zubica, i ja bi upozorenje tebi napisala velikim slovima, ali cure su već sve rekle jako glasno :) ...ovo tvoje stvarno može biti implantacijsko krvarenje i zato laganini, penzionerski. Sretno!
Printable View
zubica, i ja bi upozorenje tebi napisala velikim slovima, ali cure su već sve rekle jako glasno :) ...ovo tvoje stvarno može biti implantacijsko krvarenje i zato laganini, penzionerski. Sretno!
dobro, dobro poslušat ću vas..
i ja sam do sad uvijek imala dobar endometrij, a ovo su mi u biti prvi utići, pa sam mislila da od tud možda grčevi...imam feling da preskočim samo jednom ih stavit da bi procurila kao špina.
Ali šta je tu je, čekam 04.02.... ako brana do tad ne popusti..
Sve vas puno :love:
zubica, od utrića jedino imam vrtoglavicu i tvrdu stolicu, a za grčeve, to nisam čula...ne znam, kod mene ne... ajde nas ti razveseli konkretnom betom pa da se svi veselimo :)
ja moram postavit ovo pitanje iako mozda bespotrebno, al zar smo toliko "ugrozene" da ne mozemo ni prozore oprat dok cekamo betu... ja sam bila jako neodgovorna i odma isla radit, cak mi se posao moze nazvat fizickim, pa se saginjem non stop, dizem relativno svasta, lagano trcem kad mi panika i sve sta ne smim, al to mi posao i neznam se kontrolirat, a i smatram da nisam trudna 100%
za sljedeci put (2 pokusaj) sam rekla da necu ni ic na posao jer se ocito neznam kontrolirat nego cu bar tjedan ostat doma, a onda rec da cu samo u kancelariju, al moje pitanje nakon svega, zar se toliko moramo pazit?! kako su prije zene ostajale trudne i nosile jako teske stvari i crncile pa opet nisu ugrozile trudnoce, znam da je tada bio i cisci zrak i manje ozonskih rupa i zdravija hrana i neznam sta, al opet :/
regina, ima nas ovdje dosta koje bi svisnule da moramo previše mirovati. Dobro je makar tri dana nakon transfera ostati doma i ne baš raditi po kući. Ne treba se izležavati, ali sve lagano. Nakon toga normalno se vratiti svom poslu ako nije pretežak. Tjedan dana baš ne nosim stvari teže od 2 kg (recimo), nije uputno rekreirati se u tom periodu, plivanje - ne....Ja putujem 23 km na posao i to me nekako najviše psihički smeta (vozim)...
Meni dr. uglavnom napiše umjereno mirovanje. Nakon prvog IVF-a rekao mi je da se ne smijem izležavati jer nisam bolesna...
hm, hm regina pratim ja tebe :mrgreen: , imaš ti nekih simptoma, čitala sam ja. Ja sad žalim šta nisam išla radit, nego doma treniram živce. a simptoma osim kao da ću dobit M nemam apsolutno nikakvih.Nažalost.
Nego iz sveg srca žalim ti veliku betu sutra! :love:
Meni je danas, 9. dana nakon transfera pocelo minimalno krvaruckanje. Iako su mi i ginica i dobra dusa s foruma rekle da to ne mora znaciti negativan ishod, grozno se osjecam... :cry: i jos k tome menstrualno.
Ovo cekanje bete stvarno je mukotrpno :(
pa koliko ja znam i trudnicki simpomi su bas kao pred menzes, bez ikakve razlike tako da si i ti trudna 100% ;)
ja nisam bas previse citala o simptomima jer znam da cu svakog umislit :mrgreen:
meni je najveci simptom cirici sto znaci nazalost, menzes se blizi :/
jedino sta me sise ne bole, a to obicno bude, bolile me samo prva 2 dana nakon ET-a i nadutost puno veca nego inace, sve to zbog ICSI a zna zavarat :x
A ja jadna nemam čak ni zatvor. :(
Svi su imali zatvor, osim mene.
e da i TaMarelica, krvaruckanje može biti implatacijsko...
Ja ti vibram da je..a ti miruj i sretno :heart:
Zubice te dvije kapilarice sam imala i ja i to je bila novost u odnosu na sve prijašnje ET i bilo je implantacijsko.
I mene su čekanja bete ubijala u početku, a sada uredno uzmem 2 tjedna bolovanja i uživam i odmaram doma (posao mi dosta stresan, tempo ubitačan već godinama i zato sad uživam odmarajući). Naravno živčeki pomalo rade ali puuuno manje nego prije.
Cure sretno.
bila opet kod doktorice, nije dobro, endometrij se poceo ljustiti, iako ne sav. poslala me doma, prepisala apaurine, utrici su i dalje u djiru, mirovanje do ponedjeljka, a onda opet na pregled.
:cry: :cry: :cry:
sanse su da se ovo dobro zavrsi su majusne, ali mozda ipak...
taMarelica kaj krvariš?
nazalost da... :cry:
izgleda bas kao moja standardna endometriocina menstruacija, a tjedana dana uvertire, pa ona drugi tjedan juris.
cuda su jos uvijek moguca, ali trebam odmah planirati dalje.
Drzi se :love:
Nikad ne znaš, možda su mrve borci i odluče ostati uz mamicu.
Samo mirno :love:
Javi nam nakon pregleda kako je...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra :heart:
XCitiraj:
ZO prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma hvala vam svima na dobrim vibrama, ali jucer je bila niagara ... :cry: ali ne samo suza.
ne znam tko bi to mogao prezivjeti. vec sam se rekuperala i dosla k sebi, i prestrojila redove. dakle, treba zalijeciti moju gadnu endometriozu, dolazi na red stroga dijeta i akupunktura ...godinama flertujem s makrobiotikom, vjerojatno je sada vrijeme da se spoznamo do kraja.
glavno da ja imam plan. ;)
Žao mi je ali tako treba HRABRO naprijedCitiraj:
taMarelica prvotno napisa
žao mi je :( , bravo za stav!!! :love:
Samo hrabro dalje :love:
žao mi je..
samo naprijed, aj ti želim svu sreću svijeta :love:
:love:
jutros sam htjela ići vadit betu ali me bilo strah od rezultata pa sam odgodila za sutra a možda je i to prerano! :shock:
nisam usdpjela sve pratiti ,koji ti je dan nakon ET?Citiraj:
izabela prvotno napisa
taMarelica žao mi je, ali hrabro naprijed do cilja :love:
Ja sam odlučila vadit betu u četvrtak, 14 dana od punkcije, 12 od transfera. (mislim da je to ok?)
Da ne produžujem agoniju, simptoma nema nikakvih osim povremenih grčeva kao pred M. Ne dam mi se filat utrićima.
Izabela koji ti je dan i imaš li simptoma?
zubica, i ja ću slijedeći puta skratiti to čekanje, a najrazumnije mi se čini vaditi betu 12-ti dan od et-a trodnevnog embrija. Meni nije problem samo radi utrića, koristim i skupi crinone gel koji mi traje 15 dana i već mi se nekoliko puta dogodilo da sam kupila cijelo pakovanje samo zbog jedne doze.
Izabela koji ti je dan i imaš li simptoma?[/quote]
sutra idem na betu, to je 12. dan et a 15. od punkcije. nemam nikakve simptome, osim što bih po cijeli dan spavala a inače sam spavalica pa to ne pripisujem nekakvom simptomu.... :lol:
kupila sam u ljekarni test pokazalo mi plus :D
izabela pa to je super
da, to me podiže ali me svejedno strah bete
Samo hrabro evo ti malo ohrabrenja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
izabela prvotno napisa
ma plus je plus, draga moja ti si truuuudna.
Držim palčeve za veliku betu sutra :heart:
+ je + sa koje god strane gledali!
taMarelica :love: bit ce sljedeci put
izabela cestitam, to je to :D :D
zubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ za cet
hvala što ste tu!
zubica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint:
temarelica :love:
jutros bila u petrovoj od moga straha krv nije htjela van, u drugom pokušaju uspjeli!
večeras javim nalaz bete!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da beta bude što većaCitiraj:
izabela prvotno napisa
Izabela sretno,ma sigur si trudna!Tako je bilo i meni!Dan prije bete sam napravila test i bio je pozitivan!Vecina zena s kojima sam komunicirala su mi rekle da kad god je test bio pozitivan da su bile trudne!I ja sam sumnjala kada sam ugledala plusic na testu .Evo trebam roditi u trecem mjesecu,ali sam poslije IVF-a isla sa knedlom na svaki pregled i poslije svega si mislim koja sam ja luda sto razmisljam o glupostima i dopustam strahu prostora u svom zivotu,zato opusti se i uzivaj.Vidjet ces da ce sve biti u redu!SRETNO!
Izabela + je + i tu nema filozofije a ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da će i sve ostalo biti kako treba.
taMarelica :love:
Zubice i tebi ~~~~~~~~~~~~~~za betu pozitivnu.