Samo da prijavim jučerašnje nošenje skoro četverogodišnjaka (110cm, 20kg) prvo u slingu (u dućanu), a navečer i ubacivanje Njega usnulog u mei tai i nošenje na četvrti kat.
Printable View
Samo da prijavim jučerašnje nošenje skoro četverogodišnjaka (110cm, 20kg) prvo u slingu (u dućanu), a navečer i ubacivanje Njega usnulog u mei tai i nošenje na četvrti kat.
:lol: potpisujemCitiraj:
Ms. Mar prvotno napisa
a kaj im je sa stranicom ? ja ne mogu nikako do nje :/
ajme, ajme predivna je kolekcija.Citiraj:
mamabanana prvotno napisa
ja bi se tako rado zavila u tu prekrasnu svilu!
meni je tyetekama presavršena :zaljubljen:
ajme, razbolit ću se! :shock:
tyetekama ili diamond, kako odlučiti...
ma, želim ih sve... može li mi netko reći da ništa ne valjaju? :mrgreen:
Evo da i ja malo pitam
Mislim da sam se odlucila za sling obzirom da sam u kuci na katu i tako da sto puta idem gore dolje s malom (8kg) na ruci pa mislim da bi mi bilo lakse da ju ubacim u slingac. Imamo klokanicu i voli se nosati u njoj ali kad sam malo krenula citati naisla sam na strahote vezane uz klokanicu tako da ju vise nebi tako nosala, a i istina da boli kicma i ramena.
E a sada pitanje, ima sling by mama obican al i onaj gdje pise tanji materijal, da li netko zna da li je jednaka kvaliteta, jer bi radje tanji obzirom na vrucinu, ali ako je slabiji ili se razvuce onda nebi. a drugi je onaj pixiekid sling koji bi mi preporucili.
hvala
Da li se nekome dogodilo da mu je djete preraslo mei tai (prije vremena)? Pitam jer sam naišla na drugom topicu da se to može dogoditi ako je MT preplitak. Kakva su iskustva po tom pitanju sa pixie MT :?
tena, pokušaj na ovom topicu: GDJE NARUČUJETE SLINGOVE - osim Pixiekid?, a prolistaj i druge topice o slingu.
je li netko probao tu svilenu divotu? :mljac:
tena
nemam iskustva s materijalima od sling by mama, ali znam da je pixie materijal dosta prozracan, a cvrst. nadam se da ce se javiti jos mama sa svojim preporukama.
ring
pixie MT definitivno ne može postati preplitak, ima dosta visok naslon. moj miš je josš mali, ali koliko vidim po slikama, i veliki klinci čist ok stanu u njega.
pozdrav.,
imam bebu staru 5 tjedana i danas nam je stigao sling i proučila sam sve upute i stavila Kristijana u koljevka položaj međutim čini mi se da mu je kralježnica previše savinuta pa me zanima kakva su vaša iskustva s nošenjem u koljevka položaju da li on može biti štetan za dijetetovu kralježnicu ?
ja sam isto zbunjena, imam jednako staru curicu i kad ju stavim u koljevka položaj ne djeluje mi zgodno. Dodiruje me bočno, tako da je odmaknuta od mene. To onda izgleda prilično glomazno i pomalo nespretno. Radim li dobro?
ja sad malo ko pala s marsa, ali recimo isto razmišljam o tome što bih, pa mi je ovo
http://www.pixiekid.com/shop/index.p...d=32&chapter=0
na njihovoj stranici recimo dosta pomoglo jer kad vidim kako se jednostavno meitai veže u odnosu na sling, mislim da ću se odlučiti za njega.
znam da ima već video o vezanju marame, mt i slinga, ali možda nekome pomogne da se lakše odluči (bar probati vezati :mrgreen: ).
kolijevka je malo tezi polozaj za savladati, ali recimo da bi beba trebala biti u polozaju kao da ju nosite u narucju - znaci lagano nagnuta prema vama, glavica vise, nozice nize.
meni je to uspjelo valjda 5 puta i to samo kad je D bio od volje. inace smo uvijek bili prsa o prsa. tako da je moj savjet ne forsati ako ne ide. nekima bebe obozavaju taj polozaj i super im prirodno sjedne, nekima ne.
ja nikad nisam uspjela bebu stavit u kolijevku, a ni budhu
od početka se nosimo prsa o prsa
i kod mene isti problem. istina, S. je oduvijek negodovao u položaju kolijevke, od rođenja nije htio biti tako, samo prsa na prsa. pričam o tome kako smo ga nosili na rukama pa smo tako i nastavili sa slingom.Citiraj:
aries24 prvotno napisa
btw. ja toliko obožavam taj sling (pixie, livada) da ga ne koristim već mjesecima, a i dalje ne želim prodati :mrgreen:
ne morate se nositi, može poslužiti i kao viseća njihaljka ;)
šixiekid ima radionice nosenja :D
http://www.pixiekid.com/novosti/?p=94
šisiekid :lol:
mi idemo sutra!!!
da se vise pocnemo nositi u tom slingu...samo skuplja prasinu :mrgreen: