Javili su mi se sa HTV-a - U PRIPREMI JE DVD!!!!!! :D :D :D
Izlazi uskoro. Ja se nadam negdje oko Božića, taman lijep poklon! :*
Printable View
Javili su mi se sa HTV-a - U PRIPREMI JE DVD!!!!!! :D :D :D
Izlazi uskoro. Ja se nadam negdje oko Božića, taman lijep poklon! :*
:D :D
wow, ovo je stvarno odlična vijest! :D
Genijalno :D
Romi tnx :*
Ovo je i mene razveselilo, iako mi ne gledamo Čarobnu ploču.
Ali meni se emisija sviđa (gledala sam je davno, dok mi dijete nije percipiralo ništa osim sise). Možda je sad i "proguram" :)
Super!
I JA volim ČP, mislim i klinci. :mrgreen:
:dancingfever: :sing:
:D
Genijalno!!!
:D
:D :D
OK. Piši: riješeno.
Idemo dalje:
NININ KUTAK, DANICA, ...
Je li volio itko (osim moje djece :mrgreen: ) Pričice za bebače?
sretna kao pticica na grani što skakuće cijeli dan,mama,tata, prijatelji dragi, vrijeme je za igru sad. i voće volim jaaaa , i volim piti soook, sa psićem preko dvorišta ko žaba skačem skok na skok. sa mamom igrati se znaaam, sa tatom rado idem vaaaan, i tako prođe cijeli dan, dok me ne savlada san.... sretna kao ptičica na grani,tralalalalalalaa,Citiraj:
mirje prvotno napisa
Super za ČP! I ja jedva čekam DVD!
Pozdrav učitelju Pjeru!
Juhuuuuuuuuuuuuuuuu veselimo se DVD-u!
Eto ti dokaza za kolektivnu svijest! :love:
:D :D :D :D
Super!!!!
Super :D , nama je čarobna ploča super, rjetko ju kad uhvatimo :(
Super za ČP
ima li novosti o ČP???
dakle, ima li? :)Citiraj:
tinkie winkie prvotno napisa
Da, fakat, zapelo je negdje. :/
Javite vi koji ste imali konkretne informacije, čekamo!
Idem im OPET pisati mail - da vidimo jel ima pomaka, a ako ne mislim da im slijedi peticija Roda!!!
Svaki puta mi napišu - dvd je u pripremi, izaći će USKORO i tako od jeseni.... :evil:... i onda opet ništa. :cry:
I Lovre obozava Carobnu plocu... Jedva cekamo da se je moze negdje kupiti
moji jos ne reagiraju na TV pa ni na ČP, ali meni se jakooo svidja.
ugodno sam iznenadjena tim pomakom htv-a (pri tome mislim i na zutokljunca).
ja imam najnovije info..razgovarala sam danas sa gđom Ljerkom Višnar sa HRT-a.za sada se još ne zna dali će to izdati na CD-u i kada.A što se tiče njihovog presnimavanja,usluga se naplačuje 0,56eura minuta a kako je do sada bilo izdano 50 epizoda po 15 min to je jako,jako skupo :evil:
:(
steta :( . a toje stvarno odlicna emisija. i ja i dorian ju obozavamo!!
:( :evil:
_________
N 28.12.04.
:cry:
Meni je Danica geeenijalan crtić, ČP još nisam uspjela vidjeti, a baš ste me "zaintegrirale" kak bi rekao moj frend ETF-ovac :)
Kloklo, Carobna ploca je emisija u kojoj se obradjuje gradivo prvog razreda na jako zanimljiv nacin i uz puno glazbe (sigurno si usput barem vidjela na Zutokljuncu dijelove).
Ide petkom i ja je ne propustam pogledati s djecom u posebnoj skoli. I bas sam se nadala imati taj CD jer bi njima bio jako koristan.
Pa meni se uopće ne čini skupo! Pa jedna epizoda košta kao jedan DVD Peppe ili Traktora Toma, zar ne?Citiraj:
mona prvotno napisa
Znam da epizoda ima puno, ali...
Ne kužim zašto im se ne isplati izdavati to, pa sigurna sam da bi se dobro prodavalo. Odlično je!
lijepo se dogovorimo, svaka kupi jednu epizodu, pa posuđujemo
:yes:
Baš mi je žao za ČP.
i mi volimo ČP i pričice za bebače i ninin kutak... :D :D
pitajte kad će se ČP reprizirati ponovno,pa budemo snimali i dilali u svrhu obrazovanja naše djece (i roditelja) :mrgreen:
kad je njima ne isplativo prodati... :roll:
jednom davno(prije par godina) sam htjela skupiti stare štrumpfove,pa mi se javio lik sa HRt-a i rekao da on radi u arhivi i da ima još par epizoda,ali da je oko 20-30kn da mi snimi jednu epizodu,na šta sam ja pristala ako mi može reći koje ima pa da mi snimi samo one koje mi fale...
to mu nije pasalo i više se nismo čuli :?
mah-mah :x
ima na hrt plus repriza starih epizoda.sad, ja nemam instaliran dvd, bas bi mogla to instalirati i snimati
pa meni se čini skupo.Možda sam se krivo izrazila u 0,56 eura je uključen rad tehničara pa mi je teta sa HTV-a rekla da si računam i koju minuticu više od 15 koliko traje epizoda.moja računica je oko 85 kuna po epizodi,a kako mi za početak treba barem prva sezona.... :(Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
Mislim da stvarno nema smisla kupovati samo jednu ili dvije.... :/
Bas mi je zao da nece izdavati Carobnu plocu, jer Lovre je obozava...
podižem!
ima li netko tko je snimao, ima na dvd-u?
thx
i mene ovo zanima