mi imamo mura 4 stara par godina. mislila sam ih prodavati ubrzo. znači, nisu kompatibilna s novom košarom? sa cabriofix sjedalicom jesu.. hmm. morat ću to napomenuti budućim vlasnicima!
Printable View
mi imamo mura 4 stara par godina. mislila sam ih prodavati ubrzo. znači, nisu kompatibilna s novom košarom? sa cabriofix sjedalicom jesu.. hmm. morat ću to napomenuti budućim vlasnicima!
imam pitanje u svezi mura košare...raspakirala sam košaru i sad vidim da nema nikakvih ručka za nošenje, eh sad ne znam da li uopće ih nema ili su ih u trgovini zaboravili?!
uglavnom s obzirom da sam na 2 katu i nemam mjesta u stanu, razmišljala sam konstrukciju kolica ostavljati u prizemlju, a bebu nositi u košari, međutim bez ikakvih ručki mi sad to izgleda neizvedivo.....ja sitna, a košara ogromna....
Nosi se za ove dvije bočne ručke (na linku se vidi jedna) ili za ručku na vrhu "sjenila". Ali teško je jer je košara sama po sebi glomazna i teška. (Zato dobro služi kao krevetić bebi prva 2-3 mjeseca, a i neće je beba tako brzo prerasti.)
http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...w=1120&bih=563
E te pak ja nisam nikad primijetila :D . Ali mogu pogledat. I odoh stavit oglas na burzu, lijena sam za prodavanje te košare, a sama se neće prodat.
kad bebica može u sportski dio ?
imam muru 3
Nama se isto jako sviđaju ova kolica, a kako ćemo imati ljetnu bebu htjeli smo izbjeći uopće kupovanje košare (meni osobno nije pre praktična), nego uzeti kolica koja mogu odmah od početka, dakle imaju nulti, skroz ravni položaj.
Prodavačica me uvjeravala da su Mura od 0 mj. i da je ona tako vozila svoje dijete od početka, ali kad ih je stavila u nulti položaj nije mi bio baš sasvim ravan... ne znam... jel itko vozio bebu u Muri bez košare od početka?
I malo off topic, da li postoje neka druga "sportska" kolica (dakle, velike gume, robusna, prigodna za rolanje...) a da mogu u sasvim ravni položaj? Od ovih što sam vidila Mura mi je još bila najravnija, ali ponuda je prilično velika u današnje vrijeme...
ja sam uzela u pikolu...
jako su slicna murinim kolicima...
dva robusna gumena tocka iza... jedan "poduplani" plasticni naprijed... odlicna su,lagana,sportska,i imaju nulti polozaj (skroz su ravno)....
ja sam ih kupila u osijeku i proslo ljeto su bila zadnja,pa su im snizili cijenu za 50 %.... umjesto 2400 kn,platila sam ih 1200...
samo si potrazi na netu i svuda obilazi trgovine dok bebac ne dode...
ja sam kupovala kolica od 4 mj trudnoce-pa skroz do kad mi je mala imala 2 mj....
Mi imamo Muru 3, kupili smo ih kad je stariji sin imao 5,6 mj i kupili smo samo osnovna kolica jer je on tada već sjedio...e sad imamo bebu staru 20 dana i kupili smo još autosjedalicu jaje cabriofix za ta kolica, super mi je to praktično jer ih samo skinem s kolica i stavim u auto, no zna li netko koliko se dugo beba smije vozit u tom jajetu s obzirom da mi djeluje dosta skvrčeno u tome? pitam za vožnju u kolicima.... ne u autu, u autu obavezno koristim cabriofix ....
po kući malog vozim u tim osnovnim kolicima samo ih spustim u ležeći ali to nije baš za van, jer je još premali da ga vežem pojasevima....
ja ne bih preporučila voziti malu bebicu u muri,jer mura nema 0+ sportsko sjedalo,već je sigurno 20-30 stupnjeva
svog sam bebea nakon 5mj starosti počela voziti u muri
pozdrav cure
imam jedno pitanje vezano za mura kolica, odnosno za sportski dio
kupili smo ih ove godine,
da li se naslon vaš naslon može zakočiti, znači kada ga spuštam moram povući onu ručkicu od iza i to mi j e ok, ali kada ih hoću podići ne moram ništa ni stisnuti ni povući, ona se podižu samo guranjem nema nikakve kočnice, ne znam dal to tako treba biti ili da idemo reklamirati