Pa ja ga evo pokušam ponavljati ali mi baš i ne ide. Kak bi tek dijete to izgovaralo?Citiraj:
mikka prvotno napisa
Printable View
Pa ja ga evo pokušam ponavljati ali mi baš i ne ide. Kak bi tek dijete to izgovaralo?Citiraj:
mikka prvotno napisa
Tako se zove Lucijanova sestričnica. Prelijepa plava djevojčica :heart:Citiraj:
Meni se jako sviđa ime Noemi.
Mislim da će Bubamara biti "njihova stvar", brace i seke :)
Baš mi je slatko kad ju tako zove. Službeno ne mora biti. Meni baš ne zvoni u uhu ime Mara :saint:
Mi smo njemu tepali Mišek, još uvijek ga znam tako zvati kad me raznježi.
Nemamo strano prezime ali je malo neobično lijepo kratko i slatko meni se sviđaCitiraj:
ana.m prvotno napisa
Nisam mislila na Ema, to mi je lijepo ime, mislila sam na ova ostala 3 imena kaj si napisala, sa ch, i sa YCitiraj:
CIARA prvotno napisa
ana.m prezime nam je kratko. a imena nemoraju nužno biti sa ch i y sviđa mi se to i po hrvatski Kaja , Toja i Kjara
Ako bude cura, zvat će se Gaja.
Kaja mi je lijepo, ali Toja ne. Kjara je Jasna, pa kaj ja znam...talijanska inaćica hrvatskog imena prepisana na hrvatski... :roll:
Mara mi je baš 8)
evo mi smo se napokon odlučili :D
Naša mišulja će se zvati Ariana, sasvim slučajno smo naišli na to ime i odmah nam se svidjelo.
Moji favoriti su još bili Nataša (jer se tata zove Saša pa se rimuje), Asja i Ariela (tako se zove mala sirena).
Asja mi je predivno...iako vise volim PRAVA/stara hvatska imena
Aurora
Arlena
Leni
Neli
Ava
Eva
Isabel
Može i kombinacija, npr. Eva Isabel.
Da vas čujem!
Eh, da, nisam trudna, ali jednom....možda (smajlićkojisemiliBogu, please God) bude cura.
Moja škoslka prijateljica ima prezime na G po kojem smo je svi zvali Gaja pa mi je malo smješni za ime.Citiraj:
andiko prvotno napisa
Meni ovo zvuči ko neki lik iz meksičke sapunice :mrgreen:Citiraj:
Romy prvotno napisa
Opet ja sa svojim idejama i dvojbama! Sama sam sebi dosadna vec! Trenutno mi je bas super ime Irma, a za cudo se i mojima svidja.. Jos ce uc u uzi izbor..Malo mi je pregrubo za bebu al i bebe narastu pa je ok. Sta vi kazete? Imali jos ovako neodlucnih kao sto sam ja? Pozdrav svima!!! :?
meni je Irma prekrasno ime. slatka irma. :heart:
Meni je Irma slatko, a danas sam čula jedno zgodno ime: Heda.
Opet ja sa svojim idejama i dvojbama! Sama sam sebi dosadna vec! Trenutno mi je bas super ime Irma, a za cudo se i mojima svidja.. Jos ce uc u uzi izbor..Malo mi je pregrubo za bebu al i bebe narastu pa je ok. Sta vi kazete? Imali jos ovako neodlucnih kao sto sam ja? Pozdrav svima!!! :?
Moji favoriti:
osim moje prekrasne Saše :heart: super su mi Zoja i Kala!
Tako mi Grgu danas pitamo kako ćemo zvati seku.Veli on: GUDA!Ma,super.Nadam se da će brzo zaboraviti. :roll:Citiraj:
Honey prvotno napisa
MM i ja smo se odlučili za Emu.
Moj prijeldog su bila Ema i Irina.
on se oduševio sa Ema, i tako je pao dogovor bez puno muke i polemike.
neznam što je tima muškima, ja sam isto predložila par imena i odlučio se za Emu i to obična verzija ,a ja htjela EmmaCitiraj:
bleeda prvotno napisa
Neće kod nas biti demokracije :lol:
Ni kod nas junior neće imati pravo na sudjelovanje u izboru imena.I dalje je seka Guda.
Ali,on inače obožava gude (svinje) plišane,onako roze,ima ih 4,5 doma i nikada ne traži da mu kupimo išta plišano osim gude.Tako da to kaj on hoće da se seka zove guda je u stvari pozitivno jer je njemu guda nešto super,nosi ju kod doktorice za utjehu,ponekad na spavanje.
U mi imamo veeeeliku rozu meku svinjicu i Nila je obožava.Citiraj:
bobaibeba prvotno napisa
Inače, kako vam se sviđa ime Shigra????? (izgovara se Šigra)???
čitam ova silna imena i ne mogu vjerovat otkud vam?:)
dobro, o ukusima se ne raspravlja, želim samo reć kako ja više preferiram naša domaća imena- hrvatska. Nek se zna di žvim a ne da mi dijete u školi mora sto puta ponavljati svoje ime, ili da ljudi krivo izgovaraju ime...nema smisla :?
moja curka će se zvat Matea, druga Maja, a treći sin - David ili Mislav
još se nije prvo rodilo, al svejedno imamo spremna imena :lol:
Za svinjicu bi još i prošlo nekako, ali za bebu mi se ne sviđa :mrgreen:Citiraj:
abonjeko prvotno napisa
Svinjica se zove Budha (s obzirom na veličinu)! :mrgreen:Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
Ajmeeeeeee, što si me večeras nasmijala :lol: :lol:Citiraj:
bobaibeba prvotno napisa
Inače, za curicu imam spremno ime Ana, Anka ili Vera.... s tim da MM nema još pojma za ova 2 zadnja a i čisto sumnjam da će kod njeg proći.....
David je čisto "hrvatsko" židovsko ime 8)Citiraj:
kristina_zg prvotno napisa
bar ga svatko zna izgovorit :lol:
Heda se zove od moje nećakinje frendica i baš mi je super ime
Moj dragi i moj stari su sklopili neki pakt i žele da se beba zove Marija!!!!!
Mislim, nemam ništa protiv tog imena ali mi nekak nije ime za moju bebu.
Predugačko je i staromodno.
Ženski dio familije je na mojoj strani i borbe traju. Našli smo se na nekoj sredini sa Mašom.
Ali, ni to mi nije to. Porod je sve bliže a beba još ime nema...
:? :?
Meni je Marija isto koma :/
meni se sviđaju oba imena :mrgreen: :lol:Citiraj:
mama_mia22 prvotno napisa
I moraju da ti se sviđaju!Citiraj:
maria71 prvotno napisa
:lol: :lol:
moram se osvrnuti, primjetila sam da se dosta vas bedira sto je porod blizu, a nemate ime. pa kaj nije bolje prvo vidjeti bebu pa onda dati ime? kaj ak se odlucis za ime pa opce ne pase djetetu? kaj ja znam, nas mali nije imao ime mjesec dana dok se nismo konacno odlucili, i super mu pase. sad za slijedece imamo neki izbor, ali konacno cemo odluciti kad se beba rodi i kad se malo prodruzimo, da vidimo jel to to.
hvala bogu pa je zakonski rok za prijavu djeteta 2 mjeseca, taman da se odlucimo :mrgreen:
dobro zboriš.
Ali kad beba se rodi izgledat će mi kao Mesna Štruca, Slatka Mala Žlundrica, Lignjica itd. Stoposto ću imati takve asocijacije. Tak da niš od tog.
Ali imaš pravo: rok je dva mjeseca i u tom vremenu će mi valjda sinut nesh pametno.
Osim toga, imam i vas curke za inspiraciju!
:love:
moji favoriti su bili Isa & Tia...
Isa je glatko odbijena jer neće on da mu se dite zove po otoku Visu...
Znači, ako bude cura bit će Tia. ( to bi bila i skracenica od Ti-ja..)
Meni baš slatko..kako se vama sviđa??
( ako bude sin, biti će Kai -jedva sam se izborila!)
Citiraj:
Sabba prvotno napisa
Meni je Nina lijepo ime za cure ali više mi i nije toliko lijepo kao prije 6 godina kad sam razmišljala o imenima za djecu
inače znam jednu malenu bebu koja se zove Tita
ja znam jednu vel'ku curu Titu, ima jendo 6-7
Sabba ja se nisam uspjela izboriti za Kai prije 4 godine, a bome ni sad. fala bogu da je sad curica
muž je uvjeren da je preslično Kai i Kaj i to je to. veli da bi svi kajkali za djetetom, a i nije daleko od istine. al kad mi je to najbolje bilo, šta da radim :roll: