A, u koliko sati? :)
Printable View
A, u koliko sati? :)
u pola 6
:D
vidimo se!
Pozdravljam vas i :oops: zašto prije nisam skužila da na rodi postoji podforum SZ Hrvatske. Imam sina koji će imati 3 godine u 6. mjesecu, živim u VŽ, radim u V. Gorici. Vrlo rado bi se priključila aktivnostima, u nedjelju smo u Daruvaru tako da ne vjerujem da ću se vratiti do pola 6 kada je okupljanje.
Pozdrav,
H.
nije nedjelja, nego petak(sutra)
Možda dođem sutra, ako MM-u ne uleti kakva obaveza na poslu (na bolovanju sam zbog A. pa ne radim).
za sad nas se skupilo 8.
Nadam se da će doći i oni koji se za sada dvoume ili kaj već
:)
:D baš sam si mislila dal buš došla.Citiraj:
martinaP prvotno napisa
ali nikak da pošaljem sms i pitam... :oops:
bok varazdinke! :*
Imam jedno pitanjce vezano za vas grad. :) MM ide poslom u VZ i kako ce imati nesto slobodnog vremena htio bi malo prosetati po prirodi pa ga zanima moze li lako bez auta doci do dravskog setalista, neke sume, parka?... Neke preporuke? :)
hm... jedino što mi pada na pamet je vodoskok i park iza HNKa. A i cijeli centar je dobar za šetnju.
Drava je malčice predaleko za pehaka.
i mi smo tu :D
cure (i dečko :P ) baš vam se veselim
:) to ce mu bar biti blizu jer tamo imaju predstavu. ;)Citiraj:
hildegard prvotno napisa
MIslim da je centar obisao vec zadnji put. A neki bus za dravu? Taxi?...Citiraj:
hildegard prvotno napisa
I, hvala ti puno! :*
ima gradski bus koji stoji jako blizu kazališta. Ali nisam se nikad vozila njime pa nemam pojima koji ide kamo, a ima i taxi.
Nema na čemu, samo nek se lijepo provede.
hvala ti :*
a ako ti/mu/vam, ovo ne zvuči morbidno, može prošetati i po groblju! :)
Samo da vas sve puuuno pozdravim, nisam se dugo javljala :heart:
Elinor, spasila si me za veceru - kruh je mrak i mljac - gimme me more!
(ups "me" viška :mrgreen: )
:mrgreen: vjerojatno bi mu se mogla svidjeti ideja. tnx ;)Citiraj:
vimmerby prvotno napisa
:heart:Citiraj:
jazzmama prvotno napisa
Obožavam tvoj produgodojeći avatar! :zaljubljen:
Da podignem topic malo
Citiraj:
Udruga RODA organizira besplatan pregled autosjedalica u Čakovcu koje će obaviti Rodini savjetnici za autosjedalice.
Pregled će se održati u subotu 17. svibnja 2008. od 10 do 13 sati na parkiralištu Kauflanda.
Citiraj:
hildegard prvotno napisa
a ja radim prek puta igraonice... smrc, da sam znala bi vas malo pogledala.. budem sad cesce pogledavala dogadanja pa vam se mozda i pridruzim :)
Ah, spavate nešto. Ajd virnite na ovaj topic
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=62749
i pomozite :mrgreen:
Cure, ko je danas ujutro bio u Varaždinu na placu?
Nisam stigla jučer do kraja napisati. Vidjela sam ujutro na placu mlađu žensku s kratkom smeđom kosom u rodinoj majici pa sam si mislila da je to sigurno netko s foruma, ali me bilo sram pitati.
A ja sam vidjela mamu s naramčastom maramom u Čakovcu u Mercatoru, i isto me bilo sram pitati! :mrgreen:
Mislim da je ova cura imala narančastu majicu i bež hlače, i smeđu kratku kosu
Mogla bi biti Hidegard.Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
Citiraj:
hildegard prvotno napisa
Eh, kak sam samo brza i u toku!! :lol:
Zanima me, da li će se tako nešto ponoviti? Imate li tako nešto u planu?
Da li će biti kakav sastanak Roda prije ovih aktivnosti koje se planiraju u listopadu i prosincu? :)
zadnji vikend u kolovozu - spancirfest, mislim petak i subota, javit ce se cure
22. i 23.08. na Špancirfestu. Ja ne znam gdje, ali mislim da ti neće biti problem potražiti ;)
Ak sam dobro skužila, to bu nekakav štand na Španciru?
Ak je tak, onda bum Vas sigurno našla! :D
jel netko za kavicu 23.8 ujutro? Idemo na spancir da vidimo rode pa ono....usput :mrgreen: :coffee: :yes:
i kavica i dvije
može i medica, ako se rode smjeste negdje u blizini onih štandova s finom papicom i finim napicima za degustiranje :lol:
ma vidimo seeee :D ee
majko mila, jesam brza zadnjih mjeseci!!!
no, i cure, gdi ste se pogubile dotične subote ujutro?
opčinila vas medica i ostale finese pa niste Rodin krasan štand našle? :P :)
ja sam bila! ja sam bila! ja sam bila!
mislila da ce biti majca za odrasle a ono samo za cvrcke :(
i ja bila
malo popričala s c8urom jednom (ne pitah za ime)
i kupila "ja sam malo sunce" - shirt
majce su fenomenaaalneeeee
svaka čast rodinim dizajnerima ;)
patronaznoj sestri da me uputi na sastanak rodinih clanica u cakovcu... moze li mi neko pomoci oko toga. jednostavno da navedete datum kada se sljedeci put sastajete??? i gdje??
Mi ti se uopće ne sastajemo :oops:
Sve odradimo preko telefona i neta (govorim za članice Udruge), samo štandiramo uživo.
Trebao bi biti štand povodom tjedna dojenaj u Čakovcu, ali to ću još javiti.
A što se tiče sastanaka grupa za potporu dojenja (što organiziraju patronažne sestre) to će ti patronažna reći nakon poroda.