Dobro jutro :)
Sretan put skijasima i uzivajte !!!
Ja se vec dva dana ne mogu pomaknuti, ne znam kaj mi se dogodilo
:/ , ali uzasno me boli cijeli trbuh, ne mogu se sagnuti, ne mogu hodati, bas mi je koma :cry:
Zadnjih par dana sam malo vjezbala,radila trbusnjake pa MM veli da sam sigurno dobila upalu misica. Ne znam vise kaj da si mislim.
Klinci su inace zdravi, Vanja cijele dane paradira u haljinicama , sosicima, pjeva i plese :)
Dok se Luka rodio imao je grceve, nije spavao po noci, stalno se budio, vecinom je spavao na meni ili na MM ,
uglavnom znalo se desiti da se po noci budio svaki sat i to je trajalo i trajalo.
Kad sam ostala drugi put trudna i kad smo saznali da nosim curicu , svi su mi govorili da su curice mirnije i da ce sigurno biti bolje kaj se tice spavanja
i bilo je dobro puna dva dana :lol:
Tada je pocelo ,ali nije bila noc tako strasna koliko je bio dan.
Malo si je znala odspavati i tada je slijedio plac. Znala se plakati po tri sata u komadu bez prestanka, ja sam vec znala biti toliko ocajna.
Bilo mi je zao Luke jer je imao samo 18 mjeseci i bio je jos tako mali, a samo sam nanasala Vanju, uh bas mi je to bilo tesko razdoblje.
Ponekad velim MM da mi je zal kaj vise ne mogu imati djeci jer bi sad jedno malo mirisljavo pa mi MM veli da nisam normalna :lol:
, ali kaj mozes kad sve to zaboravis i ostanu ti samo lijepi trenuci.