Quote:
Originally Posted by anchie76
Ne kuzim koja bi svrha toga bila? Onda trebamo staviti i price iz bolnice koje su tragicno zavrsile, jer eto i to se moze desiti :/ Karikiram naravno, ali nadam se da je poanta shvacena.
I radjanje kod kuce, zasto bi ja morala sve znati o porodu i sto sve moze krenuti nizbrdo? Taj dio cu rado prepustiti babici kojoj je to posao i educirana je da prepozna problem, isto kao sto to radi i dr u bolnici. Samo sto odabirem drugo mjesto poroda, meni ugodnije.
nije mi nimalo jasna ova tvoja izjava, koliko sam ja skuzila roda je forum da se nadu sve informacije o svim vrstama poroda, o pozitivnim stvarima, ali i o negativnim da bi buduce mame bile informiranije.....nije mi uopce jasno zasto se ne bi pisalo o negativnosti poroda kod kuce????a smije se pisati o negativnosti carskog reza(svi znamo koliko se je tamo raspravljalo o tzv.vadenju), o negativnosti induciranog...o svemu se pise.....a zar mamama kod kuce nikad ne dode do komplikacija? ma bas me zanima zar sve koje su rodile kod kuce je sve super proslo i nikakve komlikacije ni za mamu ni za bebu...ma nevjerojatno...,,,samo je stvar moderatora i ovog foruma da li ce zaistinu ravnopravno kao i o svakom drugom porodu pricati i o pozitivnosti i o negativnosti...ili cemo samo pozitivne stvari stavljati na vidjelo..pa ce se neci neke koje radaju doma i pomisliti ma na rodi se to nije spominjalo, ma na rodi je to sve tako sjajno i bajno....i sta ce onda biti...nemam pojma.......
a bolje mi je i da sutim jer cete odmah svi nabasati na mene