Prekrasni ste svo troje! :heart: Gdje ste samo kupili ovo janje-outfit? Već vidim iduće zime svog aligatorčića u takvoj janjećoj koži :mrgreen:
Printable View
Prekrasni ste svo troje! :heart: Gdje ste samo kupili ovo janje-outfit? Već vidim iduće zime svog aligatorčića u takvoj janjećoj koži :mrgreen:
Svi ste mi super a Viktor je preeesladak! Zakon mi je na onoj slici gdje spava sa knjigom. :*
Mommy: H&M Graz, tako mi je žao što ga je samo 2-3 puta uspio obući...
I mi imamo novih slika.
(Apricot kad vidis onu na kojoj sjedi - obrati se MM. Valjda nije znao sta ce s njim u 5 ujutro, pa ga namjestio za slikanje, a ni malom nije bilo mrsko)
Mashala, sto ti dijete raste ko iz vode :D A kao da je jucer bilo kad si obavjestila da si rodila.
ona s foteljom je za krepat :lol:
sunce malo - predivan decko! kako se samo lijepo smije...
Evo škicnula ja ponovno vaše slikice.Kako klinci rastu...Viktor je predivan,sva sreča da nije iz Zgb.a jer bi mom Vjeki bio opasna konkurencija :mrgreen:Velika pusa!
Hvala, pusa i vama od nas....Moram vam ispricati 2 dogodovstine od jucer...1 Setamo mi, V. u marami kod tate (meni postao pretezak) i kaze meni MM (mrtav ozbiljan) nakon pola sata "Jesi vidjela kako ga gledaju ove trebice od dvije/tri godine...?" Ja umrla od smijeha. Moram hitno roditi kcer, pa da vidimo ko ce tad bit "trebica"...
2 U prodavnici hocu da mu kupim neki kacket i dopadne mi se jedan od jeansa sa crvenim sljokicama. Kazem ja prodavacici: "Mozete mi pokazati", na sta ce ona "Ali to su zenski". Ja kazem "Gdje pise?"Ona:"Ma joj ljudi se znaju uvrijediti kad ih ponudim za djecake" Ja: "Primitivci homofobicni"....U to i moj MM ugleda kacket u mojim rukama i skoro vrisne: "Pa nije peder, neces mu valjda taj?!"
(Toliko o homofobicnim primitivcima, ali ja sam ipak kupila neodoljivi kacket sa sljokicama) :D
presladak je :heart:
a tek kad mu staviš kačket :D
presladak je :heart:
a tek kad mu staviš kačket :D
Malac je presladak. A moram ti reci da tvoj muz i muz od Apricot lice. Da nisu roddddd?
Ja znam da smo nas dvije iz istog sela....tj. selo do sela, a oni.....ko zna.
Lijepi ste svi troje al Viktor mi je naj ljepsi.
Heeej mama!!!!!!! Pa ti si prava macka :*
Presladak je Viktor!
viktor je super, priča sa kačketom može u anale...
ali da MM liči na Viktorovog tatu?! snorki... šta si taj dan jela, majke ti?
a gdje su nove slicice? smrz...
http://public.fotki.com/Ninet
Ovdje...
aj ninetttttttttttttt
masallah kako je samo sladak
bolje da vas ne vidim jer cu ga pojest
saljem mu milion mirisa :*
Ninet, ovo ti dijete raste k'o iz vode!
meden je! a tek oni zuboviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pravi mali zVec :heart:
kakav mali veseljak, pa još sa ona dva zubeka... preslatkica!
http://public.fotki.com/Ninet
Ponovili smo se sa slikicama. Da vidite kako se volimo kupati i surfati...
prepisujem gornji komentar - veselog li djeteta! slatkiš mali!
jao, što je sladak!
šmrc... ja sam u kuli slavila 5. rođendan...
vodit ćeš me kad dođemo...
Pa ja cekam....a septembar prolazi. :cry:
poza gdje tati spava je ista kao ad bi bembov tata njega nosio. mi smo ga tad zvali gudilo. poza pijanist mi je preslatka.
divan dječak :heart:
Imamo novih slika.
Ovdje...
http://public.fotki.com/NinaPo/v_raste/
Pass: viktor
al' to dijete raste! kakav prefrigani osmijeh... presladak je s ona dva zubeka!
(a ni ovaj komadić mame što se vidi nije loš ;) )
Ma da nije los ne bi bio komadic....pokazala bi se mama u punom sjaju, al mene se slika samo kad sam u trenerci i s viklerima... :(
pa barem tako - sad smo bili na moru i mm kaže, daj da vas slikam da dijete ima bar jednu sliku s mamom... :roll: nekako se najčešće ja hvatam fotića.
a trenirka i vikleri će nas teško šokirati (zapravo hoće - vikleri znače da nešto poduzimaš protiv masnjikavog repa ili izrasle frizure :ceeer:)
Majko draga kako sam narastaoooooooooooooooooooo. Masallah.
presladak presladak presladak
:love:
da ne pitam kad cemo na kafu po 100-i put...salji pm