Mama27-Veeeeeliki pozdrav od mene svima i želim vam dobar provod i odmor !! :*
Printable View
Mama27-Veeeeeliki pozdrav od mene svima i želim vam dobar provod i odmor !! :*
:bye:Citiraj:
mama27 prvotno napisa
sretan put i ljepo se provedite! :love:
Kaj vračamo se u normalu sa avatarima?
I od nas sretan put i dobar provod!
Mi ipak nećemo ovaj vikend na skijanje.
Jučer je Lovre ostao na spavanju kod MMovih, u razgovoru s mamom sam joj to rekla. Pa mi je ona spomenula kako je Lovre zadnje vrijeme jako tužan kada nije s nama. Kao, ne prigovara on ništa, ali se vidi na njemu da mu je teško. I ja sam to malo primjetila ali sada, kada mi je netko sa strane dodatno obratio pažnju na to - vidim da je 'ozbiljno'. Na skijanju se navikao biti s nama 24h dnevno i sada mu to fali...
I zato nećemo ovaj vikend na skijanje.
Lovre :*
Mi smo nekako mislili da ne vodimo Leu u Olimiu za Uskrs da se pošteno odmorimo u izmasiramo ali .....mislim da bi svisnuli tamo bez nje :( .......pa ide s nama, kao i dosad.
Mama 27, sretan put, dobar provod!
Ja kuburim sa desnim kukom i lijevim koljenom (proporcionalna ženska :P ) i ne znam kakav će nam vikend biti.....
Evo, i ja vratili Juru...
Mi i dalje nismo sigurni ima li Jure varičele ili ne :?
Mislila sam otić do peda da on provjeri, al mi se ne da :oops: , a moje strušno poznavanje te problematike kaže da nisu varičele, jer je imao sam 2 sitna prištića na guzi koja su prošla u roku 2 dana, potpuno bez ikakvih "pucanja, krastanja...", po trupu, vratu...niti jednog. :/
Točkice-Lea je genijalna :love:
Mare-vjerujem da vam je bed! I baš mi je bilo lijepo za pročitati da ostajete skupa :love:
Točk-hitno da te netko naštima :mrgreen:
Wana-jel misliš na kozice?
ja se kandidiram za nemajku tjedna
http://public.fotki.com/lucy07/braco.../p2120036.html
gleda se baby einstein-zanimljiv je svim generacijama
bog ga poživio
:mrgreen:
Yas- :lol: :lol: :lol:
Nisam ni ja bolja nekada :oops:
prizor koji bi poželio svaki izbezumljeni roditelj :mrgreen: - znamo kako je to.........a što nas sve još čekaaaaaaaaaaa............Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Mi smo bez patrika išli jedino u berlin u ove tri godine i to zato jer se stvarno nisam usudila dijete stavit u avion jer ne znam kako bi reagirao (to je službena verzija zašto nije išao s nama :mrgreen: ), sve ostale izlete odrađujemo zajedno.
Iako u zadnje je vrijeme vrlo često kod jedne bake, pa kod druge, ali to bude samo jedno popodne, eventualno cijeli dan ako idu na vikendicu - a opet bolje da je s njima po vani, nego čitav dan u stanu, nakon 100 godina smo ga prošli tjedan poslali sveki i na noćni spavanac i nije radio nikakve probleme, ali vidjelo se da nije baš bio presretan. Uglavnom, mislim da ga još neko vrijeme neću ostavljati na dulje vrijeme jer ns u skorije vrijeme čekaju velike promjene i prilagodbe koje će mu sigurno biti dosta veliki šok.
iako ne mislim da ima nešto loše u tome
mi isto ne ostavljamo ivana bez nas kad putujemo
kao prvo u zadnje vrijeme nismo nikuda specijalno ni išli
inače kad idemo na vjenčanje i slično znao je prespavati kod mojih, a to nije bilo zadnjih godinu dana
ponekad ga odvezemo u nedjelju da bude s njima
nismo bili odvojeni dulje od 24 sata (i to svega tri puta)
lastane, jesmo li mi normalni?
:lol: :lol:
Yas oooooooo pa ima nas još :oops: , samo je kod nas neki sutić u igri
Kala svuda ide s nama i ja još uvijek nemogu zamisliti da je nevidim par dana. za bolnicu sam se psihički pripremala, a i koda sam znala da ću ostati duže. poslje me je puklo i bila sam jako ljuta na sebe jer kao trebala sam još malo pričekati s drugom bebom.
sad vikendom zna spavati kod moje mame, ali uvijek se nju pita po nekoliko puta, a i da zatraži ići kući mama bi ju dovezla bez obzira koliko bi bilo sati.
mi smo opet u fazi ljubomore. sva zloća koju radi točno se vidi da je kad sam ja oko Kiara. počela je pričati u snu: mamice mamice., a di ću ja?, mamice pimi me. ponekad mi je zbilja teško i srve mi puca, a njoj je teško objasniti :(
Mare - :taps:
Ma mi (čitaj: ja) smo se morali naviknuti na 'ostavljanje'. Kada je imao godinu i osam mjeseci sam prvi put išla na službeni put od tri dana (dvije noći), kada je imao godinu i deset mjeseci na tjedan dana... Godišnje, radi posla, barem petnaestak dana spavam van kuće.
A kako ga i inače čuvaju bake, činjenica da će i prespavati kod njih je bila nešto sasvim normalno.
Inače, za 'obične' dane ga nemamo naviku ostavljati na spavanju. To se stvarno rijetko dešava (možda sveukupno 5 puta do sada).
S bakama je (iz našeg komoda) ostao kada smo prošle godine išli na skijanje i zimus u London.
Kako dogodine (nadam se) neću moći skijati, a ove godine isto nisam baš skijala, mislila sam, eto, jedan produženi vikend za naskijat se za slijedećih par sezona.
I da, samo jedanput je Lovre stvarno protestirao da ne želi ostati (također nakon što dugo vremena nije bio kod moje mame)- istog trena smo otišli po njega.
da ne prođe nezapaženo :mrgreen:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
:love:
da, već smo zapazili da je to stalno dogodine :mrgreen: :lol:Citiraj:
wana prvotno napisa
:oops: skroz sam zaboravila da sam bila u rodilištu
no onda je bio sa tatom
maruška kužim ja da ti imaš takav posao
ja sam ludila jer u mojoj školi svako ljto organiziramo ljetnu školu na moru pa sam trebala ići iako su me 1. godine poštedili
sljedeću me luce spasila
:mrgreen:
nema šamse :mrgreen:Citiraj:
wana prvotno napisa
mislim da bi bilo suvišno "napominjati" da se Maruška i ja planiramo i nadamo se, dogodine ne moći skijati skupa :mrgreen:
(znate ono da bih ja kad narastem željela biti M) :P
:P
Nego, jesi ti našla sjedalicu više? :saint:
:P
Aaaaa, ne pratiš me dovoljno ažurno :PCitiraj:
Maruška prvotno napisa
Poslala sam očajnički vapaj na PDF-u Autosjedalice. ne znaaaaaaam :(
Trak- jesi li ti kupila Roku adekvatnu sjedalicu, budući je on, kao i Jure "povećih gabarita" i zasigurno je prerastao ovu od 9-18.
Evo ti još malo za razmišljanje... Na MC stranicama piše da Rodi XR ne paše u OctaviaCombi2.
Mislim da Roko ima Neonato 9-36.
kad smo već kod autosjedalica (opet), vidim ja jučer pred vrtićem stao policijski auto (na sred ceste, btw. ali to nije najgore u cijeloj priči), a iz njega izlazi uniformirani policajac i ulazi u vrtić.
Prvo što sam pomislila je da su još uvijek maškare, jer što će policajac u dječjem vrtiću, kad eto njega za par minuta, nosi dijete (valjda svoje), za njim ženica (valjda majka), te ulaze oni u službeno policijsko vozilo (u kojem jamačno, vidjela sam, nije bilo autosjedalice za tako malo dijete) i naguraju to (jasličansko) dijete ženi u krilo na stražnje sjedalo i još uniformisani kao sjedne s njima otraga da valjda budu sigurniji jer ih čuva policija :mrgreen: ...............toliko o pružanju primjera "običnim" građanima koji možda ne znaju čemu služi sutosjedalica uvijek i bez iznimke..................
baš me zanima jesu si naplatili i kaznu usput!
Možda nije za usporedbu, ali si me podsjetila...
Moj rođak radi u vatrogascima (vozi). Često ima intervencije kada se dogodi prometna nesreća te kada je potrebno rezati vozilo da bi se unesrećeni mogli izvući van. On se nikad ne vezuje u autu. Njegovo pojašnjenje: vidio je dovoljan broj nesreća u kojima su ljudi nastradali zato što su bili vezani. :/
e kad ste već kod autosjedalica . . . jel imala koja kombiniranu
sve si nešto mislim da bi ja komb. za Kiara pa da je što duže suprotno od vožnje.
Kombiniranu 0-18? Ne. Koliko pratim, ni nema ih kod nas za kupiti. Dobro, vama je Slovenija blizu...
:bye: Mama27 lijep provod!
po tome se naši mališani nebi smjeli ni u gradskom prijevozu prevoziti,a koliki se voze...
Mateo je u zadnje vrijeme opsjednut crtanjem,dali vaši vole crtati?
crta al ništa prepoznatljivo i pri tome kaže što je nacrtao-bezveze šarao. voli da mu mi crtamo najčešće likove iz crtića kako nemam smisla sama sebi umirem od smjeha kad mi zada da nacrtam ovčicu od tog ispadne pes :/
:shock: :xCitiraj:
Maruška prvotno napisa
I ŠTO ĆU JA SAD :? :? :?
Drago mi je da nisam u tvojoj koži... :/
Ako ne budemo promijenili auto u međuvremenu, mislim da ćemo mi uzeti MC Rodi XR.
Pogledaj neke druge Roemerove modele...
Vrlo blizu. Imamo Neonato od 15 do 36 ,a to imamo već od njegovih 15 :shock: mjeseci jer je tad imao 15 kila :mrgreen:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Mislim da je još ok da bude u ovoj as iako mu je s jaknom baš tijesno,ali mislim da je pravilno sve!
Žao mi je što nisam otišla na pregled as kad je nedavno bio u Osijeku!
[quote="traktorka"] ,a to imamo već od njegovih 15 :shock: mjeseci jer je tad imao 15 kila :mrgreen:
[quote]
:shock:
Lovre sada ima 15 kg.
Dobro, možda pola kile više. :roll:
Baš smo nedavno gledali te njegove fotke i mogu reći da je bio mala bomba :mrgreen: salce oko stomaka u tri reda,a guza ogromna i puna celulita :mrgreen: :lol: :heart:
Ko bi reko da će biti sad baš kako treba,tada sam mislila da će ostati buhtlica!
Ali, iz ovoga proizlazi da meni ne paše ni MC ni Romer :? :? :x :(
Nemam ja živaca za ta pretraživanja koja paše, koja ne, čekam da to netko napravi umjesto mene :oops:
šta god da je na kompu šalji hitno,jer Eli nikako nije zanimljiv vlak u svim mogučim crticima! slika je za poželjeti! :lol: :lol:
a šta si ti radila u međuvremenu 8) ,jer nešto :oops:
sori cure što kasnim,prethodni tekst se odnosio na prošlu stranicu! :oops: :oops: nisam skužola da ima još!ko bi Vas stigao! :unsure:
Jesi ti sigurna u ovo? Jel' vi imate Grand Tour?Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Kada smo kupovali drugu sjedalicu (za bakino auto) htjeli smo neku iz skupine 9-36 i sjećam se da sam našla samo BebeConfort Trianos (koju smo na kraju i kupili) i Neonato Grand Tour.
Pretpostavljam da vaša stolica ima integrirane pojaseve. Skidaju li se oni kada dijete napuni neku kilažu ili ostaju zauvijek? Skida li se naslon u neko doba pa da ostane samo booster bez naslona?
I kako to misliš da mu je tijesna ako je stolica za djecu do 36kg?
Moram ti reći da si me baš zbunila.
koje sjedalice imaju integrirane pojaseve?
nisam uopće znala da to postoji kod nas za kupiti?
nemem vremena istraživati
ja sam gotovanka
sve me strah kad budem kupovala Eli autosjedalicu, koju ću izabrati,jer ona (mada na slikama tako ne izgleda),neće imati kila za poštenu stolicu jako dugo! :lol: ,a da kupujem dvije :shock: