Tati i curama šaljemo veliku :* da što prije ozdrave.
Printable View
Tati i curama šaljemo veliku :* da što prije ozdrave.
Brzi oporavak za sve :*
nemoras mi nista reci, sve znam :xCitiraj:
marči prvotno napisa
mi idemo sutra, po treći put :roll: , nadam se zadnjiCitiraj:
bibi prvotno napisa
ajme a je nas snašlo, i mi smo sutra opet na rebru, ovaj puta da nam potvrde da su našli ATP1 antijtijelo....gdje prestaje ova priča???? :cry:
Snjeskice mi smo isli prvih par mjeseci cesto, pa su nam onda prorijedili na svakih 6 mjeseci, ali mi nije jasno sto toliko muce Katju jer ona nikad nije imala nikakvih poteskoca s okama.
Jan je imao retinopatiju 2. stupnja i to je sve lijepo regradiralo. A sa doktoricom Dorešić sam najzadovoljnija, ona nam je rekla da je kod Jana bila retinopatija nekog vrlo blagog oblika koja cak nije ostavila ni oziljke (naravno da nam oni s Rebra to nisu znali reci ). On ima dioptriju + i strabizam. Nosimo naocalice, ali ih ima sveukupno 10 sekundi na glavi. Kod seke sve 5.
Nemoram ni reci da sam nezadovoljna Rebrom otisla u KC i tamo nas je dok. toliko prestrasila i poslala kod doktorice Dorešić koja je prekrasna žena i koja usput nije vidjela nista neobicno i kod koje je cijeli pregled protekao bez ijedne prolivene suze, uz pjesmu i smijeh i koja je odredila sasvim drugu dioptriju..... Žena je naprosto predivna i ima prekrasan pristup djeci, a to je stvarno najvaznije. Kad se samo sjetim onog drzanja i zamatanja u plahte :x smrznem se :(
zamatanje u plahte???? jao mi smo to onda odradili sasvim pristojno. prvo su je polegli i htjeli na silu otvoriti oči, no ona se naravno nije dala, naprotiv urlala i stisnula se iz sve snage.
onda sam ju lijepo uzela u krilo i s njom istraživala tatino lice....sve prošlo u tren. s obzirom da joj je nalaz uredan zbilja se nadam da ga nećemo ponavljati.
Marči nažalost to mi je tako ostalo u ružnom sjećanju. Doslovce su ih zamotali u plahtu ko kifle, a oni vristali i otimali se i gledali me da im pomognem, ma strasno nesto :cry: . Kod dr. Dorešić vrlo slično tvom iskustvu. Žena ima 4. svoje djece i sama veli da ništa ne voil na silu. Sjedili su nam na krilu, dokica im pjevala pjesmicu o nekakvom zeki, smjeskali su joj se i obavili sve bez problema :P
Puse ozdravilice šaljem :*
Ovo mi je nekako promaklo. Drzi se, znam kako ti je :(Citiraj:
marči prvotno napisa
ma joooj puno buke...ispalo da sam morala doći na trasfuziju da kao roditelj potvrdim da neva nije nikada primila trasfuziju, nego da je to njezino urođeno antitijelo koje se kod male djece aktivira u zimsko doba, doba prehlada. eto to smo riješili, sad mi samo ostaje čekati nalaze koji trebaju s otpusnim pismom i svim popratnim uputama stići na kućnu adresu. :)
marči :*
marči :love:
Držite se! :*
ajme, tek vidim ovo...
draga, hrabra budi, bit će mala mišica okej...pusse svima :* :* :*
danas zovem za preliminarne rezultate..... uf želudac me boli... :(
Vjerujem da te boli, saljem puse i javi sto su rekli :love:
:love:
morat će na biopsiju za godinu dana (sada je valjda premala), ne znam uopće kako se postaviti, čekam još jedan nalaz u petak ,no biopsija nam ne gine...uf :cry:
:love: ... :heart: :heart:
Baš mi je žao Marči.
Vibram da se situacija promjeni za godinu dana i da malena netreba nikakve pretrage. Nadam se da će nalaz u petak biti puno bolji!
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~ :heart:
:love:
marči :love: :*
Marči nadam se da će uskoro tegobama kraj :love:
Neva ide na biopsiju jetre?
Bibi strašno :cry:Citiraj:
bibi prvotno napisa
Kod nas je to prošlo puno bezbolnije.
Ja sam sjedila i držala Doru dok joj je dr. gledala okice.
I u redu su oke :heart: , sva tri puta :lol:
Sada je rekla da dođemo poslije prvog rođendana na skijaskopiju.
da na biopsiju za godinu dana, sad sam našla neke stručne članke koji pokazuju da u posljednje vrijeme i nema neke potrebe za biopsijom jer se ne otkrije nešto posebno novo. ma razgovarat ću ja još s dr. o tome, to je preinvazivna pretraga za dijete!!!! nisam načisto kako ću se postaviti prema toj biopsiji. nadam se da imamo godinu dana vremena za vidjeti, razmisliti... :/
Joj marči :love: Neznam ni ja kako bi se postavila prema biopsiji :/ Stvarno invazivna pretraga, a kako i kazes nemoze se puno toga otkriti. Znam da ces naci najbolje rjesenje, saljem vam puse!!
Marči, veeeliki pozdrav, drž'te se svi!!! :love:
moover kućo stara...što nas ne ubije, ojača nas... :love: :*
Marči, sada sam tek uhvatila malo vremena i pročitala novosti. Ajme, baš mi je žao što imate takvih problema, ne znam što bih ti rekla. Ako ti mogu kako pomoći ili olakšati situaciju, javi. Pusa maloj bubanoj curi :* , a i tebi i ostatku obitelji, naravno :* :love:
već 6. dan 37. 3... :/ :(
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: