Noćas 5 puta. Sad će tri godine. :mrgreen:
Printable View
Noćas 5 puta. Sad će tri godine. :mrgreen:
I kod nas noćas 5 puta. Ne pokušavam joj više prorijediti podoje jer mi je tako još teže. Danas mi je prvi radni dan....vidjet ćemo kako će biti danas kad dođem, kako je izdržala bez svoje ssssa (tako je zove!). Miš moj mali :heart:
I meni se bliži prvi radni dan. Javi kako je bilo!Citiraj:
Anci prvotno napisa
15 mjeseci.....i cicamo po noći........puno :mrgreen:
imamo boljih i lošijih noći......
iako mi imamo tek 8 mjeseci, mene je dojenje i budjenje po noci pocelo sve vise opterecivati. Potreban mi je san i odmor da bi bila sto smirenija majka po noci. Spavamo zajedno, ali i to me vec pocinje iscrpljivati, . po noci se non stop vrti, okrene se pa me sutira nogama po glavi, stalno se buni, cica, prica, cupa me za kosu... :evil: :evil: opasno se priblizava granici da ga prebacim u njegov krevet za stalno! Postoji li uopce neka manje bolna metoda da mu se objasni da se po noci spava, da se ne vrti, ne cupa me i ostalo? nisam imala problem sa time da spava samnom i cica po noci, dapace, sve je bilo ok dok se nije poceo ovako ponasati... pomozite ako mozete :?
ps. nije da spadamo u skupinu preko jedne godine, ali bi to zeljeli biti... nastavi li se ovako, ja to jednostavno necu moci., zato molim mame koje su na ovom pdf-u za savjet
potpisujem :love:Citiraj:
Barbie prvotno napisa
Eto, prošao mi je i prvi radni dan. Oko 14, 15 h su se cice već popunile pa sam jedva čekala doći kući mom mišiću. Sisala je u roku 1 min od kad me vidjela na vratima!!!
A noć je bila luda....možda sljedeća bude malo bolja jer mi se sad spavaaaaaaaaaaaaaaa....
izbacivanje nocnih podoja ne garantira i san u komadu ;)Citiraj:
Nova prvotno napisa
ima dosta cura na forumu koje su izbacile nocne podoje ali su se djeca i dalje budila xy puta po noci.
16mjeseci i noću se stalno prištekava 8)
Cure dajte mi savjet,kaj da ja uradim,mali ima 9,5 mj a noću cica da ne pričam.Tu noć se možda budio 20 puta valjda zbog zubića ali kad ne bole zubići onda 10 puta.Problem je taj što za 2 mj idem raditi a radim i noću po 12h :( .Kako će mali noću bez cike a kako će moj MM sam sa njim .Da barem cika samo po danu ali je obratno ......cure :cry: :cry: Ne bih htjela da mu smanjim dojenje jer sam probala pa ne ide,krenut će i u vrtić....izgleda da ćemo morati :cry:
Osim šta smo svi preboljeli virozu s povraćanjem i proljevom, B se već tjednima muči sa zubima, i noći su se pretvorile u beskonačno nacicavanje... čim se odvojim od njega, on se u roku 5-10 min probudi i plače! Ne znam više šta da radim...
Sinoć smo pokušali s uspavljivanjem bez cike, cicao je prije spavanja, uspavala sam ga na lopti. Obično se u prvih 2 sata nakon što zaspe probudi 2-3 puta dok ne "učvrcti san", i to smo odradili na lopti. Onda se probudio 3. put oko 22 sata, i pokušala sam ga smiriti u krevetu, pjevušila, mazila ga... bezuspješno, samo je plakao... digli smo se, bila s njim na lopti, ja pa MM, pa mu pokušala dati piti vode... katastrofa, nikako da se umiri... nakon 40 min vratili smo se u krevet, na ciku, trebalo mu je pola sata da zaspe! Probudio se nakon manje od sat vremena... i u tom ritmu nastavio ostatak noći... crknuta sam i ne znam više šta da radim!
U 1. mjesecu idem 3 dana na sl.put i šta mislite kako se osjećam pri pomisli da ću tako dugo biti razdvojena od B...
A, s druge strane, moj posao je takav da me službeni put čeka prije ili kasnije, i da jednostavno život ide dalje i moramo se tome prilagoditi!
Sve se nadam da će to biti prilika da MM i B nekako nađu način da profunkcioniraju i kad mene nema...
Sve u svemu, ovo me sad sve skupa jako brine...