čestitam od :heart: :D
Printable View
čestitam od :heart: :D
:D
Zbog ovakvih priča imam nadu i nedam se već idem dalje i dalje :*
čestitam :D i jedva čekam nastavak priče
Hvala na tolikim čestitkama, divne ste. Bila sam danas na UZV, vidi se jedna uredna gestacijska vrećica, plod još ne, rano je.
Sretna sam i počinjem vjerovati da sam trudna.
Ma naravno da si trudna. I lijepo molim, nakon slijedećeg UZV nam javi kako se trudnoća razvija.... da se možemo radovati, naravno! :D
Cestitam! :D
Čestitam! :D
Jučer sam se naručila kod dr. koji mi je vodio i prvu trudnoću (nakon IVF/ICSI), ali dobila sam termin tek 12. 3. To će biti već 10. tjedan trudnoće, ne znam je li pametno toliko čekati da čujem srce.
Inače, na svoju ruku stavljam utriće, uzimala sam ih i u prvoj trudnoći, a dr. ni je rekao da ne mogu štetiti.
Da odem na pregled kod nekog prije?
sandy, to moraš sama odlučiti, ja ti mogu samo reći što bih ja...
ja bih na tvom mjestu otišla prije kod nekog privatnika - al meni strpljenje nije jača strana :mrgreen:
u svakom slučaju, sretno!
:heart: Čestitam!
... ni ja ne bih imala strpljenja do tad...
Čestitam od srca. Ma prijevi se za jedan raniji uzv, nemoj propustiti prve otkucaje malog srca :heart:
Cure su ti već rekle a i ja sam istog mišljenja. No kako god odlućila sretno i želim ti školsku trudnoću!
Bila ja jutros na UZv, nisam mogla više čekati. Srce nam kuca sto na sat, a veliki smo 8,5 mm.
Trudnički simptomi su mi u terminalnoj fazi, povraćanje itd, ali sretna sam... jer mislila sam da više nikad neću to osjetit.
Hvala na čestitkama, iako je ovo prirodna trudnoća, ja se ipak osjećam dijelom ovog foruma, jer je tu moj početak i moj mali pipngvin.
super :D :D :D
pa to je super :heart:
:D za srčeko.
divni, cestitam
prekrasno!!! :D
uživaj!
ČESTITAM
kak sam propustila ovaj post???? e jesam...... :oops:
pa i ja čestitam od :heart:
čestitam :D
sandy, ja ću također reći što bih ja napravila....nema tog ginekologa koji bi mene prisilio da čekam slušanje srčeka do desetog tjedna!
:love:
Ajme jesam blentava, nisam ni skužila drugu stranicu....
Bravo sandy :heart:
:D :D :D cestitamooooo
čestitke :heart:
ovo je prekrasna vijest za sve nas sa potpomognute :D :D
Draga moja, pa ja tek sada vidim ovo :mrgreen:
Iskreno se radujem zbog tvoje sreće, baš me veseli sto će maleni miš dobiti drustvo za igru :D
D. i ja šaljemo vam puse :*
Hvala, draga. Mi smo već u petom mjesecu, i sve je super. Matko tvrdi da neće dobiti ni brata, ni sestru, već bebu. To je nešto treće, i uvijek će ostati beba, neće narasti. Tako je rekao.
Velika pusa Dori, uskoro jednogodišnjakinji.
ta sam :lol:Citiraj:
jadro prvotno napisa
čestitam ti od sveg srca!!! opusti se i uživaj u bebama :heart:
čestitam od :heart:
što se utrogestana tiče ja ih nebi stavljala bez liječničke preporuke :/
čestitam od :heart:
što se utrogestana tiče ja ih nebi stavljala bez liječničke preporuke :/
predivno, prekrasno...čestitam od :heart:
:D :D :D predivno
Draga čestitam od srca :heart: :D
super vijesti.... :heart:
:heart: