i svidja mi se sto grupa nije prevelika , a
i Luki se svidja :)
Da, sestra mi je trudna, sad je na polovici.
Ima dvije curice, a sto ce biti treci put jos se ne zna.
Zvuči super,predpostavljam da je to cijena za mjesec dana....ili....
Ja zaista ne mogu vjerovati da Osijek nema igraonicu tog tipa,stalno se raspitujem i ništa,ma baš budem ljuta na moj grad,i onda se svi čude kad mladi odu iz manjeg u veći grad . Da nemamo tu posao,zbrisali bi isti tren (u Split naravno :mrgreen: ;) )
I te igraonice mi se čine kao dobar teren za pripreme za vrtić!!
Wana sretna godišnjica braka ! :*
Yasmin draga ja u ponedjeljak bila na kontroli, dr veli ma ne da ste zatvoreni nego zacementirani, a i imate još do termina ni dana ranije a ja za dva dana rodila Kiara, tak da ti to ništa nema veze. samo se ti što više odmaraj i uživaj u buši dok Luce ne izađe! :love:
evo da se malo izjadam, em što me u zadnje vrijeme svi nešto pilaju pa najviše moja mama i tako sam baš nešto na rubu živaca ( a da ne spominjem kako se Kala u zadnje vrijeme počela bacati po cesti i dučanu ako joj nešto nije po volji , a danas iz čista mira ) i još me sinoć MM počasti kako sam se u zadnje vrijeme jako zdebljala :evil: :evil: :evil: . osjetim ja to ali veli vaga ništa pa joj ja i vjerujem :mrgreen: a možda je i on krivac za moje debljanje nemogu si pomoći u zadnje vrijeme sve mi fino i ničeg mi dosta. sječate se onih kolača jednu tepsiju sam ja počistila i to - e baš neću reć šta je previše je previše :oops: - roku. tak sam umorna od svega, a opet se skupilo kućanskih poslova, trebalo bi malo zavrištati i odmah će sve biti super a baš mi se neda.
važnu stvar sam zaboravila . . .
zločkici sam kupila froddo šlapice za 120,00
jel to ok cjena?
Naravno da je-ja platila naše 165 kn pa ti vidi!!Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Kristijan i ja se probudili danas u 10.35 i naravno da popodne nije htio spavati :x
al toliko je dan bio tmuran da sam cijeli dan imala osjecaj da je 7 sati navece, valjda smo zato tako dugo i spavali
oko 5 smo otisli u grad i rasturio me, non-stop sam trcala za njim i stalno bi na pokretne stepenice, pa se uhvatio nekog vrtuljka u gradu i jedva ga pustio nakon sto sam mu 100 puta rekla da se i druga djeca hoce vrtiti...
ovo danas mi je bilo stvarno previse :/
mama27 super za igraonicu!
saznala sam ovdje za jedan prostor gdje se srijedom moze doci sa djecom i onda oni tamo skacu itd.
susjeda je isla s malom kaze da je ok i nije skupo (ne znam koliko rece da kosta)
al problem je sto je od 15-16 sati... Kristijan tada spava :/
planiram kad jos malo zahladi ici s Kristijanom na bazen, bar jednom tjedno
Trak ,da, to je cijena za jedan mjesec.
Meni je super ta igraonica zato jer ne mislim
klince dati u vrtic, barem za sada dok
jos nista nemam na vidiku u vezi posla.
Haribo, dok smo zivjeli u Njemackoj onda
smo isli jedanput na tjedan u dvoranu i to je bila
ko neka vrsta gimnastike za djecu.
Mial, Vanja je isto u zadnje vrijeme nemoguca
kad dodjemo u ducan, ali ja se nadam da je to opet neka
faza i da ce ju brzo proci.
Samo da te malo spustim na zemlju... Ni mi u Splitu nemamo igraonicu...Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Bili smo jutros u kazalište, za otvoriti sezonu.
Ok Mare-jel ti to ne želiš mene u Splitu :mrgreen: :P :lol: ??
I gimnastika je od 3,5 godine koliko čujem kod nas,a ja je obožavam jer sam je trenirala godinama i mislim Roka upisati čim napuni 3,5 da dijete skače manje po kući ,a mislim da ćemo i mi na bazen,eto bar nešto imamo :roll:
Kasnim u fazi, al nema veze...
wana - sretna vam godišnica :D
Ja Patrikovu robu spremam u space bag koje sam nabavila upravo u tu svrhu, ali s obzirom da te robe ima već tona i pol, stvarno ne znam tko će se u tome svemu snać kad/ako će trebat :mrgreen:
yasmin -samo se ti i dalje javljaj kad stigneš, a traktorki na raport možeš i pp-ati da ne bude prežalosna :lol: :lol: :lol:
i mi bi trebali jednu igraonicu bez obzira na vrtić - vikendom - danas je opet bio raspashow, a vani kiša, ne možeš se nikud mrdnut, a sve vidim kako mu je dosadno, ni igračke ga više ne zanimaju....navikli ga da je stalno po vani što je do sad bilo izvedivo, tako da je biti doma s njim skoro čitav dan - nešto preeeeegrooooznoooo
stavit ću i ja ko josie u potpis, ali umjesto frizere - MRZIM JESEN I ZIMU!!!!! :lol: :lol: :lol: