Razumljiv je tvoj strah...Vjerujem da ce se mrvica ovoga puta odrzati i to ti zelim od sveg :heart: !!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
Razumljiv je tvoj strah...Vjerujem da ce se mrvica ovoga puta odrzati i to ti zelim od sveg :heart: !!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart:
Sretno !
Sonja,pa jednom mora uspjeti!!!samo se ti veseli draga,bolje je da si pozitivna,puno sreće ti želim!!!! :*
cestitam :heart:
znas kako se rece: bez trece nema srece ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Ovaj put iz drugog pokušaja.Citiraj:
nabla prvotno napisa
Prvi put iz prvog,drugi put iz drugog također.
Nisam imala problema s tim nego bi se plod prestao razvijati na neka 4 mm.
Hvala vam cure,divne ste :heart:
:D, dajes mi nadu da ce i meni biti treca sreca :heart:
sonja, čestitam od srca....opusti se i uživaj :love: :heart:
Opusti se draga, ovaj put će sigurno biti sve ok :*
Držim fige da ovaj put bude sve u redu. Samo hrabro! :love:
Draga imenjakinjo nadam se da će ovag puta sve biti u redu i da će tvoja trudnoća proteći školski. Sretno!!! :*
Shanti zna sta treba reci,pa cu ja samo da se slozim! :love:Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Mislim na tebe. Treća sreća. Hrabro i s puno vjere.
sonja3333, vibramo iz sve snage da ovaj put bude sve ok.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sonja3333 ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za trecu srecu!
Drage moje,puno vam hvala na čestitkama,ali ova zadnja dva dana stvarno se ne osjećam dobro.
Dvije noći sanjam prijašnje kiretaže,pripreme za sljedeću,u snu oplakujem ovu trudnoću koja je izgubljena-u snu.
Mislila sam da sma spremna i fizički i psihički za ovu trudnoću ali izgleda da nisam.
Stalno provjeravam cice,da li su napete i sjećam se kako su se u prijašnjim trudnoćama jedan dan samo objesile,a na sljedećem uzv-u se vidilo da je plod umro.
Doktor kaže da dođem na uzv za 7 dana i kaže da ne treba beta pa radim testove urina i kad je crtica jednako tamna kao i jučer sva se uznemirem.
Znam da se ponašam iracionalno,ali jače je od mene.
Muž mi ide na živce,došlo je do toga da me već njegova prisutnost nervira,ljuta sam jer ne rješava neke stvare po kući koje me prije ne bi tako uznemiravale.
On je uz mene,ali uglavnom šuti,takav je tip i ponavlja -ne brini,sve će biti dobro i opet zašuti,a meni to nije dovoljno.
Pa ovo je gore nego najgori pms.
Jedino na poslu mi je o.k. jer nemam vremena tazmišljati o tim lošim prognozama.
Znam da moram biti pozitivna i da je pozitivnost jedna od karika uspjeha,ali teško je.
Volim vas sve i stvarno ne znam što bih bez vas i vaše potpore.
Na kraju,neka mi oproste one žene koje još čekaju svoju trudnoću i možda osjećaju da bi voljele sada biti na mom mjestu.
Vjerujem da me neke neće razumijeti kao što često ni ja nemam razumijevanja prema onima koje pate za trećim djetetom,a imaju dvoje ili što moraju mirovati,a imaju uredne trudnoće itd.
Valjda je svakom njegova bol najveća.
:heart: !
sonja...ja te skroz razumijem. Ja mislim da bi luda bila da sam već prošla dvije kiretaže. meni je sve super, pa umirem od straha.
Nije mi jasno zašto ti je doktor rekao da ne vadiš betu?!? Baš čudno.
U svakom slučaju...nadam se da će bit sve super i vibram da ti prva tri mjeseca prođu što prije. Probaj se ipak smirit, a pogotovo mi je žao TM. Sličan je i moj :heart:
sonja3333,
:heart: Drzi se!
Dr kaže što je tu je,i da je uzv najvažniji.
Sad sam tek na početku 5.tjedna i kaže da dođem kad budem u 6.om jer ćemo tad moći nešto više vidjeti.
sonja3333, savršeno te razumijem i uz tebe sam :love: , ali nemaš ništa od toga da se sekiraš samo možeš nauditi i sebi i b ebi. Pokušaj se opustiti
andiko, pratim zarvoj tvoje bebe, točno se iz toga može vidjeti koliko si sretna. Uživaj koliko god možeš :*
sonja3333 ~~~~~~~~~~~~~~ :love:
sonja probaj se skulirati - radi sebe i bebe - što bude bit će i to nitko ne može promijeniti. Popij normabel ne može ti škoditi. Nisam imala kiretažu (sama sam se očistila) a ne daj bože i dvije ali svaki gubitak trudnoće je nemjerljivo tužan i traumatičan. I ako uspijem opet biti trudna, a hoću, sigurno ću imati strah od spontanog. Sve je to ljudski.
I TM sigurno strahuje samo što je njegova uloga da bude hrabar i tebe tješi a ne da i on diže paniku. Glavu gore i živi dan po dan.
Držim fige da će sve biti u najboljem redu i šaljem ti veliki :love:
Draga sonja3333, tvoj strah je sasvim razumljiv, ali pokusaj se smiriti radi bebe. Kad si previse uznemirena uzmi Normabel, manje je stetno od nerviranja.
Drzi se, curo! Svi smo uz tebe i vibramo iz petnih zila. :*
sonja drz se !! :heart:
rebeca :*
sonja - pa mislim da bi ipak nešto značilo da provjeriš da li se beta pravilno dupla.... bilo bi ti lakše :love: UZV nikako dočekat (znam ja)... Dani su kao godine :cekam:
sonja , i ja sam to prošla. slobodo se opusti i misli pozitivno. Svi navijamo za tebe i tvoju bebicu.
:zaljubljen: :saint: :saint: :saint:
Idem sutra i u petak vaditi betu! Nisam mu dala mira pa ipak pristao dati uputnice.
Javim vam sve. :*
sonja :love: :heart:
stvari ne možeš promijeniti bez obzira što ćeš se ubit od brige....
puno ćeš više dobrog napraviti sebi, svom dragom i bebici ako budeš razmišljala o tome kako u tvojoj buši raste život i kako ćeš uskoro imati svog malog :saint:
znam da je teško jer sam i sama sve to prošla, ali se nadam da ću barem dijelom razmišljati ovako kao sada :heart:
bravo sonja!!! Tako treba...provodi svoju volju :*Citiraj:
sonja3333 prvotno napisa
Sonja333 :love2: .
Kod nas stari judi kazu kad u snu si tuzna i nesto oplakujes znaci da ces se nesto radovati .Nije dobro kad se u snu raduje i veseli jer znaci ono obrutno.Meni je isto tako kad sebi tako tolkujem snove.
Neznam kolko sam te utjesila no probaj se opustiti zbog tebe i bebe.Bice sve u redu videces vljeruj u to.
Zelim ti svu srecu ovoga svijeta. :*
Roze,neznam dali si utješila sonju,ali mene definitivno jesi.Noćas sam tako loše sanjala da mi je cijeli dan tjeskoban i strašno se bojim za našu mrvicu. :(Citiraj:
Roze prvotno napisa
Skandy :love: :*
Nekad sanjamo jer smo previse optereceni .Previse toga smo prosli i za sve se boimo ,pa to i sanjamo.Bas i zbog toga nece dragi Bog dozvoiti jedan los san da se ostvari i pokvari tu srecu .Bices ti najsretnija mama na svijetu :*
E pa draga moja ja ću ti samo savjetovati da se opustiš i da uživaš u sadašnjim trenucima i sadašnjoj sreći, ja sam imala tri spontana i znam dobro kakav je to osječaj.
Ali me to nije obeshrabrilo Več samo ojačalo ja idem dalje i dalje sve dok ne stignem do svog cilja. i Draga moja nema straha samo pozitivne misli i sve će biti OK.
Želim ti od :heart: školsku trudnoću, drži se!!
14 dan poslije ovulacije,beta je 126 :)
Jupi :)!
vidiš da je sve OK :heart:
Bas mi je drago zbog tebe! Bitno da je sve ok,.. zelim ti puno srece u trudnoci :heart:
:*
Beta je super. Eto čestitam i uživaj u T. :*