Točkice sad me :oops: , gledala sam sličice i nisam komentirala Lea je prava ljepotica. cijeli dan imam odječaj da sam nešto zaboravila i sad sam išla pregledavat svoje postove :mrgreen:
Trak nadam se i da su napunjene!
Printable View
Točkice sad me :oops: , gledala sam sličice i nisam komentirala Lea je prava ljepotica. cijeli dan imam odječaj da sam nešto zaboravila i sad sam išla pregledavat svoje postove :mrgreen:
Trak nadam se i da su napunjene!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Roku i Ivanu
Lovro opet ima temperaturu. :/
Slike sam pogledala, dječica su krasna.
Jutro :)
Nina-grozno mi je što svaka mama ne može biti sa svojim djetetom u bolnici. Takav scenarij uopće ne mogu i ne smijem zamisliti :(
Paulita-jel grlo? ~~~~~~~~~~~ da prođe što prije.
Kako Leda?
Mial-jeste se naspavali?
Kod nas je situacija puno bolja,još je mm na bolovanju pa mi je super-osim što stalno kuka da ga sve boli,a još kad dobije kozice ,mislim da ću prolupati s njim. Ne znam kako vaši,ali mm je pravo dijete kad je bolestan....
Danas sveki ide na vrlo tešku operaciju i ne zna se ishod svega.Zato ću vas sve moliti malo vibri da sve prođe najbolje što može :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare-gdje si kupila ski odijelo za Lovra?Po kojoj cijeni?I buce?
Ja tražim po cijelom gradu novo ski odijelo Roku za nagodinu,htjela bi iskoristiti sniženja.I obavezno hoću ski hlače na tregere,a ne sve iz jednog dijela.
Jel zna netko gdje ima za kupiti?
Ništa, onda ću reči da sam dojilja. :P :oops:
Trak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Imaš u Interšportu. Bila su cca 300 kn al ak su sad na sniženju....
Nina , zao mi je da ste morali to sve proci :( .
Glavno da je Mateo bolje i vise se ne ponovilo :heart:
Trak super da sve prolazi i da nije bilo temperature :D
MI smo jos uvijek neki smrcavi. MM i ja smo jos uvijek na antibiotiku,
a klinci su dobro.
Jos im cure nosici , ali to je sad vec puno bolje.
Prvo vibre za Rokovu baku
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Da vam se brzo vrati...
Odijelo (kombinezon) u Hervisa - 200kn. Ali na početku sezone. Sada su i ona što su bila po 500 kn snižena na 200. Barem u Splitu.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Buce u Metrou - 85 kn. I odlične su. Ovaj izlet na Kupres je, zbog vremenskih uvjeta, bio pravi test za obuću.
Da trebam sada kupovati opet bi išla u Hervisa + u Intersport. Imamo i neki Sport2000 (u Mercatone-u) - i tamo je neloš izbor. Za Osijek - ne znam.
Iako, dvodijelne komplete nisam ni gledala. Mi smo se u startu odlučili za kombinezon.
Mi smo kupili isto kombinezon u Turbo limacu i zadovoljni smo.
Kupili smo na pocetku sezone i bio je na snizenju , 139kn.
Kod nas je najjeftiniji u Hervisu preko 300 kn (samo hlače),a nisam stigla pogledati u Intersportu. Mercatone nemamo,a cijena za buce ti je super!
Hvala za vibrice!
Kupila sam Roku jedan sirup za grlo. Zove se APITUSIK medni sirup s tinkturom timijana i propolisa.Jel koristio netko?
Svakako javi kako je prošla operacija ~~~~~~~~~~~
Budem,naravno!Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Vjerojatno ću znati tek sutra jer će trajati oko 9 sati,s tim da još nije počela!
Hvala svima za vibre :love:
Trak- kako nemate Mercatone. Moja tetka iz Osijeka od milja je zove Emica- odn. Emezetta.
Malo prošvrljaj, mislim da bi sad mogla naći jaaaako povoljno!
Turbo limach/sport :?
Mi za Juru imamo "obične buce" - naslijeđene. Ove Lovrine su izvrsne!
trak, ~~~~~~~~~~~~~ za sveki!!!!
mi nismo kristili TAJ sirup, ali smo ih koristili puno s propolisom, timijanom i još čitavom masom tinktura od smrekinih iglica, pa nadalje.....
Sad u zadnje vrijeme nam se nakon svih tih mogućih čuda najboljim pokazao dr. Theissov Mucoplant s ehinacheom iako do sad ga nismo koristili jer baš i nije za djecu do 3 godine, ali sad već možemo jer smo već veliki :)
A šta je Mercatone i Emezeta jedno te isto :? :oops:Citiraj:
wana prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~ da operacija prođe ok.
Čini mi se da su Lovri opet afte. Po noći nije imao temperaturu, sada još spava. Vidjet ću kada se probudi. Zadah mu je koma, zakrvario mi je plahte.
Leda je ok. smiješna je ful, dosta riječi izgovara kada ju se pita, to su tata, mama, vovo(Lovro), tita(cika). Zna dati pet, pokazati di je glava, bušina(trbuh), mahati pa-pa i pljeskati na bravo. Kada vidi loptu, raspameti se i viče "opta". Pokušava se dignuti na noge, ali ju guza vuče dolje. Malo je promijenila ritam spavanja pa se svaku drugu noć probudi oko 4 ujutro, pocica i zaspi. onda ju vraćam u kravatić jer spavanje s njom u krevetu mi je :nope:
Ski hlače na tregere smo mi uzeli u tl, 180 kn. Ok su mu, uzeli smo veličinu 104 pa da mu bude i za slijedeću godinu.
Kaže mi sestra da i po Rijeci idu koze, koliko god bi bilo bolje da ih Lovro i Leda sada prebole, nadam se da ih neće dobiti jer ih ja nisam imala. Mada kažu da neki ljudi jednostavno imaju prirođeni imunitet ili su ih preboljeli bez ikakvih simptoma. A ja sam tri puta bila vrlo blizu osobama s kozama i nisam ih dobila.
daCitiraj:
traktorka prvotno napisa
i kod nas je do nedavno bilo sve Mercatone, a unatrag godinu, dvije, tri - kuća-moda je Emmezeta, a špeceraj Ipercoop
koliko znam, DA.U našem ima ipercoop, emezeta, baby media shop, peko, pitarello, benetton, x-nation, osh-kosh i čudo ostalih dućana.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Aha...i kod nas je unutra Emezeta i Ipercoop ali ja sad prvi put čujem da se to tako zove...onda imamo i mi Mercatone :D
I naravno imamo iste dućane kao što si i ti Wana napisala
Eto saznala sam nešto novo :)
A baš sam jučer čula da nam se Ipercoop zatvara (ne znam zašto jer vidim da je uvijek krcat) i da će tamo biti Konzum :roll: stoti po redu!
A kakav je Merkur? Mi to nemamo, a za Božić sam od šogora dobila mrak zdjelu od tamo !
:shock: :/Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Trak- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sveki.
zagrebački je ok. mi često kupujemo tamo - od perilice za suđe, tv-a, pa do sitnica za kuću..naš je u sklopu lesnine, a i tamo se na odjelu za kuću nađe prekrasnih stvari, ali su za moj ukus malo preskupe, ali zato su idealne za baš lijepi poklon!Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Bokić!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sveki!
joj ja neznam di mi glava di mi rep. kuća mi bomba stalno jurcam gore dole, sveki se razbolila pa sad samo leži i non stop je trese groznica pa svako malo trčim u podrum i "kurim" - postala sam prava žena sa sela :lol:
kad mimiš spava nevolim ništa radit jer sam tako spretna da ga odmah probudim, stalno zapinjem il mi ispada iz ruku - smotana sam ko sajla
ski odjela sam vidjela jako povoljno u impercoopu po 130 kn, a za odrasle oko 200
ja sam već luda od traženja nepromočivih rukavica. nekako mi je glupo da uz ski odjela i skafandere nemaju i te rukavice, Szijena sjetim te se pa pitam i za vas bez prstića ali isto nema. moja mama Kali kupila na placu prekrasne , mazne i tople, samo što se njoj odmah smoće.
bolnica, klinci nesmijem o tome ni misliti.
Trak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sveki :heart:
Mi se danas spremamo u Zg u Hervis i Intersport. Moramo si
kupiti jos neke stvari za skijanje. Klinci imaju sve osim kaciga, a MM i ja se
moramo jos opremiti.
Vidla sam da Hervis ima velika snizenja pa idemo pogledati.
Termin skijanja smo pomaknuli jer su prijatelji s kojima idemo imali neke obaveze, pa idemo od 13 -19.02.
Mial ja sam vidla super , nepropusne rukavice u Intersportu,
ali ne znam koliko su kostale.
Sad imaju snizenja u intersportu pa mozda nisu ni preskupe :/
našla sam ja patriku i one nepromočive (u mercatoru) i one mekane bez prstića (u intersparu), međutim i jedne i druge su mu prevelike jer manjih brojeva ima samo za novorođenčad ili s prstićima, a on još to osim što ne zna obući, nije mu ni udobno...tak da su mu i jedne i druge strašno nepraktične i rukice mu izgledaju ko da nisu njegove :/ , a o nekakvom prčkanju po snijegu s njima, nema niti govora.Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Jučer sam baš pitala našu tetu jel oni idu van (radi onih štramplica), pa kaže da sad neko vrijeme nisu išli radi magle i bljuzge, ali da inače znaju otići, a da to nije duže od 15-20 minuta (što je sasvim dovoljno) i da mu ne treba oblačiti štramplice, a da ona kad bi mislila da mu trebaju, već bi mi odavno rekla :heart:
Budem danas skočila do Ipercoopa dok ga ne zatvore :x
Roko ima svakakvih rukavica,i vunenih sa i bez prstiju,i skijaških sa i bez prstiju i sve mu stoje katastrofa,ne želi navući kako spada,ili su mu prevelike!
A kad pretjera sa snjegom i valjanjem,ja mu kao prava nemajka,skinem rukavice i igra je gotova :mrgreen:
Citiraj:
Stijena prvotno napisa
sve potpisujem od a-žljCitiraj:
a ga oblačim slojevito - dvije majice da se ne preznojava ili da mu mogu skinuti, ako počne. Vestu mu nisam nikad obukla, isto ko ni štrample. Čitavu zimu u vrtić ide u dokoljnkama s malo potfutranim stopalicama i to mu je i više nego dosta za unutra.
Koliko znam za sad ne idu van, iako bi mi bilo drago da idu, ali navodno se neki roditelji bune Rolling Eyes , pa ne idu...ne, no je bolje cijeli dan biti na tom suhom zraku. Da je ne znam kako hladno, ako ga se dobro obuče, za dijete je uvijek bolje da je bar na pola sata dnevno vani. A ja za to kad dođem u 5, pola 6 s posla Sad , nemam baš neke aspiracije, volje, pa ni vremena!
u ormariću stoje duge gaće i brdo robice
ivan je bolje, noćas se preznojio i više nema temp.
iskašljava
mm isto bolje, doma smo sve zajedno do sljedećeg tjedna, još da nisu bolesni bilo bi super
dana s sa luce idemo slikati kukove i pregledati je kod ortopeda jer pedijatrica kaže da malo drži glavicu na stranu :/
jedva sma pročitala sve što ste napisale, dvije stranice od jučer, u zadnje vrijeme slabo hvatam konce :/ pa ako nekome ne odgovorim molim da me podsjeti... :)
Kala ima sa prstićima i zna mi ljepo opustiti ruku pa ih možemo dobro navući, a ove bez prstića sama navuće. imamo jedne kožne s prstićima al su joj velike, ali joj ih ja navućem kad ide s tatom na sanjkanje jer ona stalno dira snjeg imala rukavice ili ne, pa da ju ove bar malo zaštite. noj prsti otpadju od hladnoće ali nema prestanka dok sama ne odluči ili ju odnesemo, naravno uz vriskanje.
Yas super za Ivana. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Lucu da je sve ok.
skužila sam da mamin mob ima kabel za komp, pa kad ulovim cajta ( znači opet jedna noć bez spavanja :mrgreen: ) skinut ću sličice Kale male bebe :D .
Lovro nema temperaturu ni afte. Valjda mu je pukla usnica pa je krv bila od tuda. Al iz ušiju mu je izašlo čudo smole. Cijele uške su mu bile prljave. Jel to možda znak upale uha?
Paulita tako je bilo Kiaru kad je imao upalu uha i još je plahta bila sva žuta jer mu je curilo naočigled, a nije imao temperaturu pa pedijatar baš nije bio zadovoljan jer veli da se organizam ne bori s upalom. možda bi bilo dobro da odete kod dr da ga pregleda.
A majku mu.... Nadam se da ćemo stić jer radi ujutro a MM je vani s autom.
Naši dragi prijatelji su u rodilištu, čekamo iznenađenje!
Sutra Domagoj ide na operaciju :cry: :(
paulitaivan uvijek ima puno smole
jednom je imao upalu uha i to na moru
mb neka sve prođe savršeno~~~~~~~~~~
:* :love:
Ja mislim da nije, koliko znam uho kad nešto nije u redu proizvodi nekakvu tekućinu (kad od upale i pritiska pukne bubnjić :( , iako stvarno na svu sreću ne znam kako to izgleda), a ova "redovna" smola - što je više to bolje, jer je to najbolja obrana od vanjskih džidža.Citiraj:
Paulita prvotno napisa
Isto tako dobro ju je povremeno i očistiti :mrgreen: , ali ne treba je stalno micati jer samo narušavaš prirodnu obranu i omogućavaš vanjskim utjecajima da se izbore....
A joj draga,ne znam što da ti kažem da ti olakšam :cry:Citiraj:
Mislim,znam da je to rutinska operacija,ali ipak,kad su djeca u pitanju nikada nije lako!
Ideš s njim? Kako će sve izgledati?Daj malo opiši!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Domija :heart:
Da sve prođe brzo i da što prije dođe doma!
Paulita-mislim da je to ok za uho! Roko je to imao kao beba i dr. je rekla da je to ok. E sad jel to isto,ne znam,ali valjda nije ništa!
Javi za prijateljicu kako je prošlo!
Paulita Vanji jako cesto izlazi zuto, cak ponekad i smedje
i ona se cesto coska po uhu, no dr. je rekla da je to normalno.
Redovito ocistimo i za sad je sve ok, nije imala nikakvu upalu.
Mb~~~~~~~~~~~~~~za Domagoja, da sve dobro prodje :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Domija, da sve prođe brzo i bezbolno. :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
u Klaićevu?
javi kak je bilo!
:love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za Domija!
otkad je Kiar imao upalu, ja sad non stop njemu zavirujem u uho. Kala isto ima puno smole i češka se, al ta je malo drugačija.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Lovru da nije upala!
Baš mi je ružno čitati o ovoj sezoni bolesti/bolnica....
~~~~~~ da sve to čim prije bude iza nas! :love: