potpisCitiraj:
Joe prvotno napisa
Printable View
potpisCitiraj:
Joe prvotno napisa
pa može, ali povremeno, ali stalno :?Citiraj:
Joe prvotno napisa
dozivljavate li orgazam?
prilikom svakog odnosa ili?
morate li biti u odredenoj pozi za to?
da,ali samo klitorisni,onaj drugi nikad
nebi islo bas svaki put
o da ja moram biti gore i gnjeciti :lol:
misionarski jednostavno ne podnosim vise vec duze vrijeme,sada samo gore i dogi...
a tko je spominjao stalno?Citiraj:
anima prvotno napisa
anima, nemoj nama disfunkcionalnima vaditi mast ;)
ste probale onaj vibrirajući prsten? jako je dobar.
to sam predlozila muzu,ali je rekao da mu frend bas nije nesto zadovoljan...Citiraj:
CIARA prvotno napisa
njima netreba, ali za nas cure je prava stvar. i mislim da bi mikki pomoglo barem malo
hm, mislis? jel to onaj durexov? uocila sam ga na reklami.
ja mislim da bi meni najprije pomogla jedna lobotomija :/
Sori, koje je ono bilo pitanje? :? :saint:
Da.Citiraj:
mikka prvotno napisa
Ne.
Da u svakoj u kojoj je moguć ručni rad.
I meni su osjetila površinska 8)
ma nije samo ti probaj , doduše prvo provjeri zbog trudnoće, gle ni meni nije uvijek volja , kako bi rekla anima. i već mi jedosta ono ja gore ti gore. poludim od toga
moover, mogao bi odgovoriti za svoju zenu ;)
btw, super ti je potpis :lol:
Da. Ne. Ne.
Meni to čak ni nema veze s fizičkim kontaktom, ja to mogu i samo ovako bez ikakvog dodira. Sve je to u glavi :mrgreen:
Sirius 8) 8)
To znači da je u tvojo glavi sve sjelo.Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
A tu sve počinje.
Ja sam puno radila na sebi i sada sam puno zaovoljnija. S orgazmima nisam nikada imala problema, ni pozama, ni više puta za redom.
Neke su mi se stvari posložile nakon čitanja Erosa i Logosa (A.A.Makaja)(nadam se da na spomen ovog imena neće biti negativnih konotacija) i potpisujem martu, za one s problemom je stvarno rješenje tantra.
moje rješenje: opuštanje
Ja potpisujem Sirius Black meni orgazam isto počinje u glavi i stvarno treba raditi na sebi. Seks u tridesetim je sto puta bolji od seksa u dvadesetim :)
Nadam se da je napredak progresivan, da četrdesete donose neka nova znanja 8)
mikka evo čitaj malo:
http://www.zena.hr/clanak.aspx?ID=4&clanak=406
O, da :)! Mislim da je tako za većinu žena.Citiraj:
talia7 prvotno napisa
Do prije pola godine sve ste vikale kak se ne sexate, kak vam se neda, boli glava, boli duša, a sad narifljale dvije stranice, to ne samo orgazam, već orgazam na treću, jel to nešto divlje u zraku ili kaj?
Nije da sam ljubomorna, ali da sam znatiželjna, jesam?
ja sam na početku svoje veze objasnila mužu anatomiju ženskog tijela i kako najlakše i najbrže stići do kraja. on je to prihvatio i od onda se zaista trudi da doživim orgazam. čak ne želi da svrši prije mene. ako ide teže onda se pomognemo rukama, ali i to ima svoj gušt. znamo odgađati njegov svršetak kako bi se uskladili i zajedno doživjeli orgazam. svakako da je najvažnija predigra. mislim da je to već pola posla
rinama ,nešto je divlje u zraku :mrgreen:
Prsten je super :D
Podrazumijevaju li ova pitanja penetraciju? Ako da, onda;
dozivljavate li orgazam? Da
prilikom svakog odnosa ili? Ne baš svakog.
morate li biti u odredenoj pozi za to? Da.
Ako ova pitanja podrazumijevaju i alternativne :mrgreen: metode odnosa, onda; da, da, ne.
Nisam nikad probala taj prsten. :/
eh, da. meni je prsten super. njemu svejedno. [/b]
To sam vidla u DM-u nisam skužila koja mu je svrha.Citiraj:
monax prvotno napisa
1.da,ali ja spadam u 70% žena koje ne mogu doživjeti vaginalni orgazam, pa se prepuštam klitoralnom.
2.da
3.da
Prsten... Kako sam od "površnih" i nije me nešto oduševio... A i meni smiješno da MM u krevetu bruji kao neki android bzzzzz 8).
:lol: :lol:Citiraj:
ina33 prvotno napisa
Pojačaj glazbu.... :lol:
a malo mašte pa ne mora sve po uputama na pakiranju :lol:
Joj, super je tema!!
Kod mene je kako kad, imam faze kad sam napaljena danima i samo čekam da eksplodiram, a opet ima dana (mm kaže 'mjeseci') kad mi se ne da ništa po tom pitanju.
Orgazme doživljavam bez neke posebne poze i definitivno se slažem da je sve u glavi. I naravno, ne prilikom svakog odnosa.
E, ali se slažem se curom koja je napisala da joj je seks bolji otkad je rodila. Ja ne znam jesu li me tako 'posebno' zašili ili što, ali ovo je 100% bolje! 8)
Ja uopće ne primjećujem razliku, meni je sve isto ko i prije poroda. Pukla sam površinski, pa su me šivali ali se to uopće ne primijeti, sve je isto kak je i biloCitiraj:
@n@ prvotno napisa
A kaj je s onim da veličina nije važna i da je važna tehnika? :shock:Citiraj:
@n@ prvotno napisa
Mislim da partneru treba u uho nježno dati smjernice. I svi hepi. :)
Ne znam, kod mene nikad nije palilo to s tehnikama.
Debljina je važna, a onda može i tehnika. :oops: :mrgreen:
Sve je to vrlo individualno...
Meni ipak orgazam dolazi prvo iz mozga a onda dalje.... Ak mi nešto fino šapće na uho ja gotova... Ma naravno da ga moram i osjetit. :mrgreen:
Sjetila sam se one epizode Sexa i grada kad je Samanta imala tipa s malim. Pa kad su se dohvatili u krevetu, on sve stenje i puše a ona čeka da tip uleti. A frajer u međuvremenu svršio. :lol: :lol:
a gledajte da je situacija obrnuta pa da ti možeš a tvoj muž ne krivila bi sebe.
znači vrijeme je da ti pomogne.
joj da a ti mu moraš reći kako
ovo sa tehnikom su muške SF fore
postoje mali i veliki i tu priča završava :mrgreen:
ja ga isto moram malo osjetit al ne mora bit neki veliki, meni je mm-ov malčice velik al ok valjda će se moja mala s vremenom naviknit na njega :oops:Citiraj:
Stea prvotno napisa
Nekako mi ovo ima logike 8).Citiraj:
@n@ prvotno napisa