Hej Marči!Malo sam neuka po tom pitanju flastera, :/ mislim to sam tek nedavno pročitala da postoji.
Koliko je to sigurno?Kako se koristi i to?
Printable View
Hej Marči!Malo sam neuka po tom pitanju flastera, :/ mislim to sam tek nedavno pročitala da postoji.
Koliko je to sigurno?Kako se koristi i to?
baš danas sam na njemačkoj televiziji vidjela da se ispostavilo da ti flasteri imaju neke gadne nuspojave, ali se ne mogu točno sjetiti o čemu se radi :/
mene čude rijeci tvog dokice jer jeftinija tj. obična spirala je nešto sasvim drugo.Citiraj:
cekana prvotno napisa
[quote="Ljubicica"]Bomballurina, ne kontam uopste kako ti moze pomoci pilula da imas bolji sex s muzem :? :shock: Je li da si opustena vise ili sta?
Da, definitivno sam opuštenija, a i taj prekinuti....mislim da je malo za njih traumatičan. Ne znam, kada bih ga prije pitala, rekao bi da ga ne smeta, a ipak vidim da je i njemu sad bolje.
Ma daj, pa što to nisi rekla prije. Ja sam naravno račun izgubila :oops: . Da sam barem sačuvala za povrat.Citiraj:
dolega prvotno napisa
Bas sam razmisljala o tome kad sam ispunjvala ovogodisnju projavu...Citiraj:
brigita2 prvotno napisa
Hvala :)
pričaj mi :roll:Citiraj:
brigita2 prvotno napisa
i ja sam saznala prekasno.
Meni nitko da odgovori o flasterima za kontracepciju... :/
Pa ako nije problemos, može li mi netko reći nešto o tome... neugodno mi je pitati u ljekarni :oops: ...bas blentavo..ali eto..
ukucaj u google "flasteri za kontracepciju" i dobit ćeš hrpetinu korisnih stranica o tim flasterima. I kako se koriste i zašto su opasni i sl.Citiraj:
zea prvotno napisa
Hvala brigita2, već jesam. Malo me više zanimalo kakva su iskustva od onih koji ih koriste, onako iz prve ruke, ali dobro, snađoh se.. ;)Citiraj:
brigita2 prvotno napisa
E kad smo već kod toga, da li kad prijaviš porez i priložiš račun za mirenu, oni čitaju šta piše na računu??? Ja bi tražila račun na muževo ime, pa da ne bi ispalo da je on "ugradio" mirenu :mrgreen: ???Citiraj:
dolega prvotno napisa
pa,na muževo ime možeš tražiti račun jedino ako ima otvoren karton kod ginekologa :mrgreen:Citiraj:
Vodenjak prvotno napisa
Meni je najmanji problem dobiti račun na njegovo ime. Kad sam picajzla, sve bi htjela što mogu iskoristiti pa i tih 15% od mirene.. Samo problem je dal' netko čita šta piše na računu. :mrgreen:Citiraj:
dolega prvotno napisa
kaj si toliko navalila s muževim imenom na računu?
zašto ne digneš na svoje ime?
Pokušavam vidjeti šta mogu iskoristiti i malo se zafrkavam. Neću imati plaćenog poreza ove godine pa mi ni ne koristi rn na moje ime...