U Osijeku još nisu svugdje sniženja,tek od 2.1. u S.Oliveru a ne znam točno kad počinje u Okaidiu!?
Zna li netko!
Danas sam obrstila Beneton,gužva užas,ali sve što sam našla je na 30-50 % sniženo i za sada ima izbora !
Printable View
U Osijeku još nisu svugdje sniženja,tek od 2.1. u S.Oliveru a ne znam točno kad počinje u Okaidiu!?
Zna li netko!
Danas sam obrstila Beneton,gužva užas,ali sve što sam našla je na 30-50 % sniženo i za sada ima izbora !
Kod nas 30%Citiraj:
sis prvotno napisa
U S. Oliveru su već na sniženju neki artikli, a u Obaibiu također.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
[quote="sorciere"]Ja sam u peeku i kloferu :lol: kupila haljinu S´Oliver za 60 kn, kratkih rukava i suuuper mi je! I moja mama je nikad nebi obukla! hehe...Citiraj:
ninochka prvotno napisa
Kupila jučer u Zari Nini majčicu pamučnu za 45 kn i vestu za 79 kn, odličan im je izbor i popust
Ma nije to još pravo sniženje,to je ono redovno,pitala sam prodavačice u obje trgovine.Dakle S.Oliver od 2.1.,a čini se i OkaidiCitiraj:
dorotea24 prvotno napisa
Od SUTRA je sniženje u CC1 i King krossu, danas su svi imali inventure!
I to sve 50%, imam par dučana gdje ću zaglavit (već se vidim u gužvi :lol: )...
aj šapni na pp :lol: :lol:Citiraj:
romi prvotno napisa
U Zari (AM) sniženje, npr. baloner sa 649 kn, na 599 :lol: (pih, al su ga smanjili...... :roll: )
Taj sam i ja gledala! :mrgreen:
U šetnji Tkalčom usnimila sam trgovnicu na samom početku, mislim da se zove Mic-po-mic - uglavnom, totalna rasprodaja zbog zatvaranja. Sve se prodaje od jedne do sto trideset kn. Ne znam kakva je obleka unutra, no u izlogu su bile sasvim zgodne baršunaste hlače i sako od samta. :)
Od 18-21h maxi i super konzum 50% na tekstil.(samo danas)
Hm, nisu me se baš dojmila sniženja u AM. :/
Je li bio netko u CC1, kako je tamo sa popustima? :)
Bila sam jutros. Nevjerojatna guzva za to doba dana. Kupila sam si 1 prsluk. Nisam mogla bas puno razgledavati jer sam bila sa svojom curom. Snizenja su svugdje, 20-50%. U TL im nisu radile blagajne, pa sam morala cekati 20min da platim flomastere od kojih H nije htjela odustati. Ispisivali su racune rucno. Mislila sam da im je sustav pao - ne, blagajne nisu radile radi inventure. :evil:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
:shock: No dakle... :nope:Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
i ja sam bila ujutro u CC1 i sva sreca u TL-u nisam morala cekati u redu, taman se guzva rascistilaCitiraj:
Deaedi prvotno napisa
u s.Oliveru su sve snizili oko 40%, u Harvisu je bila prevelika guzva pa nisam ni skicala...
sve u svemu isplati se otici
jesi bila u piku i kloferu?
mislim da ću ih posjetiti ovaj vikend :mrgreen:
crkla sam za jednim weber crnim sakoom, s bijelim obrubimaaaaa... :( ali nije bilo odgovarajućih hlača :x
di je to?Citiraj:
sorciere prvotno napisa
CC1 - peek & cloppenburg :mrgreen:Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
sorciere:Vidim, klofer poharan...a sutra se spremam tamo, očito kasnim temeljito... :mrgreen:Citiraj:
CC1 - peek & cloppenburg Grin
nisamCitiraj:
sorciere prvotno napisa
dobro je sto sam uopce uspjela uci u dva-tri ducana nakon mm-ovog gundjanja, jucer ga je Graz dotukao , a ja danas opet po ducanima :mrgreen:
ma nije poharan... napisala sam da idem tamo tek za vikend! :lol: :lol:Citiraj:
Gost 1 prvotno napisa
ja danas skočila do KC-a.
M&S imaju neko slabo sniženje i to na pojedinačne artike, esprit mi nije nešto bio specijalan, ali sam se u benettonu istrošila...sram me reć , pa nisam niti išla u naf i sisley
sorciere:...onda moram požurit... :lol: :lol:Citiraj:
ma nije poharan... napisala sam da idem tamo tek za vikend! Laughing Laughing
Ljubiteljice Marks&Spencera i njihovih velikih brojeva - u Avenue Mallu su super sniženja, 50%. Ja sam si kupila jedne hlače koje gledam od jeseni ali su mi bile preskupe (500 kn) za 250 kn i još jedne štofaste za 270.
S druge strane, u Zari su sniženja nikakva, a i ostali su uglavnom mali brojevi (vidi se što se više traži :lol: ). Npr. neka jaknica-gornji dio trenirke kakvu sam kupila Lei jesenas snižena je sa 120 na 109 kuna :roll: NE znam kako im se uopće isplati pisati nove cijene za tu siću.
jel pocelo snizenje u Prenatalu?
Bila sam u Prenatalu prekjučer, već je sve probrano.
:shock: vec, stetaCitiraj:
MBee prvotno napisa
JA sam poharala pik i klofer
preporuka: čuvajte se lijepih i skupih stvarčica pomiješanih s robom na sniženju - ja se navukla pa uzela jedan džemper koji je koštao kao preostala 2 džempera + 2 košulje :roll:
nisam gledala odjecu, ali na snizili su bodice i pidzamice. 7 bodica kratkih rukava dodje 120 kn, 3 pidzamice ito 120 kn, a bodici dugih rukava 7 kom 140 kn. snizenje je u svim M&S na navedene predmete.Citiraj:
josie prvotno napisa
CC1 totalno razočaranje, našla sam si jednu jedinu majicu u Peek & Cloppenburgu, koja btw uopće nije bila na sniženju. :roll: I još iznenađenje na blagajni - ne primaju Amex. Tko danas ne prima Amex? :? :roll:
Za cure iz Osijeka
U "Consu" imate preslatke polo maje kratkih i dugih rukava po 19 kn
Nema još puno pa požurite!
Peek & Cloppenburg! :mrgreen: Ne primaju oni niti jednu kreditnu karticu.Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Jesu sniženja u S. Oliveru?
jesuCitiraj:
Mima prvotno napisa
zbog njih sam zapamtila pin za svoju karticu... :lol:Citiraj:
Mima prvotno napisa
ja u kloferu već imam par mjesta na kojima rujem, pa si obično nešto i nađem :mrgreen:
btw - jel bio neko u morganu?
Mislim da primaju Master (i čini mi se Visu :?).Citiraj:
Mima prvotno napisa
Ah, OK, ko ne primaju Amex i Diners meni je to isto kao da ne primaju nijednu :mrgreen:
ako ne primaju amex - isto...Citiraj:
Mima prvotno napisa
:lol: :lol:
ja imam amex od 1988... i ne mijenjam ga ni za kakvu drugu karticu... emotivno sam vezana :mrgreen:
:lol:Citiraj:
Mima prvotno napisa