oskar je jucer dobio knjigu za lePtiru (tak on veli i jos nemre skuzit da se veli leKtira - znam ja da je to zato kaj ga nisam htjela vodit logopedu)
knjiga Zlatna guska Brace Grimm i dogodilo se nesto meni potpuno nevjerovatno
on je cijelo popodne navlacio tu knjigu svukud za sobom (isao je npr. poslje skole sam samcat u samobor s busom i nosio je knjigu sa sobom i citao na stanici i u busu, pa onda citao kod doktora u cekaonici, pa u autu, pa kod frendice dok smo mi pile kavu, pa doma u sobi, pa kod dede, pa u krevetu.. sve dok je nije CIJELU procitao) i bio je uzasno ponsan, a u jednom je trenutku tuzno rekao "mama, meni sutra u skoli nitko nece vjerovati da sam ja procitao CIJELU knjigu"
to je jedna ne tako debela slikovnica i Oskar nije jos ni blizu Petri i Ivaru koji citaju ko veliki, ali to sto je on s tolikim zanimanjem citao ovu knjigu meni je ko da je procitao cijeli Vlak u snijegu jer ja njega vec godinama pokusavam navuc na knjige i na citanje, al mi nikak nejde tj. on se stalno opire i ne pokazuje nikakav interes, a nekad cak i otpor
cim je zavrsio s guskom nasao je jednu drugu knjigu i isao je citati
a ja sam skakutala po stanu od srece
za sad je jedini problem s njegovim citanjem sto on cita na glas i sto ga svi moramo slusat :mrgreen:
al proci ce ga to valjda :lol:
ja sretna sto uopce cita ista i sto je jucer imao tolku volju i nadam se da ga ta volja nece proci