:oops: (ja pojma nemam o ovome...)Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Printable View
:oops: (ja pojma nemam o ovome...)Citiraj:
**mial** prvotno napisa
i mm i Maruškimon m-u je danas imendan :mrgreen:Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
Mare-pa kako neće pričat o prinovi dogodine kad se nas dvije dogovaramo da ćemo slijedeće godine, trudne, na Božić u shopping u London :mrgreen: :lol: jerbo je to jeftinije nego u Austriju :lol: :lol:
Trak-super za nalaze
Yas- :? za kumče, stvarno ima neki svoj ritam koji TI ne možeš pohvatati :lol:
Sretan imendan svima....
danas je zimski ivan, ivana, ivančica itd.
moj je ljetni, ali hvala lijepo!
dodala sam neke fotkice u lucijin album
Živio govornik :DCitiraj:
Maruška prvotno napisa
Sreni imendani tko god da ih ima danas :)
Točkice-zavidim vam na Platku,baš sam nedavno gledala skijalište na tv-u i čini mi se super, Koliko dođe karta? Ako se ne varam za Sljeme je ili 150 ili 200 kn,malo ga pretjeraše :/
Mial-doleti na toj metli i do mene na kavu :lol: :lol:
Nina- :love:
Yas-milina je gledati vaše slike!Super mi je Luce u preslatkoj bundici i roza trenerci :heart:
Yas rastopila sam se na slikice :zaljubljen: , a tvoja linija : zavidnismajlić :
Trak aaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
Maruška :D TM :naklon: :klap:
Ne zaslužuje MM pljesak... Prije da sam mu isprala mozak neprestanim ponavljanjem...Citiraj:
**mial** prvotno napisa
:oops: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
e onda svaka čast tebi znači to je to :D :D :D
evo mene opet a kome ću se pohvaliti ako neću vama
upravo mi se sinek propudio iz popodnevnog spavanjca i mala PROPUZAO i skužio šta radi i umire od smjeha
:D :D :D :heart:
mala=malac
120 kn cijeli dan. Mi nismo skijali, uzeli smo sanjke ( 40 kn) i šetali, vozili se. Lea ogladnila u roku odmah i pojela tanjur graha....Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Bili smo s prijateljima koji imaju curicu mjesec dana mlađu od nje pa su uživale zajedno.
Inače nam je Platak 26 km od kuće pa nam je stvarno zgodan.
Stavit ću ovih dana par slika.
Maloprije me mm zove i umire od smijeha, zaustavio se s Leom kod nekog aparata za onim lopticama i taman da će je smuljati kako aparat ne radi kad ona vadi svoju torbicu, unutra mali novčanik , "tata imam ja kune" i izvadi 2 kn, ubaci i eto loptice.... :lol:
Cao curke,trebalo bi da imam novu slikicu u avataru.
:heart: za djeda.
~~~~~~~~~~~~~~ za sveki,Trak da sve bude ok.
:* ostalima
Točkice-120 kuna onda i nije tako puno,ali ipak-2 odraslih i dijete (koliko je za djecu) baš i nije mala svota na kraju. Pa iznajmljivanje,pa klopa,cuga....
Mislim,ok-ne ide se gore svaki dan,ali mislim da je to ipak previše za hrvatski džep !
Kao i sve drugo :x
Popodne smo imali hordu djece,Roko uživao. Ja mu zaboravila u toj gužvi dati večeru pa je skroz poludio i počeo plakati "ja bi jeeeooooo" :lol: :lol:
I onda sam nahranila svu djecu :mrgreen: a njihove mame nisu mogle vjerovati da im klinci jedu :shock: jer inače svi odreda štrajkaju glađu ko Glavaš :lol: :lol:
Mial-ljubi malog puzavca i samo naprijed :D :*
Bobčice- :love:
Preslatka je :DCitiraj:
Bobčica prvotno napisa
Hoi, sto bi svicarci rekli.
Jelena zasad jos nije pocela dobivati kozice. Nadam se da ce tako i ostati. Danas smo za 2 sata samo protrcali IKEA-om. Preogromna je. Ostali smo paf. :shock: na 3 ili 4 kata i 3 kata parkiralista. Poslije smo obisli neki ogromni ducan samo s igrackama. Jelena je ostala paf. :shock: :shock: :shock: .
A Petra je grozna. Samo hoce meni. Inace tu smo kod njezinih krstenih kumova, a ona cim vidi kuma suze teku u potocima. :cry: Ne smije ga vidjeti, a on ju obozava. Talijan je, a njima je kumstvo svetinja. :(
Pozdrav svima. :*
Bobčice Ajna ti je preslatka :heart:
Trak aaaaaaaaaaa kakva si ti to majčica :lol: :lol: a Roko je pravi 8) :*
Jeluška samo vi uživajte, ma to je sve ok pa neviđa ga djete pa joj malo frka.
a frajer puže samo po krevetu na podu ni makac. guzu stavi visoko u zrak i kad već osjeća da će skoro pasti počne plakati i zvati me da ga primim da ne pljusne s nosom.
Kala ljubomorna ko pes mali samo viće vidi kako ja puzam, ajde ko će prije pa mi se uvali u krilo i mazi, grli, ljubi, a ponoći mi us nu dođe i zagrli me i onda tako spava a inaće prije nije dala ni da je mazim kad ležim pokraj nje za uspavljivanje.
:lol: :lol: :lol: majka nemajka izgladnjivačica. Kaj si molim te uspjela tak nabrzinu skemijat? Ja ne djelujem dobro u kuhinjio pod pritiskom. Ada ja svoje pošaljem k teti Traktorki na hranu možda se malo zdebljaju :PCitiraj:
traktorka prvotno napisa
Kako bi reko moj dalmatinac na placu "a ća ćeš im jo dati isti osim ovog kupusa i karota?" kažem ja njemu "ribe" a on meni ni pet ni šest "a onda ćeš mi se žalit da su ti dica mršava" - e to od Dalmatinca!!! Čovječe mjesto da bude ponosan na mene kaj im dajem tolko ribe :lol: :x
Bobčice preslatka ti je curka
Mial pa nebu si djete gulilo koljena po podu :mrgreen:
Ja sam jučer izludila ženu na šalteru u Hypo banci jer sam joj donjela tri pune kasice :) Onda sam (nemajka) pokupila poklobne koje od njih trebaju dobit za ročkas pa sam to donjela doma (mogli su se potruditi da ipak poklone prilagode dječjem dobu) - tri zidna sata. A da ste vidli čuda. Odmah su tražili još kuna za kasice (imala ja spremne),a lsu ih onda pokušali isčupat natrag van, a kad su skužili da neidu van onda su tražili tatu "jos kuna" :)
Yas kak si mi? Se spava ili ne? Sjetim te se po noći kad se moji bude. :evil: :evil: :evil: Mm i ja ćemo poludit.
:lol: kiflice i jogurt -potamanili su desetak kiflica ,od toga Roko 3 :shock: sa jogurtom.Sva sreća pa sam imala dovoljno,jer kad su svi vidjeli kako ovaj moj tamani,navalili ko pravi :DCitiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
I svi sretni i zadovoljni!
Samo ti šalji djecu na klopu,ali bojim se da ne bu kod mene spavali :mrgreen: :lol:
Mial-slatka mi je ta bratska ljubomora!Dobro veli MB-skužio Kiar da je bolji krevet!
Je tako je to - vjerojatno bi ieli ili bi Roko presatao jesti jer se povlače jedni za drugima :/ :x ak jedan kaže ne onda ni drugi. Sam treba jednog nagovorit.
Pa Roko spava ne? Ili ciljaš nato kaj moi ne spavaju? Pa valjda bi mi ih dovela u red ;)
Inaće prije tjedan dana frendica mi rodila - Roka
Da ne ureknem nešto-Roko napokon i uglavnom dobro spava,tako da goste nespavače ne primamo dok god se ne oslobodim u potpunosti te traume :aparatic:
Ali budem im kuhala :trep:
Je, je istina je....kad je traktorka ćopila hranit patrika, pojeo je čak par žlica žganaca što je za njega pravi SF..... i kaj je ono još bilo na jelovniku - sendvič - i to je potamanio.
A Roko pojeo čitav tanjur (veliki) žganaca s jogurtom - taj film ne bum još neko vrijeme gledala....mi smo još uvijek na špeku, pršutu i kobasicama :mrgreen:
Bobčice, Ajna je :zaljubljen: i Lucija naravno, također...
možda i ja konačno uspijem stavit koju novu sliku u naš album...ono sv. Nikolu (vratio mi se šogor iz Meksika, pa će ih valjda uspjet konačno skinut s aprata :roll: ), Patrika na potoju (ilti motoru, odnosno točnije triciklu), ali s obzirom da uvijek moram žicat - daj sad uzmi fotić, daj sad nemoj zaboravit kablove, daj sad u koji folder si stavio.....onda mi ipak prisjedne ....a da ne pričam koliko smo patrika nekad slikali, a sad za svaku fotku moram preklinjat i molit jer ako sama uzmem aparat i slikam bolje da me nema: kak si to slikala, vidiš kak to ne valja, zašto nećeš da te JA konačno naučim (naglasak naravno na JA) :roll: :evil: :/ :shock:
Sveukupno ove godine imam 10 njegovih slika - da nam nije uletio traktorkin M, ne bih znala kak mii je dijete izgledalo ljetos :lol:
I kak to mislite onda izvest dogodine ako za Božić tek idete u trudnički šoping :?Citiraj:
wana prvotno napisa
Ili mislite rodit još tih par dana do Nove.....al onda vam baš i nije preporučljivo niti do zagreba, a kamoli do londona :mrgreen: :lol:
Pa kaj si bila kod Tra? Jeli ste žgance i jogurt?!? :shock:
ne znam kaj bi se trebalo desiti da moji to jede. I oni su na parizeru, kobasama, špeku, mesu i ribi... Ja jadna kupujem sve više a oni sve više potamane (npr onaj mali najmanji Poli nije dosta za njih za doručak).
Danas ću im namjerno napraviti kelj čušpajz, a ubacit ću nutra i fgaširance (ali nutra tak da moraju bar malo kelja ispecat) :x
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
misliš sad ?
ne!
ljetos, na plaži u martinščici.
:lol: :lol: :lol:
Bokić!
a vidi ti njih ve kako one os rana jutra kafenišu :mrgreen:
e pa ja u zadnje vrijeme uopće nemogu zaspati prije 2,3 i onda bi ujutro, al budilice su tu pa najviše do 8, pol 9, jedino ako Kala kasnije ide spavati onda se i meni sreća nasmiješi, ali jučer je izbjegla pop spavanje i već u 7,15 se onesvijestila , a malac zaspao u pol 8 . koji je to bio :shock: za moj organizam sinoć i naravno od silne sreće nemreš zaspati.
je je i meni isto, al kad se radnja odvija u nekoj drugoj kući :lol: :lol: :lol:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Ah,kako nam je bilo dobro tada !Citiraj:
Stijena prvotno napisa
A ovo s fotkanjem bolje da ne komentiram jer me mm izluđuje.Ja imam svoj "obični" digitalac,i što god da fotkam,on samo gunđa:ne valja ti kut snimanja,nemaš oštrinu,boje su ti loše,objekt je predaleko/preblizu :shock: :x mislim zaista.... :roll:
A o stavljanju fotki u album da ne govorim!
Sad mm sprema dvije izložbe pa je lud skroz!
Neki dan mu je Roko pristao na fotosešn da nisam mogla vjerovati,radio je sve što mu je rekao,a ovaj ponosan i sretan ko ptičica :lol:
Mial-da...danas je kava poprilično rano zamirisala :lol: barem u mojoj kuhnji.Koristim još koji minut dok Roko spava!
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Nego sad kad nam se otvorio Spar morale bi se naći na kafee.
Tra je znaći žena zmaj za hranjenje
Mial ja se mogu onesvješćivati do prekstura kad ovi moji nema šanse da me puste. :cry:
Dobro jutro :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Kako?
E pa ovako: zatrudnimo na ljeto 2008., termin je (kao i prvi put) krajem drugog ili početkom trećeg mjeseca 2009. godine :mrgreen: i eto ti prilike za bočićni šoping u Londonu (dobro, tu se računa i 11. mjesec). Šta nam plan nije dobar? :shock: :mrgreen:
Pretpostavljam da je MaruškinM pod "planiramo trudnoću" mislio da će ona ostati trudna u 2008. a roditi u 2009, dapače, poprilično sam sigurna u to :mrgreen: :/ Maaaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Ma vidi ti naše matematičarke!!! :lol:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Ne znaš ti mene: kad sam bila trudna s Lovrom, igrala sam badmington do pola trudnoće. :P
Bar sam u nečem zmaj :)Citiraj:
A vas dvije sa mora-manje pričat-više radit na tome :P
Ovo, k'o da MM govori...Citiraj:
traktorka prvotno napisa
:mrgreen:
vidi se da još spavam kako nerazumljivo pišem
ja nemam problema s Kalom što se tiće jela, ona sve tamani, ali me ubija ujutro bi ovo nebi ono. recimo ona bi konkretno juhu, meso, krompira, ali žgance, griz i sl :nono: i onda natezanje, al dok se natežemo popije 2,3 pune flašice mljeka pa ak joj onda stane šta za doručak. al zato poslje šta daš samo nestaje čovjek bi reko da ima 30 kg, al to djete ne staje ni sekunde pa sve to ( a ja mislim i više ) potroši
al zato braco neće niš papati
Stijena ja sam si prisvojila fotić i sam škljocam, nemam oko ko striček Traktor ( :mrgreen: ), al slikice se gomilaju a pošto volim čačkati oko tehnike sve si sam sredim. kad bi čekala MM nikad vi nas nebi vidjeli. čak sam slike stavila na njegov forum iako su to tako zakompliucirali užas jedan
:lol: a jesam se nasmijala :lol:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
:lol:
OK, OK izvukle ste se (opet), jedino što nisam znala protumačit ovo prinova sljedeće godine....al po vašem proračunu čini mi se da je to ipak više plan za onu neku sljedeću godinu, u ovoj sljedećoj je plan, ko što trak kaže: "više radit, manje pričat" ako sam sad dobro skužila.... :lol:
Mare, nek ti je i ova sljedeća tako školska....ja sam svoju od 11. tjedna prehodala ko po jajima (hematom i te i takve stvarčice)...
:lol: :lol: :lol: :lol: Traktorkin muž bi bio oduševljen kaj je postao striček Traktor :lol:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Moji neće povrće.... Tak mi i treba kad sam se preseravala i isčuđavala kak to druga djeca neće a moji tak lijepo jedu... :evil: :evil: :/
:lol: :lol: :lol: :lol: Traktorkin muž bi bio oduševljen kaj je postao striček Traktor :lol:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Moji neće povrće.... Tak mi i treba kad sam se preseravala i isčuđavala kak to druga djeca neće a moji tak lijepo jedu... :evil: :evil: :/
baš :lol:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Moj obožava povrće! 8)Citiraj:
Plastično, koje se može rezati s malim nožićem, koje je dobio za Božić. :roll: