a mi imamo bubanj (iz tunisa) koji ne koristimo. hagulkica, obavezno javi kad počinje to bubnjanje!!!
Printable View
a mi imamo bubanj (iz tunisa) koji ne koristimo. hagulkica, obavezno javi kad počinje to bubnjanje!!!
Jel bio netko od vas velikih na bubnjanju u krugu petkom uvecer?
ja se spremam vec neko vrijeme, sad vrebam neki zgodan petak da uletim ... :mrgreen:
link za djembe bubnjanje je dopunjen i objavljeni su termini demo radionice.
:klap:
ja cu samo: hellyeah! za bubnjanje :D
hitno, hitno!
jel bi netko želio ići na glazbenu igraonicu umjesto nas?
voćarska 11, 16 h.
music together pocinje tek iza 15.4, a termini ce biti preko tjedna oko 18 h. bit ce nekoliko termina.
inace se radi o 10 radionica, cijena izmedu 800 i 900 kuna.
mi cemo jos vidjeti ovo bubnjanje kakvo je, a onda se odluciti za jedno od toga. al mi ovo danas bas i nije sjelo, mislim da se prebrzo izmjenjuju aktivnosti, premala je dvorana (a neki sigurno znam da nisu dosli), ide mi na zivce sto je vecina pjesama na engleskom (pa mm stalno krivo pjeva :mrgreen: )...malo sam razocarana, cini mi se da bi to mogao drzati bilo tko. mozda zato sto mi doma cijelo vrijeme plesemo i sviramo
mi nismo mogli pa smo poslali prijateljicu s mamom: bile su oduševljene :D
roza, je 'l to za danas nudis? ja vidjela na sajtu demo radionicu 28. 03, pa sam odmah skocila i poslala ti pp, a sad si mislim da vjerojatno ipak nudis za danas. :?
valjda cemo uspijeti upasti...
roza je nudila za danas, ali za music together.Citiraj:
puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
28.3. je demo za bubnjarsku radionicu. mozes se prijaviti preko maila ili telefona
Mi smo danas bili na "Music together" kod simpa tete Suzane koja ce to voditi. Meni je bilo prekrasno. Pocinje se sredinom travnja, trajat ce dva i pol mjeseca. deset susreta.
:love:
I nama je bilo odlično. Premda mogu razumijeti da se nekome odraslima!) takav pristup ne sviđa. Meni se čini da su sva djeca uživala. To što se aktivnosti brzo izmjenjuju vjerojatno ima svoj razlog - kratko vrijeme koncentracije kod ovako male djece.
Mi smo od prije znali za Music Together pa nam nije bilo skroz novo, dapače, odlično nam se nastavlja na prenatalni tečaj na kojem smo suprug i ja bili dok sam bila trudna. Veselo je, opušteno, klinci se dobro "isprazne". Mi još nismo ni izašli a D je već pitao kad ćemo opet doći.
Hvala curama na informaciji - ne bi znali da nismo ovdje pročitali!
ne znam sto si htjela ovime reci.Citiraj:
Freja prvotno napisa
da je moje dijete uzivalo i meni bi se vise svidalo
makar imam neke generalne zamjerke, mislim da treba svakako biti vise zive glazbe, za preko 300 kuna mjesecno bi bilo fer!
i ostaviti djeci vise prostora, ovako mi je to vise fitness za roditelje, kako je rekao jedan tata :mrgreen:
a sto se tice koncentracije...pa to valjda ovisi o dobi, ali i o djetetu. moje dijete ima stvarno dobru koncentraciju za stvari koje voli i njemu nikako nije pasalo sto se prekida sviranje ili plesanje.
a jel bude kaj za starije klince, 7 godina npr?
hvala! poslala mail. :)Citiraj:
meda prvotno napisa
Samo da sam ja stekla dojam da je djeci bilo dobro i da su se zabavljala, a da odraslima možda treba malo više vremena da se naviknu/opuste. Naravno, nisu ni sva djeca ista - moguće da se nekima i nije svidjelo, pa je onda moj dojam pogrešan.Citiraj:
meda prvotno napisa
Ja priznajem da bih ja bila jako skeptična da mi je to bio prvi susret sa sličnim radionicama, ali nije, pa sam valjda već navikla i ja i moje dijete. Dapače, nama je drago da se konačno u Zagrebu nudi nešto drugačije, odnosno nešto čega do sada nije bilo pa je time ujedno izbor veći. I kao i sve drugo u potrošačkome svijetu - svaka roba ima svojega kupca. Nadam se da ćete i vi pronaći nešto što vas veseli.
mi smo bili i nama se dopalo. mm je procijenio da je sto se glazbenog dijela tice kvalitetno i dobro i ja u njegovu procjenu vjerujem jer ipak od njegove glazbe zivimo :mrgreen:
za djecu je veselo i zabavno. i meni je bilo gust.
doduse zelimo probati i bubnjenje, jer cemo se ipak odluciti za samo jedno od toga.
prostor mi se doduse ne svidja ali music together bi koliko sam shvatila s vremenom trebo dobiti neki svoj prostor.
Znači to za 28. još vrijedi samo se treba prijaviti!Citiraj:
meda prvotno napisa
aha, kuzim. ne, nije mi prvi puta da se susrecem s necim takvim, al mi se ipak ne svida pretjerano. nije stvar u tome sto sam ukocena ili odrasla :mrgreen:Citiraj:
Freja prvotno napisa
Jel ima opet koji takav susret sada skoro, besplatno da probamo da vidimo jesmo za ili ne.
pa prijavi se za 28. sto nema vise mjesta?
Evo mi smo se prijavili za bubnjanje u petak baš se veselim i zanima me kak će D reagirati.
Jel bio tko na uvodnom satu bubnjanja sada u petak (28.03.)?
I ak je, kak vam se činilo?
:nope: Žbljuc!Citiraj:
akasha prvotno napisa
Meni je to izgledalo katastrofa. Mi smo zbog mlađeg brata bili na onoj prvoj radionici u 16 sati. Moj dojam je sljedeći.
Jedan striček koji ima klince i "zato voli djecu" i jedna teta koja samo voli bubnjanje su si zamislili voditi radionicu bubnjanja za klince bez ikakvog plana i programa (po principu improvizacije).
Po meni, kad se misliš baviti djecom (naročito tako malom) moraš nešto znati i o dječjoj prihologiji i o pedagogiji. Za početak, ne možeš očekivati da će djeca mlađa od tri godine 45 minuta pratiti neki program, a naročito ako ima upno praznog hoda u kojem oni počinju vrludati uokolo i tražiti druge zanimljivosti.
Zanima me i kako se drugima dopalo?
a meni se ovo bubnjanje vise svidjelo od music together. sto ljudi, sto cudi :lol:
nama je bilo preodlično! jako mi se sviđa baš ta improvizacija i sloboda koju djeca imaju.
a i mene je povuklo pa sam skakala i plesala sa zarom :lol:
jedva čekam stalne termine pa da se upišemo.
moji su bili s tatom na bubnjanju od 17 h i kažu da im je bilo super :).
i pozdravljaju medu i šišmiša ;)
:love:Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
Mi smo se prijavili na bubnjanje -vidimo se :)
Moji su se oduševili na rođendanu kod Hagulkice - svi smo se iščagali i navukli na bubnjeve. (Dominik je doduše svirao frulu cijelo vrijeme :lol: )
a kad je opet? jel pocelo? nama nisu nista javili
Meni je Hagulkica rekla da će biti vjerojatno sljedeći petak, ali nisu nam još javili točan termin .
Meda, vi ste već bili na bubnjanju ili na onom drugom?
i an jednom i an drugom :)
nama su javili termine, ali mi još nitko nijednom nije rekao koliko bubnjanje košta, a to mi je bitno?
a sad sam skuzila otkud mi je meda u ponedjeljak bila poznata - s bubnjanja :lol:
(iako brijem da sam ju nedavno vidjela i u ribnjaku, jel moguće?)
Ma Zg je selo, svi se na kraju znamo od nekud ili preko nekog :)
Dobro si me podsjetila na financije vidiš i to bi trebalo uplanirati :/
Stvarno ne znam koliko bi to moglo koštati.
mi sutra idemo na Music together, u 11. Ide li još netko?
Nismo bile na demo radionici pa me strašno zanima Gitina reakcija
moguce, al mozda ne nedavno. jedno vrijeme smo tamo zivjeli. nazalost, vise ne :(Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
a kako su se vama javili za te radionice? meni su rekli da ce javiti, pa nista. al mislim da ni necemo, dorian je jos premali pa se tesko uklapa. mi imamo svoje muzicke radionice doma :mrgreen:
javili nam mejlom
Mi smo tek jučer bili na Music together i oduševljeni smo, teta Suzi je stvarno super, za dva tjedna kreće semestar i jako se veselimo :D
tatek, evo da ti odgovorim skoro dva mjeseca nakon postavljenog pitanja :/ ja bio i bilo mi je super. voditelj ti zada ritam i ti se ukljucis i bubnjate svi skupa. ak se izgubis ili se umoris - stanes, nitko ni ne skuzi (a i nije ih briga). ritmovi su prilicno jednostavni, a osnovnu tehniku pokupis usput (ali nije ideja da je to tecaj s ucenjem tehnike). placas po terminu, cini mi se da je bilo 20 kn ako imas svoj bubanj i nesto vise ako uzmes od njih. ajde javi ak budes isao, ja bih se isto mozda opet pridruzio, pa kad se uigramo mozemo i neki obiteljski bend napravit s bubnjevima i didgeridooovima i pjevat na esperantu :lol: :klap: dobro, mi jos nemamo klince, ali smo upravo u iscekivanju testa... mozda nam se posrecilo :mrgreen: gxis ;)Citiraj:
tatek prvotno napisa
Na drumtidamovom sajtu su friške obavijesti za bubnjanje :D
http://www.drumtidam.info/bubnjanje_...a_za_djecu.htm
Bubnjanje za djecu počinje ovaj petak 9.5. u Magazinskoj 11a (blizu Doma sportova). Cijena 240 kn/mjesecno.
Postoje 2 grupe- za djecu do 3 godine od 16.30-17.30
- za djecu od 3-6 g od 17.30-18.30
Potrebno se prijaviti i rezervirati mjesto.