Noćas ne idem spavat dok ga ne završim. :saint:Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Printable View
Noćas ne idem spavat dok ga ne završim. :saint:Citiraj:
imaš pp :mrgreen: :*Citiraj:
pp poslan prije nego sam ovo vidjela !!!!
e kad se žuriš. a ja ti s tim nemam problema uopće neidem po dučanimaCitiraj:
traktorka prvotno napisa
:shock: :naklon:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
ne bih bas rekla ;)Citiraj:
traktorka prvotno napisa
a vidim da je postalo zanimljivo, bitno da se radi o humoru, nema veze sto je ponekad crni
:mrgreen:
ovo i mene zanima! :)Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Čitam vas i smijem se.....
Bilo je na skijanju svega...... :roll:
Kod nas ništa novo. U Zg ipak idem autom pa mi neće trebati tramvaj.
Trak, šta planirate na rođendan, meni je već sad muka kamo smjestiti onu gomilu ljudi i djece.....Prošle godine ugasili grijanje i pootvarali prozore koliko je vruće bilo, bilo nas i kod susjede u stanu..užas.
Maruska i Lovre su prvi na spisku za proslavu rodjendana u veljaci ako se ne varam :)
Ajme, da!
A jel zna tko gdje je nestala Mommy Plesačica, baš sam je se sjetila nekidan.....?
tu i tamo se javi na nekoj od temaCitiraj:
Točkica prvotno napisa
to je sve što znam
a nema ni josie niti lucky day
a što se roćkasa tiće mi definitivno idemo u igraonicu
naš stan je premali za ugoščivanje, pogotovo sada kada su klinci veći, pa još i svi roditelji
kam da stavim 14 odraslih i 12 djece koji divljaju???
samo ne znam što ću kada bude lucin ročkas :?
već mi je slabo
dakle, ivanov za klince u igraonici na dva i pol sata a jednu večer će biti samo bake, dede i kumovi, i tu večer će nas biti 20tak ali barem neće biti puno djece
prošle godie je ipak bilo lakše, bili su manji a ivanova soba još nije bila u funkciji pa smo se raspodijelili a sada je i za soba namještena i u ovakvu kakvu je jedva stane toliko klinaca
Mi ćemo imati maratonsku proslavu !
Dva dana rezervirana za prijatelje,naravno popodne,a jedan dan za ručak rodbina!
Ja od veljače do kraja ožujka imam 6 dječjih rođoša,i to sve od najboljih prijatelja. Baš se tako potrefilo da su većina rođena u veljači i ožujku. I još jedno krštenje u ožujku! Tako da mi ova sniženja super dođu. Inače bi mogla dići kredit koliko nam poklona treba....a još i Rokov rođoš!
U petak idemo na prvi rođoš u nizu,i to u restoranu. Malo sam skeptična jer su uglavnom djeca od 2 do 4 godine,pa ne znam kakva će tamo biti moguća zabava :/ pogotovo što je većina dosta žive djece! Nadam se da će biti dobro!
sve mi se cini da cemo i ove godine biti u Hrvatskoj za Kristijanov rodjendan
jos je sve upitno
nisam se bas spremila za ispit pa mi se niti ne ide, ali trebamo neke stvari obaviti za svekije...
stvarno ne znam kako ce izgledati proslava ove godine
a to je vec tako blizu :/
Ajoj, o rođendanu ne želim razmišljati. Tek sam prošla Ledin i treba mi malo vremena za oporavak. Sve mi se čini da ćemo i mi maratonski.
Događaji na skijanju su stvarno crni humor.....
MB, tebi je stvarno veselo. Mislim da je ipak lakše kada su samo dvoje jer se barem roditelji mogu rasporedit. A s troje ti uvijek fali jedan.
Yas, pogledala sam slikice, Lucija mi je sada jako slična Ivanu. A Ivan s medekom :lol:
Ja sam izgleda dobila gripu. Popila sam Dalsy pa mi je sada temperatura pala i ne bole me leđa. Samo da je ne zarade i djeca :/
yas- sličice Luce i Ivana su prepreprepreprekrasne :zaljubljen: :love:
Paulita-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije gripa i da ne pređe na djecu!!
Roko još ne spava...trenutno je Šlep :mrgreen: :roll:
:tele:Citiraj:
Paulita prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije gripa i da ne prijeđe na dječicu!!!
dok se vi sve izredate za rođendane možda i meni padne kakav ideja
1. rođ. 2 dana 2 lokacije ( kad neke nesmijem doma pozvati zbog sveki )Kalin doma
2.rođ. u restoranu skupa s krstitkama - nisam dala da bude hrpetina ljudi i djece i mala beba
s obzirom kako su nas zeznuli i nisu došli na rođendan i krstitke uopće nisam pametna kako slaviti i koga pozvati jer mi odmah pada mrak na oči ( 2/3 gostiju i to s MM strane nisu došli i nisu javili da neće doći, a svekiji em što nisu došli em napravili scene :evil: :evil: :evil: )
danas nam je puno bolje prošao dan, pokušaji samokontrole recimo na dobrom putu, e sad treba pokušavati i dalje :/
Yas, pogledala sam slike, predivni su oboje...... :* A tek one slike njih dvoje skupa, kako se vole, ma preslatki su!
Ja intenzivno o rođendanu, imala sam super ideju ali teško izvedivu budući da je 3. mjesec. Ima jedna pizzeria sa terasom tu blizu nas, u prirodi, ima terasu sa igraonicom i pješčanikom. Mislila sam to iznajmiti na popodne i utrpati cijelu ekipu sa djecom ali strah me vremena, da i bude sunčano neće biti pretoplo..... :( , pa mi ostaje stan i kaos.
Imam još vremena pa ću valjda nešto smisliti...
Dakle vidim da je Mare otišla spavat neobavljenog zadatka.
Mial tebi šaljem neke materijale pa se zabavljaj.
Nego mene moj muž ostavio doma jučer sa tri njih - samokontrola je morala biti jaaaaaaaakkooooo izražena, ali više zbog njega neg zbog njih. Čini se da on nervozira djecu. A bogami i mene :evil:
A zašto smo danas plaviiiiiiiiiiiiiiiii?
Sviđa mi se malo za promjenu, a i kontrast mi je puno bolji jer na ovom monitoru od laptopa je sve anemično.
Ili su skužili da je za nas majke s sinovima ono bilo prerozo, pa su nam osmislili poseban look :raspa:
Nego trudnica kad ćemo kafe?
čim ću ju moć ponovno popit bez "nepoželjnih" posljedica :mrgreen: , a i nešto u zadnje vrijeme nisam poželjno društvo, ni sebi, a vjerujem ni drugima, al čim malo dođem k sebi, javim se!Citiraj:
Ajde dobro nek ti bude. Vjerujem ti. Ali tam ti je mjesto za sređivanje posljedica blizu - na dva tri koraka. Pa to bi stigla :P
Eeeeeeeeeee a sad sam na admin pomaže u nevolji skužila da si sam možeš porihtat stil u profilu i bit u boji kojoj hoćeš.......Citiraj:
Stijena prvotno napisa
kak je Cobalt dobaaaaaar, cureeeeeeeeeeeeeee.........ko da nije naša roda........al bar malo za promjenu toliko sam na njoj da me već glava boli od gledanja u rozo :lol:
Joj meni je jedino roza ok,nedavno sam isprobala sve boje i uopće ne mogu tako čitati,kao da sam na nekom drugom forumu. Čim je jeučer postao plav,odmah sam ga porozila :mrgreen:
Stijena-ne znam kako su na mene prešle trudničke fore,ali ja opet jeeedeeem da je to strašno :lol:
MB-nekad je lakše s djecom nego tatama
Mare-mi bi slike!!!!!!!
TRAK hvala na pitanju Mateo je dobro u vrtiću je,jučer prvi dan nakon dosta vremena, puno je zadovoljniji kad ide,kući se vraća puno doživljaja hoče mi nešto reći šta su radili pa šta zna kaže šta nezna pokazuje rukama pa ja pogađam
nedavno je imao neke crvene papirnate maramice,dobio paketić od susjede potrošio ih i objašnjava dedi da hoče maramice i on vadi svoje daje mu al neće te nezna reći crvene neg je uzeo crvenu bojicu i pokazuje i veli te majamice
jel vaši znaju imitirat glasanje domačih životinja?mi :yes:
pitam ga kak pes kaže on VAU VAU
kak mačka MJAU MJAU
koka KOKODA
kravica MU MU
ovčica ME ME.......presladak mi je kak ih imitira
od nalaza radili smo bris nosa i grla,grla je uredan nosa ima porast mikroorganizma
ekg uredan
još napraviti timpanometriju i audiometriju-to je mjerenje tlaka bubnjića....pošto ima dosta smole (sad je otapamo u ulju) moguče je da slabije čuje dok je zaštopano što nisam primjetila
Nina :love:
Trak kako sveki?
MB-sve po starom,bila na kontroli i kažu da tako može biti i do 6 mjeseci.
Nina-super što je sve po starom !!
Roko odavno oponaša životinje (kako Mial kaže-krepani vepar mu je omiljeni :lol: )
krepani vepar? kak se on glasa??Citiraj:
traktorka prvotno napisa
za sveki ~~~~~~~~~~~jeli kod kuče?
nego reci kak ste se zabavljali?Citiraj:
:lol: ma to se zezam....glasa se tako da klinci vrište bez veze-kao krepani vepar ,tj. kao da kolješ prase :mrgreen:Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
Sveki je doma,leži,komirana! Hvala na vibrama :heart:
Citiraj:
traktorka prvotno napisa
kak je ta Mial neozbiljna ;)
Ovako. Jučer popodne sam pripremila slike. Kad sam navečer išla uspavati Lovru, uspavala sam i seb. I to toliko da sam jutros na posao došla iza 9 (a radim od 8).
Sad mi je više glupo išta obećavati, ali evo: upload ću napraviti danas, tako da ćete od sutra moći uživati u prekokrasnom izboru pedesetak fotografija splićana na snijegu (i u vodi).
[quote="Maruška" tako da ćete od sutra moći uživati u prekokrasnom izboru pedesetak fotografija splićana na snijegu (i u vodi).[/quote]
Super,baš me zanima kako je sve tamo izgledalo !!
Hoćemo imati exkluzivne fotke mama u badićima :mrgreen: ?[/b]
Ma šta samo mama.... I tata! 8)
:lol:
Toooooo :D :lol:
Čuj......ne znam kako tvoj izgleda,ali Wanin nije za bacit .Samo ako nam Wana ustupi da malo škicnemo...ha Wana ;) ?
Slušaj... Sve fotke su kod mene. Dogovorit ćemo se. 8)
Ti bar možeš i ne jesti ako baš ne moraš (a mene opere takva mučnina da ne znam jel mi gore najest se ili ić rigat - s oproštenjem, na prazan želudac), a i odeš u malo žustriji šoping, pa se to istopi, a vidim i genetika ti je sklonija nego meni, a ja sad trenutačno mogu jedino leći, jesti i ne dizat se do jutra (pusteeeeeeee želje, ali mogla bih kad bi me netko pustio).Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Tako sam trula i nikakva da sam stvarno zaključila da mi je ovo bio posljednji trenutak da sam uglazbila sitna slova jer za koju godinu više stvarno ne znam jel bih se 9 mjeseci mogla dić iz kreveta :( :shock: :/
Užaaaaaaaaaaassssssssssssss!
:yes:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Inače,cijeli dan mi nešto šteka. Svaku temu čekam da mi otvori po pola minute,minutu. Jel tako i kod tebe ?
Da.
Stijena, drž' se. I nemoj plašiti one neodlučne...
Ma ne ja to uopće ne plašim, ovak je kod mene, kod vas može biti čisto drugačijeeeeeee, he, he, he.............Citiraj:
Maruška prvotno napisa
a ja ću staviti u potpis: mrzim prvih 12 tjedana!
al sigurna sam da ću naći nešto i protiv ostalih 28 :mrgreen:
Prava 'hormonska' trudnica! :lol: