Sad stvarno više ništa ne kužim :? Šta onda moram prvo napravit i gdje ić i šta tražit?
Printable View
Sad stvarno više ništa ne kužim :? Šta onda moram prvo napravit i gdje ić i šta tražit?
Mislim, pošto je L. često u bolnici, ne mogu napraviti navedene pretrage pa mi je ta invalidnina veliki upitnik, a bez tih nalaza ne mogu dobit ni DD. Kak da to izvedem :? dok je ona u bolnici?
I da li nešto moram obavljat na Mirovinskom (u Tvrtkovoj) ili na HZZO-u?
evo ti ovdje sve objašnjeno http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewt...p?f=52&t=27462
tek kada te pozovu na komisiju, dođeš s djetetom ako možeš, inače ti sve ostalo govore papiri
Hvala! I sorry na davljenju :oops:
Isuse...jel možda znaš gdje je to propisano?Socijalni radnik mi nikad nije o tome pričao,voljela bih znati propis po kojemu smo dužni to prijaviti.Citiraj:
jumbina prvotno napisa
Imala sam,ali više ne.Sve zakone nam je nabavila jedna mama čija je beba bila s mojim sinom na Rebru.
Moraju svi zakoni biti na Internetu.
Jumbina jako mi je žao zbog tvog gubitka! neka ga anđeli čuvaju :saint:
Hvala! S nama je stalno u mislima. :cry:
imam pitanje vezano za invalidninu. da li se invalidnina dobiva od dana postavljene dijagnoze ili od dana predavanja papira CZZS? mi uopće nisamo znali nekoliko tjedana da imamo pravo na invalidninu a kad smo saznali defektologica od koje trebamo mišljenje je otišla na g.o. 2 tjedna pa je na bolovanju, dak da je već prošlo 1,5 mj.
Od dana predavanja zahtjeva
da predala sam u međuvremenu i saznala