I mi smo imali( i jos imamo) Peg Perego kolica i kosaru, bez njihove auto sjedalice. S kolicima smo prezadovoljni, nikakvu zamjerku nemamo.Lagana, elegantno se sklapaju, prosli smo makadame i brdske puteve, prva liga.
Printable View
I mi smo imali( i jos imamo) Peg Perego kolica i kosaru, bez njihove auto sjedalice. S kolicima smo prezadovoljni, nikakvu zamjerku nemamo.Lagana, elegantno se sklapaju, prosli smo makadame i brdske puteve, prva liga.
Mi imamo p3 on track i jako sam zadovoljna sa njima. Cak nemam niti jednu zamjerku!
Mislim da bi se mogla montirati kosara na pramette, jer se na mojim kolicima ona montira na iste nosace kao i as. A as je as, ne bi trebalo biti nikakve razlike.
Otišla sam neki dan u njihov centar i pogledala modele, kako nama trebaju samo kolica morali bi uzeti model switch koji ima rotaciju da se beba može vidjeti ali kad je prodavačica dignula sjedište meni je to izgledalo jako puno plastičnog mehanizma ispod, ne znam :-/ bojim se kako bi se to ponašalo kroz neko vrijeme....A drugih modela da se okrenu ručke nema :-(
Nećeš požaliti ako kupiš p.p.switch, aluminij+plastika, jedino još imaš loola-ona se isto rotiraju .
Meni je bitno da imam pogled na bebu e sad koji model to mi je manje bitno...još ću razmisliti. HVALA VAM!
ja imam pp switch. super zadovoljna. tin gleda prema meni dok npr spava a kad se budi onda ga okrenem van da vidi malo što ima. košara ispod kolica je dovoljno velika za kupovinu, kolica su stabilna, može se podesiti visina ručki (mm je visok pa mi je to bilo jako bitno),
e sad, bilo bi idealno da se switch switch-a okretanjem ručki, a ne cijelog sjedišta ;-)..mi se vozimo u Pliko P3 koji nema mogućnost okretanja i da ponovo kupujem kolica, definitivno bi uzela switch model. naša beba je s otprilike 6 mjeseci prerasla košaru i u kišobran-kolicima (u nultom položaju) je bila nezadovoljna jer nije gledala prema nama..tek kad je počela samostalno sjediti (oko 9 mj) se htjela voziti prema naprijed i konkretnije otkrivati svijet. drugi razlog za switch je mogućnost okretanja s obzirom na vremenske uvjete (vjetar, sunce..)
I ja imam nova PP pliko P3 i prezadovoljna sam njima. Lagana su i super su pokretljiva. Kupila ih u Sloveniji 305,00 Eura +torba 45,00 Eura (ili 40,00). Sa povratom DDVa me došlo oko 800 kn jeftinije nego kod nas. Nemam switch i ne treba mi. Mala se sa 5 mjeseci preselila u ta kolica i preporodila se. Pogled na mene joj uopće nije trebao :)
je li tko u medjuvremenu otkrio ide li navetta na pp pramette? hvala unaprijed.
mi imamo p3. iz mog slučaja puno bi bolje bilo da smo uzeli switch jer je moj malac tulio mjesecima jer me ne vidi. znao bi prestat ako bi ga držala za ruku, no sigurna sam da sam ga mogla okrenut prema sebi prvih pola godine da bi bilo puno lakše. košaru za ležeći položaj smo koristili do nekog 5 mj. pa se nama isplatila. inače dobila sam košaru od pramettea i uspješno sam je ubacila na p3. mislim da se svi peg perego dijelovi mogu mješati sa različitim peg perego kolicima, ali možda bi vam bilo najbolje da priupitate u peg perego hrvatska
i da, koloica su turbo kvalitetna. ja sam dobila od frendice i vozim s njima off road :) a i ona je prije sa svojom malom tako da za to veliki +
navetta ide na pramette, provjereno
al ne ide na uno, provjereno ;)
tek tolko da podignem temu :)